Нові сови є? Жайворонки теж можуть залітати. Маю на увазі на крилах , на цю гілку., а ніяк не інакше.
Я сова. Так переживала-хвилювалась, що буду пари прсипати, але в мене за всі 5 років навчання лише на 1му курсі були заняття в Пт на 8.00, але признатись чесно - була на тій парі всього1-2 рази. До екзаменів готувалась по ночах, магістерку писала від 10ї ранку до 4-5 ранку наступного дня - кілька годин на сон і знову по колу. А от діти в мене жайворонки. Тому я змушена була поміняти свій графік, тепер він виглядає так, що я пізно лягаю і рано встаю А коли вийшла на роботу, то тепер підйом о 7й, то звична справа. Найдивніше, що я прокидаюсь швидко, в тому сенсі, що організм не потребує багато часу, щоб опритомніти і я бадьора приходжу на роботу і тримаюсь так до обіду, а після обіду я роблюсь "ніяка" - хочу спати, повіки захлопуються з лязготом і підняти їх надзвичайно важко. Йду додому з однією думкою - раніше лягти спати, а насправді все як завжди
я,по життю,сова,але зараз-мама мацьопки,тому 50/50,звечора-пізня сова,а зранку-ранній жайворонок,а поміж то-"заєць під корчем"
десь чула що є перероблені і жайворонки і сови.Тобто в силу якихось обставин жайворонки стали совами, а сови-жайворонками. Про себе можу сказати я в душі сова, але так сі стало що рано встаю, і по потребі можу й попрацювати (правда до 11.00 мозок дрімає, хоча і його можна розбудити), зате в 02.00-03.00 пробиває на роботу
Я раніше думала, що я сова... Так мені подобалося А тепер зрозуміла, що найбільшу продуктивність і творчість "видаю" таки зранку...Таки Бог дає тому, хто рано встає... Там вище написано щодо голубів.Голуб це радше той,хто легко пристосовується до будь-якого ритму. Є у мене одна ідея... створити такий собі "жайворонковий клуб". І відзначати у ньому свою присутність. О шостій ранку
А хто не відмітиться - 100 грн. Кожному, хто відмітився: П.С. Воно для самодисципліни помічне.Зустрічала таке на на одному блозі.
А я навчився адаптуватись - треба - буду спати 2-3 години. Треба встану в 3-4 ранку треба - взагалі не буду спать. Але все це виключно при потребі......
Я типова сова. Звечора влягтися спати - це просто кара Господня. До 2-х ночі фільми дивлюся, а буває до 4-х чимось займаюсь (то інтернет, то кіно, то з друзями), а зранку підйом на пари! Ну хоч сірники в очі вставляй, але сонливість швидко проходить . І, як говорила Зануда, я кожного дня говорю собі, що сьогодні точно раніше спати ляжу, але... І ще одну дивну річ помітив: навіть у вихідні, коли я сплю скільки влізе, процес підняття з ліжка не менш тяжкий!
А я останнім часом став помічати, що зранку я сова, а ввечері жайворонок. Це напевно після того, коли почув анекдот:Людина є абсолютно здоровою, коли вона постійно хоче спати, їсти і не хоче працювати. А може то просто весна і брак вітамінів в організмі?
А я типовий жайворонок-зранку має завжди хороший настрій і бажання щось зробити, проте ввечері-якщо не спати, то просто посидіти-полежати в хорошій компанії