Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Но учтите - я не одна приду, а с кузнецом! ;)

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та хоч з двома.:rolleyes:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я всіх, кого зустрічаю, зустрічаю за українським звичаєм - щиро... З давніх давен мій принцип незмінний. Перша зустріч - людині надаються всі 100 балів довіри. По мірі знищення людиною своїх балів зменшується і степень довіри, а як наслідок і відношення до неї...

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

А зачем нам кузнец?!:)

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Это, типа, чтобы пан ГРАНД копыта не откинул?

6. VasMT

к/ф Формула любви.
    http://www.youtube.com/watch?v=KtUZAC7ySgk

7. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ні цього року не приїду ... далеко.
    Краще Ви до нас ;) на Кароліно-Бугаз (коли і де саме станемо табором - не знаю)

8. ГРАНД

Бігмордовійни (хроніка)

9. VasMT

Хероїчні "борці" з режимом... По злодійськи, по ночах, і навтьоки... Повинно бути стидно за такий хероїзм... Тим більше, що на нього всім начхати...

10. ГРАНД

Василю. Мені здається, що цей "хероїзм" підтримують процентів 90 у Вашому місті. Наприклад в моєму місті таких точно близько 80%. А начхати тільки Вам одному, ну може ще парочці трійці відставників випускників Львівського військового політичного вчилища. Географія як бачите на мапі спростовує ваші твердження. А от порушення кримінальних справ за даними фактами - це дійсно правовий маразм.

11. forester

forester Well-Known Member

Карта активности вандалов на Украине

12. ГРАНД

Як бачите Одеса чемпіон.;):))
    Як що вважати Януковича, або його рекламні щити якимись надгробними - то вандалізм дійсно зашкалює. Але він сам винен в тому що довів таку кількість людей, фактично по всій території держави до стану вандалізму та глуму над його особой.

13. VasMT

А мені здається, що начхати. А знаєте чому? Все дуже просто - порівняйте кількість бігбордів і кількість "героїзму". А географія діло таке, як в старому анеку: - "Страна большая, а закон один - на всех не хватает..."
    Мені не начхати. Я проти отих "ликів" вздовж доріг. Не залежно від прізвища та зачиски. Мертві вони, як силікон в сіськах...
    А отут не згідний. Є власність, хтось платить гроші, а хтось нищить... "К ответу...", як кажуть росіяни. Скінчився час колгоспної халяви. Пора привикати, що не твоє - то чуже. І за це чуже прийдеться відповісти, в разі чогось...

14. forester

forester Well-Known Member

Подобного рода примеры вандализма говорит только об одном - народ достоин своего избранника.

15. ГРАНД

Ваші сіяни, як завжди кажуть дурниці. Бо та власність вартує в середньому 160 гр. за оцінками самих рекламників і аж ніяк на кримінальну справу не тягне. А узбічча доріг аж ніяк не являються громадськими місцями, щоб натягнути на "хуліганку". Тобто ані за вартістю, ані за місцем скоєння правопорушення кримінальної справи не получається. Максимум адміністративне правопорушення і штраф, максимум 5-10 діб адмін арешту. А кримінальні справи порушено НЕ-ЗА-КОН-НО!!! Тому це правовий маразм. Це Вам роз"яснить студент- першокурсник юридичного ВУЗу.

А як що оте чуже колись було нахабно вкрадено у тебе? Привласнено і названо чужим? От тут згоден, тут кульки з фарбою дійсно не аргумент. Тут аргументи треба в в огородах викопувати, мастилом змащувати і далі за призначенням користати. Бо суду та поліції в державі не існує.

попомните мої слова. Янукович відповість за те чуже що привласнив собі.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти, примітивна провокаторша, хоч уявляєш, що таке "по козацьки"?

17. ГРАНД

Безумовно. Я деяких представників (відщепенців) навіть по ніках можу назвати. Але вони не весь нарід. їх всього 1/3 від загальної кількости народу, що мають право голосу. Точніше, трошки більше 12 млн. От вони і достойні.

18. olegp

olegp миється в бані

так то природно, кидки электората

19. VasMT

Ну і чого чекаєте? Вперед, з лозунгом "Грабь награбленное!"...
    Мені тільки цікаво, до чого Ви довикопуєтесь... Щось мені підказує, що до чергової 1/6 суші...
    З радістю згадаю і Ваші слова, і слова інших... Мені якось конгруентно, хто відповідатиме за скоєний злочин...Одна вимога - винний.

20. Фауст

Фауст Well-Known Member

У меня вопрос к автору топика, а знаете ли Вы значение числа π хотя бы до второго знака после запятой?

а де твій аватар? :)