Специально для россиян, которые в замешательстве от ситуации во Львове на 9 мая

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 12 тра 2011.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Нас, украинцев. Думал понятно написано :pardon:

[OFFTOP]Не знаю, не знаю, как скажете (не пишу Вам виднее) ;)[/OFFTOP]

2. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Вот мне интересно - россияне, россияне. Сами же ввязались в сценарий устроенный "россиянами". Нужно прежде всего в себе проблему искать, а потом уже в "россиянах".

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так для мене більшим УКРАЇНЦЯМИ були: болгарин Драгоманов, поляк Антонович, шведка С.Русова, москалі Д.Донцов та Н.Амосов, чех П.Орлик, татарин Хасан (Тарас Трясило), мордвин Н.Конкін. А Колесніченків я не сприймаю як українцями, бо це сурогатний продукт.

4. Hightower

[OFFTOP]:scratch_one-s_head: Ваше право :pardon:

А хто из нынешних политиков у Вас украинцем считается?[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Скажіть будь ласка. Що Вам більше довподоби квадрат , чи ромб?

6. ГРАНД

Знайшли?

7. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Город и раньше был городом героев, а это событие скорее добавит к спискам настоящих героев сотню - другую имен провокаторов и "легковерно ведущихся на провокации":pardon:
    Не обольщайтесь, россияне вовсе не так интересны украинцам, как может показаться из постов нескольких форумчан.
    Скорее, отношение к россиянам складывается из личного отношения к знакомым людям, ну и отношения к политикам.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Запланували в майбутніх рехвормах.

9. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Эгеж. Якщоб не підставились свободівці на провокацію, то і балачок би зараз не було.

10. ГРАНД

Поділіться як би Ви не підставились в такому випадку? Хоч я і не дуже шаную якбитологію, і все ж таки цікаво послухати розумні речі заднім числом.

11. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Я б на місце провокаціі не пішов би. Засняв російських масс медіа та провокаторів і показав це усієї Україні.

12. ГРАНД

Тоб то Марсове поле у Львові то є місце провокації? Тоді було б логічно взагалі його зрівняти під нульовий цикл бульдозером? Ну щоб ліквідувати його як місце провокації (і майбутніх провокацій) ? Або обнести на майбутнє його 5-ти метровим парканом та встановити блок-пост з табличкою "заборонена зона" або "вхід тільки для красних кхмерів по пред"явленню посвідчення працівника (пенсіонера) НКВД"?;)

13. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

То что там должно было произойти известно заранее? ДА. И зачем туда было идти?
    Гы. А к чему впадать в крайности?

14. Hightower

А може во Львове ядерную бомбу рвануть, шоб уже точно никаких провокаций? :rock:

Заранее извиняюсь за столь дурную аналогию, но надеюсь шо Вы поймете - радикальные решения имхо не выход, то же самое игнорирование и на мой взгляд было предпочтительнее

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Свобода отказалась от проведения марша в Одессе

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1219552-svoboda-otkazalas-ot-provedeniya-marsha-v-odesse

"Мы не будем проводить марш 21 мая, чтобы не давать антиукраинским силам лишнего повода для нагнетания истерии в обществе", - сообщил журналистам на пресс-конференции в пятницу председатель Одесской областной организации партии Павел Кириленко.

16. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Одесситов, что туда порперли я абсолютно не уважаю. Провокацию они устроили. Но вот львовяне на эту провокацию повелись. А бензин под шумок продолжает дорожать. Так может свобода и дозор это два лица одного и того же Януса?

17. Hightower

Понимаю Меня там не было! :)

Вполне может быть

18. Hightower

А вот ето мудро! :good:

19. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Меня тож ;)

20. ГРАНД

коли Вам зазделегідь стає відомим, що шайка алкашів має намір вдертись до однієї із кімнат у Вашій квартирі і влаштувати там пьяну оргію, поминки свого окочурівшогося собутильника,- Ви би теж принципово не реагували на їх провокацію та не ходили б до тієї кімнати?
    Чи все ж таки зазделегідь підготувались би до гідної зустрічі непроханих "гостей". поставили б грати на вікна, посилили б двері, покликали б друзів на підмогу? От мені цікаво Ваша реакція на такий сценарій провокації.

Як що не треба впадати в крайнощі, то будьте ласкаві дайте свою адресу, а ми покумекаєм , як перевірити Вашу терплячість і не впадання в крайнощі.;)

а де твій аватар? :)