Спасибо жителям Донбасса за президента 3,12......!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 18 сер 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]чего это ты так жестко, судя по постам - умный барбос. ;)[/OFFTOP]

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Неизвестно каким Полиграфом Полиграфовичем стал бы этот барбос. :)[/OFFTOP]

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]разве вы не видите?
    и к чему это "бы"...;)[/OFFTOP]

4. Heartland

Heartland Well-Known Member

5. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Всеукраїнська подяка

Вкладення:

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

7. serg-shs

ага, щаз...

8. bars

bars Well-Known Member

А чё? Я думаю, шо таки сядет. По крайняку, надеюсь...:))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ізвєстно - він став поліграфістом Мокбо.

10. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

...президентский ватер-клозет был оценен в 350 тысяч евро. По крайней мере такую стоимость гардеробной из полудрагоценных камней указывало агентство Agence France Presse.
    Не вижу судебного иска к Франс пресс.
    Ващето, я написал "золотой унитаз", даже не зная всех подробностей, т.е. в переносном смысле. Оказывается, правда. Почему я не удивлен???
    http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/6402522/

Кроме СССР, других стран не существовало? Что касается номенклатуры, это не сказки и не для дебилов. Особенно, если учесть, что сегодня у власти та же номенклатура, и, о ужас, она же развалила СССР.

Острый приступ амнезии, ась? Понимаем и даже сочувствуем. Страннно тока как-то, что было при совке, вы отлично помните, а то что было 7 лет назад, почему-то нет. Выборочные какие-то у вас провалы в памяти.
    Так я вам напомню, раз у вас память отшибло. Средняя пенсия 100-150 грн. Зарплата учителя и медработника - 180-250. Инженер в Укртелекоме - 300-350.
    Цены на быт. технику в баксах были такие же как сейчас. Курс доллара - 5-5.5. Батон "обеденный" 2.60 грн.
    Какой зато был ВВП, какой был рост, впереди Европы всей. Ну прямо, как сейчас.:))

11. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Вот этот что ли?

12. kreator

kreator Well-Known Member

Сьогодні о 18.00 Андрія Ореста, який йшов в Києві по вул. Щекавицькій... до офісу Спільної Справи було зупинено двома чоловіками, які почали в грубій формі вимагати негайно зняти футболку з написом "Спасибо жителям Донбасса". Андрій відмовився, після чого один з чоловіків дістав пістолет та вистрелив в нього, нанісши йому наскрізну рану долоні, після чого чоловіки втекли з місця пригоди. Андрій дійшов до офісу Спільної Справи після чого його було відвезено іншими активістами до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.

13. kreator

kreator Well-Known Member

14. serg-shs

Вообще-то такими действиями през доказавает, что он именно тот о ком говорят в этой кричалке. Быть настолько недалёким - это просто вершина наших глубин... %-)

15. Heartland

Heartland Well-Known Member

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Бізнесмен, якого тероризують за скандальні футболки, виїхав з України

Середа, 21 вересня 2011, 13:52

Власник компанії "ПростоПрінт" Денис Олійников виїхав з України у зв'язку з інформацією про підготовку його арешту.
    Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
    "Це Денис Олійников. Я вже не в Україні. Зі мною найдорожчі мені люди - дружина, син і дочка. Це весь мій світ, і заради них я відмовлюся від ідеалів, кар'єри, бізнесу і чого завгодно", - зазначив він.
    За словами Олійнікова, у понеділок ввечері йому вперше пригрозили розправою над сім'єю, після чого він найняв охоронне агентство.
    "Але вчора ввечері людина з УБОЗ, яка нам співчуває (та сама, яка передала файл з текстом так і не підписаної постанови про порушення кримінальної справи, та сама, яка попередила про виїзд УБОЗ на вилучення наших серверів ще до приїзду їх в "Колокол") повідомила про новий сценарії, який хотіла реалізувати "міліція" щодо мене і моєї родини", - написав він.
    Бізнесмен стверджує, що "якби це відбувалося" не з ним, він би не повірив.
    "Якби не було 15-годинних нічних допитів, грабежу і вилучення майна, "вбивства" справи, яку я будував п'ять років, повної деморалізації багатьох моїх співробітників, нарешті, погроз зґвалтування молодої дівчини двома покидьками в погонах (і ці погрози залишилися взагалі без будь-якої реакції - значить, їм можна)... Тепер вірю", - йдеться у зверненні.
    За даними Олійникова, на середу був запланований його арешт - "демонстративно, в ході нашої другої акції".
    "Для затримання був ангажований не тільки "Беркут", але й "Сокіл", причому дана команда - можливу протидію з боку учасників акції гасити максимально жорстко", - написав він.
    Крім того, за словами Олійникова, паралельно була дана команда на арешт його дружини, "яка, крім засновництва в компаніях, взагалі жодної участі в бізнесі не брала".
    "І далі - відсторонення від можливого опікунства моєї мами (через слабке здоров'я) і мого тестя (зважаючи нібито на зловживання алкоголем і неможливість забезпечити онуків). Що далі відбувається з дітьми - здогадайтеся самі", - написав він.
    Олійников також заявив, що обов'язково повернеться в Україну.
    "Я повернуся. Обов'язково повернуся. І ті, хто зруйнував моє життя, забрав у мене улюблену роботу, у моєї доньки - можливість виступати під прапором України, у мого сина - отримувати освіту рідною мовою, у моєї дружини - друзів, подруг і її світ, за це обов'язково дадуть відповідь. Кожен і персонально", - написав він.
    Як відомо, у понеділок ввечері активіст "Спільної справи" Олександр Данилюк повідомив, що двоє чоловіків вистрелили в хлопця, який відмовився зняти футболку "Спасибо жителям Донбасса".
    За його словами, згодом хлопця відвезли до лікарні, де йому була надана невідкладна медична допомога.
    6 вересня офіс компанії "ПростоПрінт" захопив УБОЗ нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".
    Потім прес-служба МВС у Києві заявила, що обшук у Prostoprint пов'язаний із підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.
    15 вересня бійці спецпідрозділу міліції "Беркут" відбирали у торгівців футболки та чашки з написами "Спасибо жителям Донбасса", які торговці реалізували на Майдані Незалежності.
    У понеділок стало відомо, що власнику "ПростоПрінта" Денису Олейникову погрожують і він має намір вивезти свою сім’ю за межі України.
    Крім того, у вівторок Управління по боротьбі з організованою злочинністю заарештувало сервера з макетами футболок "Спасибі жителям Донбасу".
    Українська правда

17. ГРАНД

Всі ці Мінні та Степаничи (останній майже покаявся, тому заслуговує на прощення за помутніння свідомості) що втюхали нам Януковича і його бандоту повинні бути жорстоко покарані.

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

А ви дитинка п'ятирічна, що вам насильно втюхали? Не могли протистояти втюханню - нічого кулаками розмахувати після драки.

І взагалі може ви Божі обов'язки все-таки залишите Богу? Він без вас розбереться, кого і за що жорстоко покарати.

19. ГРАНД

Ага значить Ви теж голосували за януковича.

Так, втюхали насильно. Сфальшували в своїх регіонах вибори (свідчення тому перерахунок на 8 дільницях в Криму) які я закликаю вигнати із складу України. Так це була драка. але драка не чесна, а підла з Вашого кацапсько-добаського боку. Чесної драки ви би не витримали. І ви це знаєте. Без фальшу та 25-30 процентів ідіотичних Мінні та Танн, + фальшування - янукович би ніколи не прокрався до влади. тому ми програли в нечесній бійці. Але бійка ще не закінчена. Тому зарано ви синя слизь горлаєте про свою перемогу.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

:)):)):)) "С такими способностями, Гоша, вам надо работать в бюро прогнозов!"

Хамить не надо, не глубокоуважаемый.

а де твій аватар? :)