Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Вообще, судя по тому, как подогревается этот слоган (в целом то глупенький) со стороны власти, нельзя не задуматься: Разумный человек просто не обращал бы на это внимания - мало ли кто чего говорит, ну по крайней мере не сгонял 10 автобусов с омоном на футболки - смех сквозь слёзы.
    Но давайте вспомним ПОНЯТИЯ (так сказать , не приведи Господь, нашу "конституцию"). Если кто-то на зоне обозвал кого-то 3,14... и тот не ответил избиением обозвавшего, то есть вероятность, что оскорблённого таки изнасилуют. Возникает вопрос: а кто изнасилует того, кто упоминается в известной поговорке?

2. serg-shs

Нічого подібного - це не колгосп, тут у кожного персональна відповідальність. Винні ті, хто цього 3,14 підтримував і не важливо що він їх КИНУВ ЧЕРЕЗ ОДНЕ МІСЦЕ - це вже друга справа - бачили очі що купували.
    Я наприклад, перестав спілкуватися з прихильниками цього 3,14. Не те щоб дав обітницю, просто коли дивишся на людину, яка не тільки дурна, алей дурна настільки, що підтвердила це своїм волевиявленням, та й ще й розповіла про це - ну про що можна з такою людиною розмовляти? Ну про що?
    Так що винні конкретні люди, конкретно їх інтелектуальна і духовна убогість, і натягувати цей сором на всіх - це не правильно. Більш того, якщо це робити - то такі 3,14 будуть знову і знову.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Даруйте, а Ви за кого голосували у 2004-му та пізніше?

4. serg-shs

За Зека ні разу!!! Виключно проти нього. І порівнюючи, можу Вас запевнити - не шкодую (хоч бажано було б щось по краще - це правда).

5. Степаныч

Ну... я ж не просив ПРОТИ кого. ЗА КОГО?

6. serg-shs

Хоспади, Вам и тут нужно разжевать элементарные вещи: 2004 Янукович-Ющенко - голосовал за Ющенко, 2010 Янукович-Тимошенко - голосовал за Тимошенко. Просчитать что 2*2=4 это так сложно? (хотя я понимаю, учитывая за кого Вы голосовали... )

7. Степаныч

Ну чего Вы злитесь? Понятно...

8. serg-shs

Да нет - я редко злюсь (во всяком случае так что б это проявлялось вербально ), ну а на форумах злиться - это уже перебор ;) (зачем же тогда на них ходить?)

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Янукович подписал амнистию.... :sad:

В Донецкой области картина не лучше...
    Спасибо презу-зэку... :sad:

Анекдот в тему:
    В связи с невиданной масштабностью реформ в Украине, проФФессионалам катастрофически не хватает реформаторов. Именно для проведения еще более глубоких реформ, решено провести амнистию!

10. serg-shs

Это вышли гнобимые прошлой властью представители культуры, русскоговорящая научная и творческая интеллигенция, защитники чиста реального русского языка...

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Было бы смешно, если бы не было так грустно... И страшновато... :sad:

12. serg-shs

Ну вот за это и СПАСИБО .... (далее по тексту) Можно даже не обобщённо - Донбасс, а конкретно, с указанием ников да и имён.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А як бути з тими, що своєю бездіяльністю по відношенню до зради Ющенка фактично відчинили ворота для приходу до влади до влади "братків"?
    Та ця арифметика набагато складніша, тут просто поділом на "біле-чорне" не вирішиш проблем.

14. serg-shs

У мене є впевненість, що якщо проблему не вирішувати, то вона не вирішиться. Дуже багато людей хотіли Зека, от хотіли і все...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви ж розумієте, що не тільки в нашому суспільстві частина людей не має високого інтелектуального розвитку? Але ж західні країни якось з цим пораються? Може ті, хто вважає себе більш інтелектуально розвинутими, теж винні у тому, що не змогли донести свої погляди до тієї частки населення, якій не так пощастило з інтелектом?

16. serg-shs

а до чого тут інтелект? тут в більшому ступіні проблема з совістю

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не думаю. От, наші шахтарі - прості люди, особливо про політику не думають.Вони просто не розуміють.
    Як можна сказати, що у такої кількості людей немає совісті? Нє, це совковість і погане розуміння ситуації.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

serg-shs, а у інших регіонів проблем з совістю немає?
    Хто вибрав Ющенка і не спитав з нього, коли він здав своїх виборців? Ви що не бачили, що він став загравати з ПР, попідписував мемерндуми, не сунув всого носа у діла "донецьких" - боявся, що грошенят не дадуть?
    До речі, саме цей меморндум і безхребетність Ющенка - одна з головних причин конфлікту з БЮТ, і развалу НУНС.
    А у 2010 чому всі "неголубі" регіони не продемонстрували єдність? Чому не думали самі, а йшли на поводу у різнокаліберних лідерів?
    Я вже не раз писала - я знаю чому так голосує Донбас. Це закономірний процес, за який відповідальні і помаранчові політики та "неголубі" регіони. Назвіть, хоч один захід після 2004, який би обїєднував Україну? Назвіть, які політичні сили, громадські організації після 2004 приїзжали на Донбас, проводили свої заходи, зустрічалися з людьми? Назвіть, газети яких політичних сил і громадських рухій розповсбджуються на теріторії Донбасу?
    Скільки організовано українських центрів, де пропагують українську мову ї українську культуру? Скільки церков УПЦ КП збудовано у нас на гроші українського загалу?
    Так що - про совість не треба. Ви про неї попитайте у Ющенка і тих, хто продовжує "дякувати" Донбасу, замість конструктиву, замість об*єднуючих дій. У політиків, які далі Печерських пагорбів носа не кажуть...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ми після першого року "служіння народу" Ющенка розіп'яли на двох березах, то ці люди б пізнали істину з їхньої культури - ХОТЕТЬ НЕ ВРЕДНО.
    Зрада Ющенка та наша бездіяльність привели до влади "братків". Ющенко читав моє попередження на плакаті ще в березні 2006 року - "невігластво помаранчевих вождів приведе до влади донбаську банду". Криво усміхався від написаного "комсомольчик в вишиванці".

20. serg-shs

чому - "нема совісті"? - є. звичайна совьєтьська совість (а-ля :"насрати комусь у квіти і радіти"). І це по всіх теренах України. "щоб Юльку (опціонально) посадили" - і це затмарює ї очі і совість і розум і все...
    Від того що людина працює на шахті вона не позбавилась розуміння, що бандит - поганий керівник. І наприклад начальником бригади вони б бандита не захотіли б.
    "служил он Таллине при Сталине, теперь лежит заваленній - нам жаль, по человечески, его..." (згадалось)

а де твій аватар? :)