Специально для россиян, которые в замешательстве от ситуации во Львове на 9 мая

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 12 тра 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Гранде,
    Ви взагалі вже відірвалися від дійсності.:sad: Скільки українців у світі на ПМЖ? І не рвуться чомусь в Украину. Хоча ну дуууууже її люблять. Дууууже хочуть впливати на ситуацію в Україні.

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]"А ля гер, ком алягер" :pardon: Да, я тоже не совершенен! :o:p:rolleyes:[/OFFTOP]

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

:good:

Вот именно! Гранд немало потрудился над этим, противопоставляя постоянно одних и других, постоянно подчеркивая их разность и невозможность нахождения точек соприкосновения.

4. Hightower

[OFFTOP]Лучший спосбо выиграть спор - имхо объяснить что-то человеку!

Но с паном Грандом - ето тож не лучший способ! :pardon::)[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

згоден. У них значно більший відсоток, але вони таки знайшли спосіб і метод вгамувати московство на власних територіях. А тому їх досвід являється найціннішим.

Ви називаєте це "живуть"? Живуть в Польщі, Швеції, і далі за списком ЄС де дуже сильні національні позиції автохтонів. Тепер в Грузії потрошку починають жити. У нас не живуть а виживають.

він народився в Харкові, і був гаряче підтриманий в Сіверодонецьку. Вивчайте класиків ПІСУАРизму за авторством Кушнарьова- Табачника-Януковича. І немає чого кивати на мою голову.

Таргани самі втечуть. Треба лише створити умови для їх втечі.

Це не правда яка поширюється масами як істина. Я ще ніколи не бачив вора, який би залізши в чужу квартиру орав би на всю глотку, що він грабує чужу квартиру. Може Вам такий траплявся? Мені ні. А от коли кричать постраждалі від ворів я чув і бачив. Неприємне видовище і викликає співчуття.

Луна!!! Признавайтесь Це Ваш син, племінник, родич, чи учень?:));):good::good::good::preved:

Я роз"єдную? Ну-ну.
    Я констатую.

6. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

В политическом споре, друзья, выиграть невозможно, т.к. каждый останется при своем мнении. Но он полезен тем, что человек мыслящий подумает о проблеме и оценит ее со всех сторон.

7. ГРАНД

В якій валюті?;)

8. Hightower

Смотрите шоб Вам тикать не пришлось!
    Цезарь прав - убогое сравнение!
    [OFFTOP]Я смотрю Вы себя воображаете етаким вседержителем с тапком-громовержцем в руках посреди кухни? )))) Не забывайте шо "тараканы" не меньше Вас, а многие и сильнее и умнее будут! ;)))) Так шо как бы Вам пинка ото с "кухни" не получить при таком раскладе то! ;)))))[/OFFTOP]

[OFFTOP]А сын или племянник - то не родственники если что? :rolleyes: [/OFFTOP]

Разъединение констатируете? Ума не нужно имхо для етого, вот для объединения - то да! ;)

9. ГРАНД

Я би серйозно потсавився до такого як би це казав хтось із Львова чи навіть із Луганська. Але мешканець міста із якого втікло чи не все населення по всих світах (переважно до ізраілю, Америки, та московщини) без іронічної посмішки сприймати неможливо. Я не погано знаю одеситів. Чи не кожен другий постійно живе на валізах і готовий до втечі. А тут на тобі, прорізався голосок.:)):)):)):rose:
    Знову роздажєте права та ліваки? Це якась зараза у Вас.

10. tanna

Неправда. Ви багато разів висловлювали своє бажання відрізати від України Донбас та інші східні регіони, наводивши при цьому ваші аргументи, чому це треба зробити. Яка ж це констатація? І чим ви у такому випадку відрізняєтесь від того самого Кушнарьова, закликаючи посягнути на територіальну цілісність України? А нічим.

11. Hightower

[OFFTOP]о_О Вах, шайтан, какой Вы проницательный! ))))) Да, вот сижу на чемоданах на сьемной квартире, усегда готов вернуться в родную Луганскую область! :p:rolleyes::rose:

А голосок у меня прорезался в роддоме, мама рассказывала, так шо опять мимо! :o:)[/OFFTOP]

[OFFTOP]Ви опять угадали! ))))) Не все ж Вам етим заниматься! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Пан еще и доктор ко всем совим прочим многочисленным достоинствам? :rolleyes:[/OFFTOP]

12. olegp

olegp миється в бані

статусом, ЕПК ВСЕ Ж РЕГИОНАЛЬНЫЙ герой,
    хоронили его почетнее, чем даже Масельского, который тоже пользовался большим уважением

13. ГРАНД

любо Танно. Мені імпонують Ваші доцентрові настрої та переконання. Але!!! Є маленьке Але. Наприклад Кушнарьовська промова і ідея були засуджені всима Українськими регіонами, і навіть сам Кушнарьов певний час відсидів в СІЗО, але його звільнили під натиском януковича. Сіверодонецький з"їзд (який названо сепаратистським) також був засуджений і теж порушувались КС проти ваших близнюків і колеснікових. але ж ані в донецьку. ані в одесі НІХТО!!! Чуєте НІХТО до цього часу не засудив ані Кушнарьова, ані той з"їзд. Але Ви маєте нахабство в чомусь подібному звинувачувати мене і Українську Україну, які таки все те засудили давно і навіть вимагали покарань відповідних. Це все рівно що пропитий алкаш дорікав за перегар один раз випадково напившомуся тверезеннику.
    Я ще в 2006 році прийшов до висновку, що можливо і варто було погодитись на вимоги того з"їзду, і вже сьогодні б не було ніяких ризиків громадянської війни і т.п. Не було б питання НАТО та ЄС для України. Не було б багато чого ще, чим страждає моя нещасна країна.

14. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Дык это поддерживает большАя часть страны,а у нас?
    Хай буде выживают. Все равно одинаково.
    Не имею такого желания.
    Можно включить мозг или полезть в гугль и посмотреть откуда взялась такая пословица. Если сами не догадаетесь, пишите.
    Ага

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Помиляєтеся... Якщо б тоді , в разі розділу, вдалося б уникнути протистояння, ми б ще й досі вирішували питіння по якій лініі ділити, Як розділити активи... А ще й міжнародні питання, а ще й Кремль, якому один Донбасс і задарма не тре без всієї України... І воду вже б мутили по лінії розділу...
    І ще одне цікаве спостереження. Почитала відгуки на заяву Зюганова - він там у Львів зібрався з всіма росіянами... Так от і схід і захід його посилає по всякому і радить у Росії порядки наводити... В одному пості було написано: они бендеровцы, но они НАШИ бендеровцы и нечего в наши дела лезть России... :pardon:
    У громадян Україні є територія, яку визнали у світі, є унікальні земллі, роботящі люди, талановитіх теж хватає... 20 років нам вдавалося жити без таких страшних катаклізмів, як у Росії, а це значить не все так погано у нашому спілльному домі.
    Давайте шукати порозуміння і міняти владу, закони, а не кордони..

16. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

По точно такой же сирой логике можно сказать. что жители Львова - гастербайтеры в Европе и тож сидят на чемоданах.
    "Меряться городами" в основном заставляет комплекс неполноценности. Не в обиду конечно.

17. tanna

Що значить НІХТО? Так категорично не можна стверджувати, якщо ви маєте на увазі звичайних людей. Впевнена є люди, які засуджують. Не говорять про це - так, можливо. Тут можу погодитись.

Не випадково. Це ваша принципова позиція, а не побажання, сказане під впливом емоцій, настрою або алкоголю. :rolleyes:

Ну от бачите. Продовжуєте наполягати.

18. olegp

olegp миється в бані

уж не в Вашем ли?:))

19. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Золотые слова.

20. ГРАНД

Онікс, любо. Ви чули про що я казав чи ні? Я питав, чому в східних областях до сих пір не засуджено сіверодонецький з"їзд? чому в місті Сіверодонецьку не зруйновано палац спорту де той з"їзд проходив і на його місці не зведено торгівельно-офісний центр, або ще якась спортивна споруда? чому до сих пір в Харкові не засуджено Кушнарьова? Чому? В Українській Україні і з"їзд і Кушнарьов засуджені і являються чорними мітками в історії України, а у Вас там ні? поки Ви там до вчините відповідні дії в цьому напрямку, Вам вірити неможна (не Вас особисто маю на увазі, а тих хто презентує ваш регіон )і ніхто і не повірить.

а де твій аватар? :)