Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

так, вдячні не закликають. А це Вас дивує ?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не закликають до крові розумні. А дерев"яні по пояс - "ТАК". Тому - не дивує...

3. serg-shs

Я вже не впевнений, що заклики "без крові" це було розумно...
    (а що страшно? - ну бійтеся, бійтеся)

4. VasMT

Як правило такі слова - понти і не більше... І видають заячу душу хероя...
    Питаю вкотре - що Вам заважає взяти в руки зброю і почати мочити незгодних. Вам мою адресу дати? Почніть з мене... Ви ж такий грозний... Чи ще з когось, хто ближче... Ще 15 відсотків населення підтримує Януковича. Що, нема кого мочити? Чи сфінктер не ферумний? Вояка хрєнов...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні на базарі одна старенька сказала :"Щоб вони поздихали".
    Та це не тільки в Києві
    Таке чмо ми й без зброї повалимо - носом в олів'є.

6. serg-shs

та не хвилюйтеся Ви так ;) - кому Ви потрібні ? - самі розумієте, що нікому...
    а "хрєнов" чи не "хрєнов", а навіщо це з*ясовувати ? Відверто радю - не варто ;) і мені не варто і - Вам ;)
    Ну це так - забавки.
    А от що стосується страт (звісно з легалізацією їх державою, нашою державою) - тут без варіантів. Як то кажуть - "по справам їх"

от так от

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Cамое обидное, что Иуда прав.
    Сидит гнида в самом сердце Галычыны, годами украинофобством на форумах воняет и опы катсапам вылизывает - а ему даже окон побить некому.
    Патриоты хреновы, украину они строят, а червя позорного у себя же дома придавить не могут.)

8. serg-shs

да ладно - ои так запуган до полусмерти ;) (может у него дедушка в ЧК служил ? - наследственное)

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А давайте ми ним займемось. А ну, ВасМТ пиши свою домашню адресу. :ireful:

10. serg-shs

Якщо Він зі Стрія 9 то вирахувати його - простіше простого (навіть без ІР адресс), але навіщо Він комусь потрібен? перегорить - все нормалізується.

11. VasMT

[CENZ]
    Это ваш, рагульский стиль... Окна побить, колеса порезать, краской картинку закрасить, на заборе написать... Потому что в глаза врагу сците посмотреть, потому что основная ваша поза - раком, а основной рабочий орган - язык...
    Ще раз - тільки зграєю, отарою, стадом ви сильні...[/CENZ]

12. VasMT

Нате: Львівська область, м. Стрий, вул Саксаганського 8. Турянський Василь Михайлович.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Однако дело пахнет керосином. :)) Гранд, Блик и Прокіп поедут дубасить Василя Михайловича под мудрым руководством Самойловича (из-за бугра), а мы потом свидетелями пойдем по этому делу? Впрочем, нужна консультация юристов. Можем сойти и за соучастников. ;) Короче, *спокойно, Козлодоев, сядем усе!*

14. VasMT

Ставлю десять до одного, що не приїдуть.

15. tanna

Спробуйте запропонувати Самойловичу свою фотографію. Може допоможе. :girl_haha: Колись я вже намагалась з ним посперечатись в одній справі на шоколадку, а він спочатку, я так зрозуміла, оцінює фотографію, а потім вирішує, що його робити далі. Але я фотографію не вислала, тому справа далі і не пішла. :girl_cry:

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А раптом поїдуть?о_О
    Принаймні на юшку. Із щуки.;)

17. Фауст

Фауст Well-Known Member

А че у автора топика Heartland, двойка была по математике?

18. VasMT

Є на ЛФ... Дехто вже приїжджав в гості, спілкувались... І приїжджали не на спір, а так, заради зустрічи... Приїде ГРАНД - зустріну, Приїде Прокіп - сам знайде... У жебраків слуг немає... З Бліком ще не визначився...

19. tanna

У мене до вас особисте прохання, якщо ваша ласка, - зустріньте Гранда добряче, по-козацьки так, з усією душею та серцем, щоб він цю зустріч надовго запам'ятав! :)):)):))

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тоді я краще до Вас поїду.;):)):)):))
    Щось не дуже мені до смаку та юшка із щуки.
    Краще обід в якійь забігайлівці в Донецьку.

а де твій аватар? :)