Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та все того ж, чого чекали за всі історії революцій. Однієї іскорки, яка підпалить вже зконцентровану горючу суміш. Це може бути все що завгодно.

Не треба опошлювати те, що не опошлюється. Гасло "
    Віднови справедливість!..." тут більш доречне.

До справжніх буржуазних реформ.

Ні. Бо 1/5 суходолу, на буржуазну революцію не здатна.

Занотуйте , щоб не забути.
    ВО!!! Ось воно. Хоч я і не прихильник Тимошенки, але її провину так і не довели. Провину Януковича довести буде неспівставимо легше. До того ж як кажуть слідчі, він сам свої злочини задокументував. Тобто, полегшив роботу майбутнім прокурорам. А засудження та покарання Януковича вже прагнуть не тільки на заході та в центрі, але вже і на сході і півдні.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ні, люди добрі, якщо вже Прокопу дали червону пасту, то це дійсно кінець форуму прийшов. Дуже жаль, але мабуть таки нічого не буває назавжди. Закон життя. До речі, Прокіп теж не назавжди, а тому є варіанти перечекати.

3. forester

forester Well-Known Member

[OFFTOP]Раньше ( а кое-где и сейчас) в любом селе был свой Прокип, к которому все относились снисходительно. Ему позволялось нести всякую ахинею, которую нормальный человек стеснялся, как правило, озвучивать.
    Если принять это к сведению, то всё станет на свои места.[/OFFTOP]

4. tanna

Это да. Только в нашем селе уже явный перебор Прокопов. %-)

5. forester

К сожалению - да.

6. ГРАНД

Були Ви дурою, дурою і залишились. Я сподівався, що влаштована Вам встряска хоч трохи змусить сіру речовину у вашій черепній коробочці шевелитись. Ні не зашевелилась.

7. forester

Нет бы, что бы критически подойти к написанному и подумать над сказанным, Вы ещё ниже опускаете планку уровня дискуссии, опускаясь до "детских" оскорблений.

8. ГРАНД

Вам дурість притаманна від природи. Бо Ви кацап.
    Щодо рівня дискусії.
    З кацапом дискутувати, це все рівно що дискутувати з радіоприймачем.

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Хамите женщине?
    Ну ну . Не позорьте украинцев.

10. ГРАНД

Так, я хамлю жінці. І вона повинна знати те чим є насправді.Хоча у віртуальному просторі стверджувати на 100% хто якої статі недоречно.
    А Вам яке діло до Українців?

11. tanna

Трясите дальше, рехнувшиеся старикашки. А я пока пойду потусуюсь с земляками. Они хоть прикольные. А вы просто придурки.

12. ГРАНД

От там, серед земляків справжнє ваше місце. Тобто серед прикольних. Бо серед розумних Вам робити немає чого. Для вас будь яка ознака нестандартного мислення та розуму не "прикольна". Тоб то не тішить Вашого совково-донбасяцької сірої речовини.

13. forester

Жгите дальше, пан Гранд!

Это значит, что Вы не можете общаться с приличными людьми, раз пытаетесь их разделить на заслуживающих разговора и не заслуживающих. :)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто, не смію питати, буде мірилом цієї справедливості? Як поділимо Межигірья? А вертоліт? Ви собі яку лопасть будете пиляти? Хто буде начисляти бали та встановлювати коєфіцієнти? ГРАНДе, не смішіть людей... Відновлювати справедливість... А вона колись була, що ви її зібрались відновлювати?
    Хай щастить Вам в дорозі...
    Та невже? Почекаємо, що скажуть "незаангажовані", але принаймі не куплені євросудді... О сміху буде, коли її визнає винним і Європейський суд з прав людини... Цікаво, що тоді співатиме її біле братство...
    Не читайте на тщесерце газет... Ніяких... :))

15. Фауст

Фауст Well-Known Member

И Вы этим гордитесь?

За остатки державы обидно.

16. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

:good:

17. ГРАНД

Ні хто, а ЩО! Мірилом завжди був та буде ЗАКОН!!!

Реприватизація та продаж з аукціону. Виручка в бюджет.

На аукціон. Виручка в бюджет.
    Мені вона не потрібна і даром.

Кому бали? Януковичу - прокурор та суд.

Ви щось маєте проти справедливості. А як що її ніколи і не було, то таки варто хоча би почати її відновлювати. Бо вона все ж таки десь є, тільки ми її поки не бачили. Але думаю дуже хочем побачити. Чи Ви не хочете?

Як що Євросуд визнає, то для мене це буде авторитетним рішенням, яке особисто я сприйму як істину в останній інстанції. На те він і вищий суд Європи. Тоді цю сторінку буду вважати закритою. Хоча навіть Ваші сині юристи на кшталт Сергія Головатого, відверто, відкрито визнають, що шансів у прокуратури в Євросуді нуль. Поживем - побачим.
    А що будуть співати білі братсва - теж побачим. але як що таки ЄС винесе рішення на її користь що тоді співатимуть в синьому братстві? Хоча не важко здогадатись що саме. Про підступність Заходу та НАТО, і пр. лабуду якої Вас Василю навчали у Львівській політурі.
    А я люблю друковані видання.о_О

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А зараз Закон про ці акти хероїзму що каже? Чи то не той закон... Не такий, як Вам треба...
    Даремно... Її можна як обігрівач використовувати... Класно гріє і тягне не багато...
    Ні, не Януковичу, а тим кого Ви хочете осправедливити. Кому більше повернете вкрадених Януковичем грошей мені чи собі, чи Бліку, чи Тетяні...? В якій пропорції?
    Абсолютно нічого...
    А скажіть, в чому суть цієї справедливості? В двох словах... Яку Ви хочете "відновити"...
    На щастя я закінчив інший заклад, а не Львівську балалаєшну школу...

19. ГРАНД

Є таке поняття в юриспруденції як правопримінення. Закон звичайний, нормальний. Те що з білбордами вчинено правопорушення - точно. Але кваліфікація того правопорушення була спотворена і політично вмотивована. А занчить примінителі-кваліфікатори Законом користаються як дишлом. Куди хочуть туди і повертають. Бо для них головне мірило правопримінення, "щоб догодити кормільцу-батюшкє" Януковичу. Я більше ніж переконаний, що те ж саме але стосовно білборда якогось холодильника, або якоїсь особи не владного табору кваліфікація була б примінена правильна, тобто, як адмін.порушення. або взагалі ніяк би не кваліфікували. Ось в чому суть гнилості. Пи чому гнилості вже провонявшоїсі.

Не хочу І Вам не раджу. користайтесь краще сертифікованими, промисловими обігрівачамию. може і дорожче, але безпечніше.

Для цього існують такі інститути як Парламент, суд і т.п. І взагалі , суть не в розподіленні відшкодованого майна, а в зведенні процесу приватизації в законне русло. Нехай навіть дістанеться тому ж Януковичу, але з дотриманням належних законних процедур та реальної оцінки майна що підлягає приватизації. А для цього не гріх залучити іноземні оцінювальні компанії, які мають пристойну репутацію на світовому ринку. Це у випадку, як що Межигірья не буде визнане як історична пам"ятка.

Не схоже.
    Василю, в двух словах не получиться. Бо як що сакажу в двух словах, то набіжить ціла свора кацапів і почне винуватити мене у фашизмі, нацизмі і пр.пр. пр. Це тема окремої гілки.
    Щось авіаційне. Алден і там була чи не найбільша катедра марксизму-лєнєнізму. До того ж держ.іспит з історії КПСС на скільки зали?;):rolleyes: Бо цей "предмет" один із 4-х обов"язкових виносився на держ іспит.

20. ГРАНД

Ні. Я роблю це вимушено. Навіть ціною підриву власного іміджу та репутації. Для того, щоб вона нарешті дізналась реальний стан справ в її природі. Як що дослухається та зробить висновки - значить не пропаща. А як що ні..... Ну ні так ні.

Мені начхати на державу в її нинішньому стані. Мені не чхати на країну.

а де твій аватар? :)