Совковые страдания

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем andrzej, 26 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

А мне пока все равно, почему нет? ))) А можно и в ЕС, а можно и каку-нить конфедерацию России-Украины-Беларуси (естественно не при нынешнем руководстве).

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я деякий час жив в Казахстані. І Ви знаєте, на власні очі переконався що таки годували. Ну може не весь союз, але величезну його частину точно.

3. ГРАНД

Доволі перспективний і приємлемий формат.:good:

А от ЦЕ ні за які ковріжки.

4. Hightower

Мне тоже нравится ))))

Не волнуйтесь, речь не об сейчас, а потом молодежь сама разберется! :p:))

5. Hightower

Ага, только и взамен очень многое получали, об чем в тех листовках прописать забыли! ;))))

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Як в анекдоты про радянського туриста в Монте-Карло. Коли йому сказали, що тут всі джентльмены і вірять на слово - тут йому і повалило...

7. ГРАНД

Во-во.

8. ГРАНД

Ха!!! Я чекав саме такого допису.;) :yahoo:
    Коли приїжджав у відпустку додому, то спеціально цікавився, що ж нам такого адекавтного постачалось із Казахстану. Дивився в Харкові, Києві, Черкасах (далі не заїжджав) - і нічогісінько не виявив.:))

9. Hightower

И из РСФСР тож ничего не выявляли? ))))

Я просто не подумал шо Вы именно с Казахстаном параллель ведете, думал в целом по Союзу :pardon:

10. ГРАНД

Стосовно Мос.РФР я не досліджував. А от Казахстан, Узбекистан, та Турксменістан - так.

11. Hightower

[OFFTOP]От бездельники, давайте им счет выкатим? ;)))[/OFFTOP]

12. ГРАНД

Як що бути сер"йозним, то всі ці викатування рахунків доволі безглузда та безперспективна річ. Точно так же як і славнозвісна "Юліна тисяча", та і взагалі ідіотські намагання і безглузді заяви про повернення вкладів совка. Один чолов"яга (не пам"ятаю хто саме) доволі мітко висловив думку, що мовляв в США нікому і в голову не прийла ідея компенсувати громадянам втрати від Великої депресії, хоча здавалось би популярна ідея.:)) Також ідіотським є закон та статус (здається за авторством мороза-литвина) про "дітей війни"о_О, (а про внуків і правнуків війни мабуть забули:))) Популізм та втрата відчуття реальності в політиці і тим більш в економіці річ небезпечна та згубна. І свідчить про бездарність та глупість політкиів, а заразом і держави в якій вони верховодять.

13. Hightower

Согласен, но популизм в политике неистребим имхо :pardon: Тут уже хотя б его в меру было - уже б неплохо :))

14. ГРАНД

Популізм є ідіотський на кашталт нашого та витончений (західний). популізм Миколи Саркозі та популізм Тимошенко неможна навіть порівнювати. До речі, я би Тимошенко судив не за газові угоди чи ще щось там таке, а саме за оту тисячу. Це таке жахливе приниження людей перш за все, яке сяглонечуваних масштабів. Та що я Вам розповідаю, самі бачили мабуть і знаєте. А також за маніакальне бажання цими діями підірвати всю фінансову систему країни. але більше всього йце знущання над нещасними совками які ще не вимерли і їх доволі багато. вони хоч і совки, а все ж таки люди. Тоб то, я цей популізм прирівняв би до злочину проти людяності.:))

15. Коммунарец

У Вас таке ставлення до совків, як до ... до тарганів. Але ж завдяки їм було все побудовано на Україні і голосували на референдумі за незалежну державу, тай зрештою це напевно і ваші батьки. Ви мабуть причислюєте себе до так званих "свідомих", як називають нових українців на деяких форумах. Тоді Вам нема чим і похизувати, бо нічого не побудували, а ще доїдаєте те, що залишилося. Хоча цікаво почути вашу думку про майбутнє, бо про минуле і сьогодення ясно.

16. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Очередная трафаретная фраза. То, что было построено всеми, съели сразу, только не все, а избранные (в том числе, учитываем и дележ по-братски). Сейчас, скорее, сколько строим - столько едим.

17. Hightower

От за что я Вас люблю, так ето за толерантность )))))) Но Вы тоже человек - поэтому терплю и спорю, а шо делать? :p:rolleyes::rose:

18. Hightower

Шо построем - то шо сопрут = то шо съедим ;)

19. Коммунарец

Вывод - меньше жрать надо и попроще...

20. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

А раньше схема была без лишних компонентов?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)