Специально для россиян, которые в замешательстве от ситуации во Львове на 9 мая

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 12 тра 2011.

1. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Шановний, а хто їх засудив? "имя сестра, имя" (с)
    А новый мосье Гранд построит?
    Который уже умер. Эт задача для Харькова номер 1.

2. olegp

olegp миється в бані

это все взаимосвязано

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

президент Ющенко, і всі урядовці крім янучар. В кожній області Української України відбулись громадські зібрання і приймались відповідні звернення і потсанови. І їх безліч всих і не перерахувати. Мало?
    Мсьє Ахметов побудує. Не переживайте. Або мсьє Єфремов. Хоча краще б було щоб якийсь мсьє із Львова або із Тернополя. Тоді б було правильніше і можна було б констатувати що національна єдність будується не на словах , а на ділі.
    В крайньому випадку можна було б той палац спорту просто перейменувати в "Соборний" або ще якось. І започаткувати там якийсь фестиваль соборності України, щорічний. або під тією ж назвою якісь міжрегіональні спортивні змагання.
    Головне щоб було бажання тамтешніх совків. А його немає. А чому немає? То вже інше питання.

Так це задача №1 не тільки для Харкова, а для всієї України що встала на міцний шлях до громадянської війни.

4. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Бгг. Осудил и сделал за это ВФЯ премьером, а Кивалову дал орден.
    Одно есть. поржал.
    Т.е. как рушить мосье Гранд первый, а как строить что-то зась. Понятно.
    Где :pardon: Я шото такого не вижу. В чем это проявляется? Я ж спрашивал - кого стрелять будете?

5. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Новые термины плодятся как тараканы.

Пане Гранд - тараканы, они в голове в первую очередь! ;)))))))[/OFFTOP]

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

И подписал с ПР меморандум, отдав густонаселенную часть Украины в безраздельное пользование... Творите, что хотите, агитируйте, как считаете нужным, а остальные туда ни ногой :ireful:

7. Hightower

[OFFTOP]Это в который раз был выбор типа "меньшего зла"! :sad:

А вот то, что для демократа Ющенко ПР оказались меньшим злом, чем Юля, ето да о_О[/OFFTOP]

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Тараканов. :o[/OFFTOP]

9. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Тссс. Гранд имена ищет.:))

10. ГРАНД

Це можливо була його помилка. І він її цілком визнав.
    Вам ратицями по клавіатурі зручно працювати? Я ж не знав, що Ви копитне, і не врахував в переписці з Вами. Мабуть тому Ваші тексти стали значно коротшими ?:));)

Краще зруйнувати один палац спорту, та відбудувати новий , ніж зруйнувати карїну і кинути у вир війни людей.
    Ініціюйте націоналізацію об"єктів власності Ахметова та Єфремова, і подаруйте наприклад мені,- я миттю зруйную і одразу ж побудую новий палац спорту. У мене принаймні є бажання побудувати.

Маленьке уточнення про копитність. Парно чи все ж таки не парно?:));)

11. Hightower

[OFFTOP]Пан шутит, уже хорошо, есть маленькаяч надежа шо не все еще потеряно! ))))

Но на вопрос пан не ответил ;)))[/OFFTOP]

12. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Когда?
    "Опять врете, Новосельцев" (с)
    Обычно, когда у человека заканчиваются аргументы и он начинает талдычить одно и тоже, начинает произростать семя чувства неполноценности. И дабы возвысить себя в своих же глазах человек начинает "юморить", причем делает это плоско и сиро. ;)
    По этой фразе видно, что "на форуме писать - не мешки ворочать".
    Вы хоть что-то в своей жизни построили , Новосельцев? Дом хотябы себе?

13. Hightower

[OFFTOP]Ну бум надеяться что то была именно попытка юмора, а не попытка обидеть ото! ;)

А юморить - подучим! :haha:)))[/OFFTOP]

14. ГРАНД

Ржание лошади - mp3 звуки скачать http://www.wav-library.net/load/133-1-0-1638

вікіпедія :
    Так у новосєльцева і питайте. Чи Ви не знаєте як це зробити за допомогою ржанія?:));)

15. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Т.е. слился. На вопрос е когда не ответите ибо нечего.
    Так я у вас и питаю. Только ответить нечего. Кроме жалкой потуги на юмор и смайликов.

16. Hightower

[OFFTOP]Пане Гранд, я конешно понимаю, шо “старую собаку новым фокусам не выучить”, но коль хотите с молодежью в тырнете общаться - придется! ;))))

Тем более Ваша отсылка к вики шо есть смех говорит о том, шо прекрасно Вы Цезаря поняли, токма мороз включили! ;)))))[/OFFTOP]

17. ГРАНД

Вибачте, але розмовляти з лошадями я ще не навчився. Тому поки або лошадь не почне розуміти людську мову і почне спілкування не ржанієм, а таки мовою людини, або я не навчусь ржати - мабуть таки прийдеться злиться. Чи злити ржачую лошадь. Без різниці.

Мої кішки мабуть у мене теж щось питають, тільки я не мю змоги зрозуміти про що вони питають, поки вони не починають вказувати на уце поведінкою. До речі, старша кішка у мене доволі чітко розрізняє смайли та інші картинки.;)Ну так їй вже 18 років.

18. Hightower

[OFFTOP]Так мож того, "Тренируйся вон... на кошках"? ;)))))[/OFFTOP]

19. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Вы так и не сказали, когда Ющенко признал, что ошибся?
    Оставьте ваши потуги юморить. у вас не получается.

20. ГРАНД

Ющенко разрывает Меморандум с Януковичем

Президент Украины Виктор Ющенко отозвал свою подпись под Меморандумом, подписанным с лидером Партии регионов Виктором Януковичем и заявил, что Кабмин остается без приставки «и.о.», передает УНИАН.

http://uznal.info/yushchenko-razryvaet-memorandum-s-yanukovichem-a8058

Нічого. Потренуюсь , може все ж таки получиться.;):))

а де твій аватар? :)