Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. spice

spice Дуже важлива персона

При чем тут политика? Я донецких не люблю в первую очередь за хамское поведение на футбольном поле, а уже потом за политику ;) Именно потому, что "наши флаги бело-голубые, мы болеем за Динамо-Киев", донецкие креатуры в Киеве не пройдут :p

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Онікс, видно, що ви далекі від футболу. В Донецьку фани підгодовані та контрольовані Ахметовим та Ко. А в "Динамо" фани "вільні художники", проти яких Суркіс обіцяв повернути міліцію на стадіон. Невже ви думаєте, що на "Динамо" відлупцювали "імперця" по вказівці Суркіса?

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а партія регіонів на донбасі також закріпилася (евфемізм від "виникла") також завдяки центрові, півночі та заходові?

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вона там закріпилася завдяки Кучмі, з яким у цієї банди була угода - ви не лізете в мої київські справи, а я не лізу в ваші донбаські.

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нон грата?;):rolleyes:

У Донецькій області вирішили відновлювати СРСР

Понеділок, 22 серпня 2011, 12:32

Лідер російських комуністів Геннадій Зюганов вирішив почати з Донецької області відновлення СРСР.
    Про це він заявив 19 серпня в Донецьку на форумі "Відроджений Союз – шлях до порятунку братерських народів!", - повідомляє сайт російської компартії.
    Зюганов нагадав, що Донецька область – "одна з найунікальніших". "Тут було сім металургійних заводів, добувалося 150 мільйонів тонн вугілля. Сьогодні Донецька область дає 22% ВВП України. І ця промислова міць створювалася зусиллями всього радянського народу", - цитує його сайт комуністів.
    "Тому не випадково, що саме на Донецькій землі ми починаємо похід за відродження нашого Союзу", - підкреслив Зюганов.
    "Ми, учасники Міжнародного форуму в Донецьку, закликаємо всіх трудящих, кому дорогі радянські соціалістичні цінності, згуртуватися навколо комуністів – справжніх виразників інтересів наших народів – і розгорнути масовий рух за відродження на нових засадах спільної радянської, соціалістичної Батьківщини", - говориться у відозві комуністів.
    Все про: КПУ

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

....і розвинулась завдяки Ющенку. Це все патрони з однієї обойми. У них тільки центр тяжіння трохи зміщенний але ціль одна.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не з однієї. Один патрон в вишиванці, а інший в косоворотці. А смердят однаково.

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Все? Даже те, кто голосовал за Юлю или других кандидатов?

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вот на карте те регионы, которые наиболее активно голосовали за Януковича.

1-е место: Донецкая область.
    2. Луганская.
    3. Крым.
    4. Николаевская.
    5. Запорожская.
    6. Харьковская.
    7. Одесская.
    8. Днепропетровская.
    9. Херсонская.

В остальных областях, в т.ч. во многих центральных, он набрал меньше 50%.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Навіть ті, хто 300 років мало боровся з цією чумою з півночі.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Я о том, что надо было просто активнее голосовать проив Януковича за Тимошенко.
    Или был какой-то другой выбор?
    Почему центр и запад не объединились вокруг одного кагдидата, почему за столько лет не сормировали мощный противовес ПР, который был бы интересен и востоку?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Продовжує йти тупа зашореність - тільки Юля та Вітя. УМОРА з такого НЕВІГЛАСТВА! Онікс, що з вами? Невже екологія доводить до таких інсультів?

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От я теж цього не зрузумів. Ну, ладно "протиЮлі" і "противсіхі" винні, так воно і є. А я чесно голосував за Юлю, я чим винний ? :)

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тим, що появився на цей світ і думаєш не по їхньому! Ану марш назад!

15. Оникс

Оникс Well-Known Member

Прокопе, а з Вами що? Мова йде про минуле, про вибори 2010.
    Який був вибір?
    Донбас винен, що центр і захід не може понад 20 років спромогтися на формування еліти, на політичний проект?

У нас теж голосували і за Юлю і за інших кандидатів. :rose:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та нічого. Всього 66.
    Якщо відверто, то надоїв цей пустий триндьож.
    Яка там "демократична та європейська " Україна, коли зі своїм післяінфарктим серцем чекаю вже 10 днів від сотень жлобів двох будинків, коли вони укладуть плити на влаштовану мною вже доріжку. Осінь з дощами на носі. Жлобу до ГРОМАДЯНСЬКОГО суспільства ще далеко.

17. Heartland

Heartland Well-Known Member

Да уж по поводу украинских элит можно кандидатскую защитить.
    За такой малый промежуток времени мы увидили воспроизводство разных элит, а также моментальную их деградацию.

Вся эта пыль, которую вы называете элитой -она ситуативна.
    Настоящая,качественная элита ровесница государства и наверное многие сидели в том секторе и скандировали "Спасибо Крыму и Донбассу за президента 3,14дораса" И думаю преференцию свою они уже получили, точно определив кто в обществе 3,14дарас и как себе не нужно вести, чтобы не быть 3,14дарасом.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То було "воспроизводство какашок" під назвою "еліта".

19. Heartland

Heartland Well-Known Member

Да,да,да!!! Именно так! Сначала определиться и показать, что ты на своей территории!!! И ты выражаешь мысль своих. Это же элементарно.
    Присоединяйся и тоже будешь своим.
    А как по другому?

Поделили уже давно Украину, проснитесь Оникс. Разделили на графства и княжества .
    Тут вопрос в том,как вернуть страну. И начинать нужно со своей территории.
    А без этого не как.

По моему Донбассу сказали спасибо, а не что он виноват;)

Если бы это не соответствовало состоянию людей, вряд ли бы кричали, или опять заплатили?

Гимн страны, та же кричалка. И давайте теперь по филосовствуем, по этому поводу.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

На Донбассе, кстати, ПРастам было легче сфальсифицировать выборы, чем в других регионах. ;)

а де твій аватар? :)