Жайворонок - 100%. Не люблю довго вилежуватись - це ж стільки справ можна зробити ) Невже не шкода губити прекрасні вранішні години? А мені завжди повторюють: "Хто рано встає - той всіх дістає" ))))
Сьогодні була "жайворонком" спала, спала, аж набридло.Прокинулась у 7.51, бо так жарко було, батареї шкварять, сонце навіть через жалюзі припікало...та й лягла рано, ще й першої не було, бо Маська захворів
Жайвір. Встати о четвертій і включитися в роботу - не питання. Досидіти до 23-24 - проблема. До речі, "сови є не тим, чим вони виглядають" (с) Twin Peaks.
всетаки вважаю, що такий поділ є відносним... кожен може бути і совою і жайворонком. все діло в свідомості. дуже довгий час був совою - про перші пари багато чув.. розповідали ). але зовсім недавно передумав і став жайворонком.
- У тебя муж - жаворонок или сова? - У меня муж - медведь: рано ложится, поздно встает и все равно невыспавшийся...
почав гуглити на дану тему і натрапив на цікавий експеримент: чоловік, який був совою вирішив протягом 30 днів кожного ранку прокидатись в 5:00 (http://lifeidea.org/5am/)... ця ідея так мене зацікавила, що я вирішив повторити цей експеримент на собі... подивимось, що з цього вийде до речі там же - цікаві ідеї щодо поняття сну (можливо навіть кращі за все решта)
Сова Так, конкретнішої сови ніж я мабуть не буває. Скільки років підряд намагалася себе перепрограмувати, але все дарма.
о, і я! Лягаю пізно, встаю рано... Всі вдома вже сплять, я ще ні, зранку встану - всі ще сплять... Для них я взагалі не сплю.
не знаю, не спиться чомусь... та ні, тоді б не на ЛФ сидів, а на дорозі! mocking:а що, ДАІшники навіть вміють інтернетом користуватись?)
А я все своє свідоме життя була совою,а як з'явилась доцька-то тепер я гібрид-жайворосов. Лягаю пізно,а встаю рано