Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви не праві... Не історія КПСС, а научний коммунізм. Це раз. Здав на відмінно, це два. І далеко не авіаційне, це три
    ... Але спочатку відібрати, так? А які критерії відбору? Яку дачу будемо відбирати? 200 кв.м вже відбираєма хата чи ще ні? А 201 кв.м? А машина: за кількістю кубів, за кольором чи за кліренсом відбиратимемо? Чи машини не відбиратимемо? Може вертольоти? У Трускавецького мера відберем чи ні? І навіщо відбирати, якщо не існує принципу розподілення відібраного? Віддати в державну казну? А нівіщо?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Точно. "Научній камунізьм". Маразм ще той.:)) Я здав на трійку.. І то завдяки шпоргалці.

Ну інженерне училище. Хороша спеціальність, згоден.
    Критерій такий. Держ службовець згідно деклярації про доходи (з домочадцями включно) надає також відомість про все своє нерухоме та рухоме майно. А також деклярацію про витрати. Тобто повинен пояснити за які кошти придбано. .Як що не доводить, то на його вибір, йому лишається (в сукупності з членами сім"ї) майно яке по сумі відповідало б його доходам вказаним в декляфрації. Тобто, як що він задеклярував майна на 10 млн. гр., а за деклярацієй сукупний дохід становить лише 200 тисяч, то надлишок йому на вибір лишається та частка майна, яку він на задекляровані доходи міг придбати. З урахуванням динаміки росту та зниженню його зарплатні дат придбання і співставленням терміну перебуванням на чиновничій посаді. Все що ним придбано по-за чиновницькою посадою відчуженню не підлягає ні за яких обставин. Саме так відбувається на Заході. Ми все рівно до цього прийдем рано чи пізно. Європа змусить. До того ж саме такий принцип записаний в загальній деклЯрації ООН по оборотьбі з корупцієй та відмиванням коштів. Немає чого видумувати ровер, бо він вже давно видуманий.

За балансовою вартістю.

Чому ж ні?

Обов"язково. але тільки у тих хто перебуває на держ службі та бюджеті.

Він отримує зарплатню із бютжета? Як що його прибутки та витрати не відповідатимуть наявному майну, пееревищуватимуть вартість - безумовно і у мера. але тільки за умов, як що майно придбано під час перебування його на бюджетній посаді.

я прихильник децентралізації та регіоналізації бюджетів . І взагалі максимального обмеження держави в господарських справах. Тільки природні монополії та стратегічно важливі об"єкти повинні із всього господарства бути в державі.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В його "балалаєшній школі", де він здав на "5" "науковий більшовизм", йому не донесли, що в світі існує ще такий спосіб переділу власності, як націоналізація. Він мислить тільки по жлобськи "чи мені, чи комусь іншому".

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

уже встречает:[CENZ][​IMG][/CENZ]

5. ГРАНД

;):rolleyes::))
    [CENZ]

[​IMG][​IMG][/CENZ]

6. forester

forester Well-Known Member

Гранд намекает на свою твердолобость?

7. ГРАНД

Ні , на Вашу м"яколобість. У Вас же лобна кістка м"яка?:rolleyes:

8. forester

forester Well-Known Member

У меня? Стандартная для Хомо Сапиенс. :) ТОлько при чём тут я, если именно Вы выкладыаете сомнительные фото.

9. ГРАНД

А Баярд виклав не сумнівне фото? На що він натякає?;):)) Пофантазуйте будь ласка.:rolleyes:

10. VasMT

А не держслужбовець? Наприклад пенсіонер, безробітний, бюджетник? Може пенсіонер володіти вертольотом, пентхаузом чи яхтою? Безробітний може володіти Бентлями чи Ягуарами? Бюджетник може володіти гектарами угідь? В них будем забирати? Чи вони не підпадають під струнку систему моніторингу?
    ОБХСС (ВБРСВ) був і досить непогано діяв...
    А його рідними? Рідні ж не чиновники і придбаннями займаються незалежно від посади чиновника... Принаймі так криють Йулькіні філи бізнес її родини...
    ГРАНДе! Розмова почалась про встановлення справедливості, тобто про повернення вкрадених грошей громадянам. От я і питаю, як з бюджету гроші повернутся обкраденим і в якій пропорції? Чи не поврнутся? Чи повернутся у вигляді зарплат меру, вчителю, міліціонеру?
    А невже меншого калібру забракне? Тай патрони від ДШК не підійдуть... Куди три відра патронів дівати? Я краще ковровкою по порожніх пляшках гатитиму...
    На приціл... Щоби я здалеку виглядав наближення гостів... Через оптику... :))

11. Лана Николана

Лана Николана Well-Known Member

Аж бегом,у пенсионера Леонида Макаровича Кравчука мало "майна", или у Леонида Даниловича...?

12. VasMT

Ну а я об чем? :rolleyes: А еще есть ДАИшник, участковый, врач-нарколог, работник БТИ... И они не подпадают под определение - держслужбовець. Вывод а-ля ГРАНД - им мона...
    Да и ГРАНД скорее всего со мной в душе согласен... Ведь как отобрать наворованое, но недоказаное не нарушив принципы равенства перед законом и неприкасаемости частной собственности, он не знает...

13. Лана Николана

Преславутая презумпция невиновности, в нашей стране как никогда....

14. VasMT

А Вы хотите строит справедливое общество вооруживщись кистенем? Если так, то не зря я начал с упоминания пресловутого марксистского лозунга "Экспроприация экспроприаторов!", а в переводе на большевизьм - "Грабь награбленное!". Ну тогда остановимся мы в 1/6 суши... :)) Тертиум нон датур...

15. Лана Николана

Ну нееет, енто мы уже проходили....предлагайте другие варианты;)

16. VasMT

А вариантов не много. Для начала забыть о "награбленом" другими. Жаба конечно наше, национальное земноводное, но оно тут не помошник. Во вторых обеспечить выполнение законов...
    Все! Как видите, ларчик просто открывается... Только к завтрашнему утру этот способ не удастся запустить... Тут, как никогде , участие всего общества необходимо. Не всех его членов, а именно всего общества. Так что социализм среди зулусов культивировать не стоит...

17. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

а что оставить награбленное?
    я представляю - приходит ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ЧЕСТНЫЙ ПРЕЗИДЕНТ и значит - заводов в гос собственности никаких - бюджета никакого, он для экономии бюджета экономит на всём - ездит в загран командировки на велосипеде и т.п. ну а ПРОСТЫЕ УКРАИНСКИЕ МИЛЛИАРДЕРЫ И ТРИЛЛИАРДЕРЫ козлят своих подчинённых на право и на лево - через пол года, все понимают, что нафиг такой президент им не нужен - и опять выбирают РЕАЛЬНОГО ПРЕЗИДЕНТА С НАКОЛКАМИ... нет уж - висилица в каждом населённом пункте (и что б не пустовала). К томуже в Европу мы уже не идём - так что уже можно хоть две висилицы... как говориться - рубеж пройден - иначе никак (ну не Форды Ахметовы).
    Единственное, что им может помочь - это религия, говорят некоторые после смерти в рай попадают (поскорей бы туда попали, я согласен пусть даже в рай)... отакі от справи

18. ГРАНД

Не держслужбовець ні. Тим паче пенсіонер та безробітний. а от бюджетник обов"язково повинен звітувати.

Може. Але тільки за умов, що він їх придбав не перебуваючи на держ.службі та інш.бюджетних посадах. Тобто, про будь які речі, які вважаються розкш"ю власник повинен звітувати. Навіть пенсіонер та безробітний.

Може. але тільки за умов які я навів вище і вказати джерело доходу з якого він їх придбав. Звісно ж виходячи із стану тих автівок.

Може. але повинен звітувати із яких джерел він придбав ці гектари.

Як що не звітують про джерела надходження коштів на які придбано - обов"язково. але в межах поданих в деклярації доходів. Тобто майна йому на вибір залишається на таку суму, на яку подано звіт.

Можливо і підпадають. але підхід до цього повинен бути прозорим та гнучким. Як що перевищення незвітованої власності перевищує приблизна тисяч на 50 чи навіть 100, то повинен бути допуск (люфт). Як що білдьше, то реалізація енадлимшкового майна повинна відбуватись прямо на місці з мобільного аукціону.

Звітують ВСІ (прямо як "танцюють всі":))) При чому основний упор саме на видатки. від них і плясати.

Як що бізнес її родини мав хоча б один бюджетний контракт, все повинно бути конфісковано та реалізовано, а контракт визнано недійсним. Як що конгтракти по-за бюджетні - все лишається їм.

В пропорції визначеній Законом про бюджет. А відновлення справедливості, це одне і те ж , що приведення всіх процедур та пр. під норму закона від "а" до "я".

Закон про бюджет ці питання врегульовує. Від повідальний за його виконання уряд і особисто прем"єр.

19. ГРАНД

Ця служба повинна бути ліквідована. Ющенко вчинив правильно, але поспіхом та непродумано. Ліквідація повинна бути ретельно підготовлена і передбачати передачу функцій.

Посада повинна бути виключно муніціпальна і бажано виборна. за приципом шерифства.

Цю проблему треба розглядати в контексті медичної всеохоплюючої реформи, в голові якої повинно стояти скасування конституційної норми про безкоштовну медицину. І зрештою легалізувати лікарські "хабарі" в офіційний прибуток,із якого платитиметься податок.

Це повинна бути комерційна , а не державна установа.Розмір їх зарплатні повинен бути в прямій залежності від кількості виконаної роботи виконаних замовлень. Виходячи з цього і визначати штати та механізми виконання замовлень.

Підпадають під бюджетників з фіксованими окладами. Додаткові доходи вже за рахунок хабарів.

Так, я згоден. Але конфіскації підлягають виключно доказані. А доказати буде значно простіше , якщо буде імплементовано та втілено вимоги хартії ООН по боротьбі з корупцієй, яка передбачає деклярування видатків.

20. VasMT

Тобто, ГРАНДе, і у Вас немає дієвого варіанту навести лад у державі... :))
    Ваші варіанти красиві, але утопічні. Наприклад:
    Маємо пенсіонера М. У нього є велика родина: дружина, батьки з обох сторін, діти, швагри, вуйки, цьотки, куми... Пенсіонер певний період працював на держслужбі, певний період був бюджетником та певний період був ПП. Так само його дружина і батьки з обох сторін, які теж пенсіонери. Діти цього М ПП. Пан М має приватну власність на двокімнатну квартиру та автомобіль. Земля, маєток, три квартири, дачі, бізнеси, парк машин розписані по всій родині. Які варіанти відбирання Ви запропонуєте?

а де твій аватар? :)