Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Помню-помню... Кто-то утверждал, что во время митингов в Москве работал сайт Эха Москвы... :) Не правда ли, Васенька? ;)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Было дело... Но я не лгал. Радио "Эха Москвы" работало, телеканал работал и филиалы в городах России работали. Но с Вами я спорить не буду - не мужчина, так не мужчина... Тем более, что фактов, подтверждающих мою либо состоятельность, либо ее отсутствие, у Вас нет... Не имел ни чести ни удовольствия... Увы-с...

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ага. Просто Стрийський 3,14обол, просто 3,14здоболить.
    http://www.youtube.com/watch?v=obBJY-lsUDY

Оплатіть їм. А в якості доказу Вашого не 3,14здобольства запостіть сканокопію платіжки.

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Як тоді з Вашою обіцянкою
    Не повірили моїм словам, що майже все добудували, не "вірите" і ЗМІ, аби тільки не виконувати обіцянку, яку дали, бо занадто зверхньо ставитися до інших.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Покращення життя вже сьогодні? Чи "нынешнее поколение будет жить при коммунизме"?
    Таня, не примушуйте, а то дійсно вступить в рогульські організації, а це для жлоба смерті подібно.

6. VasMT

Пробачте, Таня.
    Ваш допис від 1 січня я прогавив. Відповідь там же...

7. VasMT

Можу вступити в КУН навіть за Вашим проханням...

8. TesTanya

Та мені якось однаково, в яку партію вступаєте. [CENZ]Моє побажання інакше (до речі, я вже колись на іншому форумі про то писала) - перестаньте вживати слова "нацюки", та інші подібні, бо якщо когось таким чином намагаєтесь принизити, то це характеризує не особу, стосовно якої Ви вживаєте ті слова, а Вас персонально!!![/CENZ]

9. VasMT

Вы, уважаемая Таня, наверное не совсем меня правильно понимаете...
    Не видите разницы в использовании мною слов националист и нацюк, свидомый и свидоминутый, украинец и щирый...
    Но если Вы желаете, с сегодняшнего дня я не буду называть нацюков их именем...

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Хіба людину щось може принизити більше, ніж коли вона є совком ? Я таких за людей майже не вважаю.:pardon:

11. TesTanya

%-)
    [CENZ]Те, якою мовою відповіли мені - теж Вас характеризує... [/CENZ]

12. VasMT

Якщо Вам бридко читати російською, то вибачте...
    Був неуважним.

13. TesTanya

:ireful:
    Знову пересмикуєте...[CENZ]Якщо би так ставилася до російської мови, то моя дитина не вчилася б в школі, де другою іноземною є російська, а вибрала б школу з якоюсь іншою "другою іноземною"... [/CENZ]

14. VasMT

Вибачте...
    Але відповів Вам іншою мовою автоматично... Ну не розділяє мій мозок ці дві мови. Мій мозок читає, пише, говорить двома цими мовами; думає однією, спільною... Буду уважнішим...

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ловим Васеньку на слове. ;)

16. VasMT

Милая девушка!
    Да сам Жюль Верн позавидывал бы моей фантазии... :))
    Не будет нацюков, будут другие... Сути это не поменяет. Как не могли они ничего людского создать за всю свою историю, так и не сподобит их Господь ни на что... Так, поорать, ходами походить, пожечь флаги, сломать чёнить, порвать, побить, взворвать, убить...

17. forester

forester Well-Known Member

А, действительно, почему Вы выбрали именно русский язык, а не английский или немецкий? Последние считаются у вас на Украине более перспективными.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну вот, опять сказали это нехорошее слово... :girl_cry: Печалька... :girl_mad:

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

ТесТаня написала "вторым иностранным". Первым иностранным, я так думаю, идет английский.

20. VasMT

Во-первых - сегодня еще не кончилось, во-вторых - никого оно не касалось, а было употреблено исключительно в виде лексической еденицы.
    Но на этом конец... :))

а де твій аватар? :)