Спілкування у кав'ярні - "ти" чи "Ви"?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем DerianFox, 24 тра 2011.

1. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

Провів експеремент. Маю 4 нових мобільних телефонів, 5 наручних годинників, кілька пачок сємок, трохи мєлочі та ланцюг на шию з вибитими зубами людей, які не зрозуміли питання.
    З.І. забув поламать ноги, за хамство, проявлене до мене. Хось набрався небаченої наглості спитать у мене "шо?"

Ше будуть якісь цікаві експеременти?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю звичайне вуличне панібратство, виховання. Мені наприклад дуже довго язик не повертався шефа кликати на "ти".

3. DerianFox

Добавте будь-ласка в правила:

Модер має право робити будь-які маніпуляції з текстом, не пояснюючи своїх дій. А то я шось на знайшов таких, перечитавши правила.

4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Фоткі в студію. Бажано без отої шматинки на носі. І обовязково з коралями з зубів :)

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Які правила? Які правила? Ми ж особистості. Шо нам навязані кимось правила?

5. DerianFox

Один потік гівна. Ви, шановний, ще один ярко виражений йолоп, який населяє нашу країну. Добре що я розумію це, і розумію, що я не такий)

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Добре хоть з повагою :).

• Подобається Подобається x 2
  7. DerianFox

я завжди до пропащих та убогих ставлюсь з повагою. Бо людина мала шанс завоювати світ, а впала так низько, що не може вже навіть піднятись.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Голос десь знизу (десь з дуже низу куди впав)
    Вертаючись до теми. Себто якшо ти звертаєшся на "ти" то то вже гарантія шо ти не вважаєш людину убогою. То вже шось.

Фотка без повязки на носі і з коралями буде?

• Подобається Подобається x 1
  9. DerianFox

звісно що ні. Якщо я покажу фотки, то всі Ваші прагнення й твердження зведуться на нівець. А потім сльози, депресія, комплекс неповноцінності. Я буду милостивий і вбережу Вас від цього.

10. Tanka

Tanka Well-Known Member

Вважають нормою, бо це працює. Я маю на увазі правила суспільної поведінки. Навіщо намагатися їх змінити (хіба що покращити), якщо вони працюють? Це марнотратство часу якесь.

Тут не у вас справа, а у людині, яку ви образили (сподіваюсь, що ненавмисно) оціма "своїми" правилами поведінки. Для вас що, сказати:
    "Вибач, брате, не хтів тебе образити, звик до спілкування на "ти"?, це те ж саме що пальця собі відрізати? Якщо власне так - то співчуваю. Це дуже погана звичка - невміння переступити через власну гординю. Тут, навіть не в тім справа - праві ви чи не праві (до речі, ваші дописи в тій гілці мені сподобалися) а в тім, що, треба вибачитися, якщо образив когось і все, і йти далі спілкуватися.. А то так від образи до образи можна дійти не до істини, а до бані.

• Подобається Подобається x 6
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

епічна тема
    щоб доповнити якось

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я на форумі не перший рік.
    З багатьма знайомий особисто.
    І дуже з багатьма на "ти".
    Бо це люди,яких я поважаю і відчуваю до них дружні почуття.
    Проведем аналог з реальною кав"ярнею.
    Відвідувачі спілкуються собі на різні теми,часом на підвищених тонах.
    Але це знайомі між собою люди,які знають,чого чекати одне від одного.
    І які поважають одне одного,незважаючи на різкі випади.
    Але,коли в кав"ярню ввалюється незнайомий нікому фацет і,з порога,розв"язно,по-хамськи починає тикати...перепрошую,я сприймаю це за неповагу і бидляцтво.
    Ви в реалі теж так поводитесь?

14. DerianFox

Мова взагалі не про Вас, прошу пана. Un.Known

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

До всіх незнайомих людей я за замовчуванням ставлюсь дружно (при умові, якщо я абсолютно їх не знаю). Тому вживання "ви", для мене вкрай рідке, а те що ВИ сприймаєте той пост як неповагу і бидлятство, то це тільки відмазка. Я не підтримав ВАШУ тему і написав що не згоден з ВАМИ. Я впевнений, що коли б я сказав "вау, як круто все сказано, яка цікава тема, продовжуй в тому ж дусі", то ніяких би зауважень не виникло. Егоцентризм людський не знає меж, ми любимо тих, хто любить і хвалить нас і ненавидимо тих, хто нас критикує і ображає. Інстинкт "око за око", хоч і називаємо себе цивілізованими.

Останнє редагування модератором: 24 тра 2011
  15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ше раз переконуюся шо кожен судить по собі. :)

16. Un.Known

17. DerianFox

18. Un.Known

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Його майже викреслили тут на форумі. :)

Це лише ваша справа - прийняти це чи ні...

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Переглянув решту "переговорів" і згадав, що потрібна тема - як зустрічають новачків?
    Хоч таке вже начебто було...

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хіба я не мав рації?
    Що можна ще сказати про лю...е-е-е..особу,яка вперше попавши в товариство виталямпує такі речі.
    Те,що я й казав.
    Хіба не так?
    Чи будете своєю стежкою йти до простої істини,що вихованість...проста...елементарна - перш за все.
    Соррі,судячи по всьому,вам таке слово невідоме?

а де твій аватар? :)