По ідеї Полковнік запаса повинен зараз або обпісятись від щастя за діда, або оскаженіти від гніву за прадіда. Василю, не можна так ставити московську людину на шпагат.)
Видно з Січових Стрільців, які гарно почали, а частина закінчила в більшовицькому болоті. Як кажуть в народі "Плив, плив та й на березі ....". Бідний Василь Вишиваний, знав би він, як де які його вихованці закінчать.
Я не розумію, що Ви вкладаєте в цей термін, тому нічого сказати не можу. А от те, що він львівянин - стверджую.
Це вони про головного донора їх економіки, кому вони сплавляють свою сировину, а взамін варвари отримують сучасні технології. І чомусь рядом з дрібними ізгоями свого Путіна не помістили. Видно засоромилися.
я заметил - варвары современными технологиями не особо то и интерисуются. скорее высокотехнологичными продуктами. или тупо предметами роскоши..
Как сказал Фирташ, Европу спасет Украина... Добавлю от себя: И Америку тоже Украина спасет... Такая вот у нас есть в мире страна, которая всех может спасти. За исключением себя самой!
То навіщо ж вони тримають відповідні відділи ГРУ та ФСБ? Крадуть технології з усього світу. Поїдь на Кубінку, там стирені з усього світу озброєння розбирають, аналізують в силу куриних мізків, пробують копіювати. В 70-х півмісяця пробували відкрутити шпильку кріплення головки двигуна з німецької БМП, яку німчура заклав нерозбірною. А про знамениті шведські технології виробництва безшумних гвинтів для підводних човнів я взагалі промовчу. Весь світ аналізував історію їх викрадення.
Із ГАЗа на Форд. Москаль поставляє ГАЗель для американців, готовий навіть збудувати завод по їх виробництву В Пітсбурзі.