Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Коротше, роблять суд на землі, без Бога.
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола так я не зрозумів: тобі подобаються оміши чи ні?.. як на мене: досить розумна річ — "відпускати на волю" в 16 років після того, як виховували 16 років і 9 місяців перед тим...
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Я зрозуміла, що подобаються. А мені - ні. Вірніше - їхній стиль життя. Перегин палки - однозначно! Додано через 7 хвилин http://semeyskie.narod.ru/en_l.html ЛЫКОВЫ - семья старообрядцев часовенного согласия (в книге В.Пескова "Таежный тупик" Лыковы неправильно названы бегунами), обнаруженная геологами 15 июня 1978 г. в верховьях р. Абакан (Хакассия). В семье было шесть человек: Карп Осипович (р.ок.1899) с женой Акулиной Карповной и их дети: Савин (р.ок.1926), Наталия (р.ок.1936), Димитрий (р.ок.1940) и Агафья (р.1944). Родители Карпа Лыкова пришли на Абакан с Тюменщины. В 1923 г. поселение староверов было разгромлено какой-то бандой, и несколько семей перебрались подальше в горы. Примерно в 1937 г. Лыков с женой и двумя детьми ушли из общины, поселились отдельно в глухом месте, но жили не таясь. Осенью 1945 г. к их жилью вышел отряд, занимавшийся поиском дезертиров. Хотя Лыковым не было причинено вреда, они спешно перебрались в другое место, живя с этого момента тайно, в полной изоляции от мира, проявив замечательное мужество и способности к выживанию в суровых условиях. В голодный 1961 год (16 февр.) умерла Акулина Карповна. В окт. 1981 г. умер Димитрий Карпович, в декабре - Савин Карпович, через 10 дней, 30 дек., - Наталия Карповна. 16 февр. 1988 г. умер Карп Осипович. В живых осталась одна Агафья Карповна. Хотя причины смерти Лыковых были различны, резкое вымирание семьи наводит на мысль, что общей причиной смертей все-таки было общение с миром. Публикации в центральных газетах сделали семью Лыковых широко известной. У них объявились родственники, приглашавшие Лыковых переехать к ним, но Карп Осипович отказался. После его смерти у Агафьи семейная жизнь не сложилась. Не получился у нее и уход в монастырь - обнаружились расхождения в вероучении с инокинями. Несмотря на столь длительную изоляцию, Лыковы не потеряли счет времени, совершали домашнее богослужение. В семье Лыковых сохранились запасные Святые Дары. Дети Лыковых благодаря матери были грамотны. При вынужденном контакте с "миром" Лыковы тщательно избегали мирщения: старались не употреблять недозволенных вещей и продуктов, не сообщались с мирскими в пище и питии. В 1989 г. Агафью Лыкову посетил посланец митр. Алимпия А.Лебедев, описавший свое путешествие в ( 0-1 журнала "Церковь" (2).
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола мені теж подобаються.... цивілізація — жадоба влади...
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Мені подобається, що світ різний, і що в ньому є місце для таких людей в тому числі. Вони можуть видаватися нам диваками... Але чомусь я їх дедалі більше розумію. Не раз залюбки втекла би якнайдалі від цивілізації.
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Б'юсь об заклад, і двох днів би не витримали без цивілізації. Воно, як фантазувати - легким здається. А як на ділі ... Нє, ну спробувати можна ... В Карпати в ліс ... але з собою взяти тільки ніж. Усе ... І два дні ...
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Особливо у США легко знаходиться місце для дуже різних типів людей. Справжня свобода віри та слова - класична невмируща фішка першої поправки.
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола Ну, тоді я за ваше чоло спокійна. Додано через 25 хвилин У Канаді, в Онтаріо є сучасні католицькі спільноти. Але трохи іншого плану. Люди створюють свого роду монастир, але світський. Відмовляються від світу, живуть власною працею. Madonna House Apostolate
Відповідь: Спільнота амишів - дворик ангелів на базарі диявола В цивілізації не має нічого поганого, якщо нею не зловживати. Хоча час від часу хочеться побути на природі на самоті чи в гарній компанії подалі від цивілізації. Після такого відпочинку почуваєш себе оновленим і сповненим сил. І дітям такий відпочинок дуже корисний...