Специально для россиян, которые в замешательстве от ситуации во Львове на 9 мая

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 12 тра 2011.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

:good:
    Эліка - респект!

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Да-а...Так воно і є. Простий галичанин,хлопський фільозоф (а не галицький)...без комплексів,манії і капіталу!:))

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

А як у Вас , дорогий наш пане Юрко, з манією величі? ;)

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ну звиняйте... Хлопський, так хлопський...:)
    Ви -галичанин, серед моїх земляків - донбасівці. І кожен з вас тягне ковдру у свяй бік, та співає свою пісню, і де нам, українцям, між вами місце зайти? ;)

5. Юрко НОТОЦО

Так само як у Вас з галюцинаціями!
    Ну яка манія в хлопа,га-а? Та-а-к...відчуття власної гідності,скоріше!:))

6. Юрко НОТОЦО

Хто-сі на шо вчив,красна панєнко!:rose:
    Галичани бувають батяри,дзяди, але гонорові!
    http://www.batyar.lviv.ua/uk/faq/subculture/

7. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну тоді є шанс...:)). Бо до галюників я ще не дожила...:p
    Гонор воно, канєшно, хАрАшо. Та з ним порозуміння шукати важко, йти назустріч , та на поступка ще важче... :pardon:
    Так що я за мудрусть, а не за гонор... :)

8. Юрко НОТОЦО

Був -би Ющенко гоноровим,то...впакував'би з президентського крісла по-рогам не гоноровим і...
    був би на нині чистий спокій!
    Ну принаймі такий,як в Польщі нині,або в Чехії,чи Словакії.А так,шо-о?:scratch_one-s_head:

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

він вже відповів. Ви ж не переобрали його на другий термін? От і помстились йому.

Та як би ж тільки стояв. Як що вдавалось поспати години 3-4 за добу, то було добре. Носився наче з моторчиком в нижній частині тіла.

Чому це марно?о_О Нічого не марно. Після виступу Левка Лук"яненка поміж виступів єворейських авторитетів на кшталт Лєха Валєнси, я ще там на Майдані зрозумів, що це лише початок. Для того щоб десятки мільонів зрозуміли що вони не скоти замало лише красивих слів, а треб ще й щоб вони на власній шкірі відчули це. В порівняннях "до і після".
    Думаю тепер мало хто назве т.з. "помаранчевий бардак" гіршим за "синьо-червоний парядок" що відбувається сьогодні. А це і є той практичний досвід для мільонів.

Сплюндрував? Мабуть так. Але без будь якого досвіду і без особливої віри у власну перемогу...... На це треба робити поправку.

Знаю. Бо Ви теж вже маєте практичний досвід про який я сказав вище. Навіть молоденькі студентки в Севастополі мені про це казали.

10. Юрко НОТОЦО

Ющ мав взяти Юльку " за дупу" після її таємної зустрічі з Соросом в аеропорту Бориспіль і моцно так,як президент держави (чи як Михальчишин зі "Свободи") сказати кобіті Не займатися антидержавною політичною грою,винести питання на світло і опертися в сей момент на національні сили,а не на ті безхребетні,які лише про власний інтерес думають!І було б щістє!
    А так баба хлопу мозги вправила,як гою другосортному.
    Вони загублять лише гроші,а ми шанс закріпитися українцями серед массоно-большевистських малоросів!
    Благо що ще є "Свобода"!

11. Юрко НОТОЦО

Кобіти мають дітей народжувати і виховувати,як пані Фаріон вчить,а не по тюрмах,як лох Лєнін сидіти і вкінці бути отравленим сталінсько-массонським методом,як то і відбулося...

12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:good:Та й Вашій любій пані Фаріон треба прислуховуватись до власних порад))

13. Полковник

Полковник миється в бані

Много всяких версий читал.
    Но ближе всего к истине, как по мне, Уважаемый Манкурт:

События во Львове были спланированы. Недаром одесситы с месяц назад у меня интересовались мнением об их тысячном приезде во Львов и хвастали тем, что решение об их охране будет приниматься в Киеве, а не во Львове. В последний момент им дали отбой, все назад – и многотысячная львовская «Свобода» оказалась с мячом перед пустыми воротами, в уголке которых ютились два десятка приехавших и скромно дожидался своей очереди российский консул с венком.
    Венки у консулов забирать и топтать не надо. Гол не засчитают, но мяч в игру введут не от ворот и даже не с центра, сами догадываетесь…
    Националисты торжествуют победу и радуются, что о них упоминают даже американские газеты. Думаю – рано радуются. Положение фигур на доске весьма туманно, кто заварил кашу и каковы цели поваров, непонятно, ясно одно – сценарий писала не «Свобода». У этих вечно потерпевших и мозгов-то таких нет, чтобы подобную постанову замутить, и силенок маловато для реализации.
    Львов в очередной раз развели. Стащили скромную одежонку и выставили перед всем белым светом – кто есть ху и какого размера. Обидно, конечно, я ведь львовянин. С другой стороны, это ведь не я засовываю молодым львовянам под европейские куртки и майки плохо чищенные шмайсеры времен Второй мировой. Сдернули курточку, а все брюхо в оружейном масле – вуаля!
    А вы, уважаемые европейцы и американцы, платите дальше денежки ваших налогоплательщиков нашим СМИ и галицким интеллектуалам за их раздумчивые статейки про роль Бандеры в мировом прогрессе, платите….

http://feeds.feedburner.com/mankurty

14. Luna

Больше можно было ничего не говорить...

15. ГРАНД

пані Луна. А тут немає Ваших друзів? може когось впізнаєте? Може отой поросьонок в червній майці?
    Кольоритні фігури нічого не скажеш.:))
    В Одесі розірвали чорно-червоний прапор

Неділя, 22 травня 2011, 12:36

У суботу в Одесі представники лівих сил розірвали чорно-червоний прапор ОУН-УПА.
    Вони оголосили, что проводять акцію у відповідь на події 9-го травня у Львові, повідомляє УНІАН.
    Зокрема, участь в акції взяв прес-секретар Одеського обкому КПУ Олексій Албу.
    У суботу в одеському управлінні МВС повідомили, що жодна з організацій, які подавали заявки на проведення масових акцій в центрі Одеси, не провела їх.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] Все про: Одеса

16. Forpost

Forpost Стоїк

гм оть дегенерат так світитись ,а як яйці відірвуть?

17. Luna

Я думаю, тут скорее ВАШИ друзи.
    Ибо без них Вам сказать будет совершенно нечего.Провокаторы и паскудники. Впрочем, об этой акции одесситы узнали благодаря Вам (имею в виду форум). В первый раз слышу об акции.

18. ГРАНД

Та то не я. То Українська Правда запостила новину.о_О

19. tanna

tanna Дуже важлива персона

А он смелый! :rolleyes: В отличие от львовян, которые были в масках. ;)

20. Luna

Ну так о том, не мои ли это друзья, вопрошаете именно ВЫ. Я же Вас не спрашиваю, не Вы ли закрываете черкасскую клинику гемодиализа? Не Вы ли персонально пытаетесь вырубить Сосновку?
    Странно, и почему откопав в сети каких-то идиотов, вы пытаетесь связать их с моим ником? Подол юбки зубами не ухватывается?))

а де твій аватар? :)