Специально для россиян, которые в замешательстве от ситуации во Львове на 9 мая

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 12 тра 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Так сталось , що Ви оперуєте виключно питаннями риторичними, і жодного разу питанням по суті. А це ознака звичайного троля.
    Мені не подобається відчувати себе істиной в останній інстанції. але Ваша назойливість не має меж. Спробуйте свою риторику на приклад на Луні. Нехай і вона відчує себе істиной в останній інстанції. Вам же ж не жалко?:pardon:;):))

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]о_О Ойойой, в воздухе запахло иезуитским коварством????? Как Вы там Луне писали ото - "разделяй и властвуй"??? :rolleyes: Не говоря уже о том, шо переключать как Вы считаете злостного тролля с себя-любимого на даму, ето моветон как бе! ;)))):p "Какой Вы заботливый" ))))

Не хотите быть истиной - все, Вы не истина, успокойтесь только! ;):rose: А насчет вопросов по сути и риторических - какая суть, такие и вопросы! ;):pardon:[/OFFTOP]

3. ГРАНД

Все краще дітям!!!;) Ви ж кращий?;) Принаймні в якості Троля.:))

поживем побачим.;)

Е ні. Питання по суті і питання риторичні докорінно відрізняються. Це вже залежить на скільки запитуючий здатен розуміти суть. Це все рівно що студент проспавший лекцію профессора, задає риторичне питання абсолютно далеке від теми лекції. Але бездоганне як риторичне. Наприклад, скільки профессору років, або чи не спізнився профессор вранці на трамвай. студент що не володіє темою та її суттю - приречений задавати риторичні питання. адже ж він саме так і розуміє суть.

4. Hightower

[OFFTOP]:good:Точно![/OFFTOP]

[OFFTOP]:o:pardon:[/OFFTOP]

[OFFTOP]:scratch_one-s_head:Как я уже писал - со стороны виднее!:pardon: Как и мне про Вас соответственно! ;)[/OFFTOP]

[OFFTOP]Ет точно! :good: Увидим! ;)[/OFFTOP]

[OFFTOP]Насчет того что мы с Вами по разному понимаем суть - даж спорить не буду! ;))))) По сути - Вам к Махнове, оба найдете преступные нации, а потом будете спорить какая преступней! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

5. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

мдя, все чаще замечаю, что отсутствие чувства юмора, зачастую выставляет человека идиотом...:pardon:

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

О-о...Ну что ж Вы так, Дядьку...сами не справляетесь - решили на слабую женщину огонь перевести?))))

7. ГРАНД

Як це Ваш викормиш може бути по відношенню до Вас же жахливим вогнем?;)о_О А те що він Ваш викормиш, то і доворожки не ходи. Такий же склизький та поводиться наче вуж на сковорідці. Але тролить вчився мабуть у когось іншого.;)

8. Luna

Ну Вы, Дядьку...н е ожидала от Вас такого хамства. Чтоб мойВЫКОРМЫШ да юристом был - это жеж сколько лет Вы мне приписали????????:ireful:
    А чего троллить не у меня?))))

9. ГРАНД

Ви образились на слово "викормиш"? Гаразд. давайте разом пошукаєм аналогічну заміну цьому слову. Мабуть таки воно дійсно хамувате, власне як і той кого я їм нагородив.;) але мабуть таки треба замінити.
    я знаю (здогадуюсь) скільки Вам років. але ви то слово сприйняли надто прямувато.

Невже і троліть Ви навчили?о_О

10. Luna

Хайтауер - хамовитый...Это что-то новенькое)) Дядьку...это цирк бесплатный с Вами)))
    Сколько мне лет все знают, у меня в профиле всегда было написано.
    Думаю, без меня научился))

11. ГРАНД

Ви ж знаєте що все новеньке, це гарненько забуте........;)

Невже Ви вважаєте що треба брати гроші?;):))

решпект.
    ага. Значить я таки був правий.:));)

12. Luna

:))Только не говорите, что это Кертис)) Ваша с Бликом паранойя переходит все границы...

Только что увидела Вашу подпись))) Детский сад, Хайтауер в старшей группе, Гранд в малышовке)))))))))

13. ГРАНД

А чому б і ні. Той нареєстрував собі з десяток клонів-ніків, і весь час дурив форумчан під різними личинами. Таким чином втративши довіру і до себе і до адміністрації. я так зрозумів Ви вважаєте таке нормою?

Немає ніякої параної. Є певний осад та залишки недовіри до будь яких нових (і не дуже ) ніків. Бо прецидент таки мав місце. а коли обшпаршся на молоці, то і на воду дматимеш.

він мені якось дорікнув щоб я привчався спілкуватись з молоддю (мав на увазі себе любимого) . От я і привчаюсь.;):))

14. Luna

:)) Смешнюли..Ещё какая паранойя, откройте профили - там у Вас все сказано.
    Детский сад.
    Увы...Ничего хорошего в этом Вашем общении. Было ценным именно то, что называлось ЗРЕЛОСТЬЮ. Кажется, вы её утратили...

15. ГРАНД

На сараї (пі-пі-пі) написано, але там дрова лежать.;)
    Знаю. І усвідомлюю. Але повинен трохи підіграти молодому гівнюку (ласково);)

Все тече, все міняється. Але ж і історія розвивається по спіралі. ;)

16. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Усє сядут!(c) :))

17. Hightower

[OFFTOP]Гггг, я плакалъ! )))))

Пан Гранд, решпектище Вам, рассмешили! :good::))[/OFFTOP]

18. Luna

:))Прально, только у Вас с Бликом наоборот)) Написано "ДРОВА", а реально..пи-пи-пи:))

19. ГРАНД

Ловлю Вас на слові.;):)):)):)) Ви самі повідомите тому хлопцю що він (пі-пі-пі), чи скористаєтесь чиєюсь допомогою? але знайте посилання на першоджерело обов"язкове.;):))

20. Luna

Не, я сама))) Думаю, ему будет приятно знать, что дрова считают его ..нехорошим человеком.

а де твій аватар? :)