Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Я сова. Мені їсти не давай, а дай поспати, після безсонної ночі. І взагалі я ніч люблю. І все, що з нею зв"язано.Цвинтарі. Мег!!!! Ти де!!!!!:D
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Я коли почула, що на Личакові нічні екскурсії проводять, вирішила, що конче піду. Тільки ще треба когось до компанії підшукати. Я в університеті завжди була совою. Навіть якщо рано на пари. Могла тільки дві години спати від 5 до 7 ранку. Зараз теж такі періоди бувають, але потім мушу півсуботи проспати. :D Але рано встати - це тортури. Мушу собі ввечері кілька разів повторити подумки "Лілька, завтра в 7 треба встати". Дуже часто ставлю будильника на 6.50 і потім 10 хвилин прокидаюся. :D І десь так як у маюнки потім, прокидаюся цілковито десь о 9.30-10 ранку. Жах!
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Цікаві результати опитування вимальовуються. 3/4 сови. Ука має втішитись Хоча можливо то трохи і прогнозовано, бо це все ж інтернет, і переважно буває як в анекдоті: Приходить клієнт підключатись до нету і запитує в провайдера, чи немає в них часом такого тарифного плану, щоб з 23-00 до 09.00 інтернету взагалі не було. -Що спати хочеться? -Ага... А загалом,як на мене,то певно закономірно.Технічний прогрес одначе. Ще років 200 тому на землі проживало мабуть майже 100% жайворонків. Потім з*вилось електричне освітлення, далі телебачення,а як появився інтернет.....
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". я стовідсоткова сова... терпіти не могла вставати в школу в 7 ранку... потім в інститут 6-30.... а тепер на роботу.... в вихідні, якщо є змога, сплю до 11-12 години. А чоловік в мене прокидається в вихідні максимум в 9 и лежить дивиться на мене..а бо ж починає ходити то в кухню..то знов в кімнату( квартирка у нас маленька), і так аж поки я не прокинуся, а потім підбігає і таким ніжним голоском питає : ти вже виспалась, сонечко... а потім жалібно додає: чи будеш далі спати.... приходиться прокидатись...
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". О,Лілю,візьмете мене до компанії бо я теж сходити хочу,а самій якось страшнувато Я теж така сова люблю поспати подовше. а вся активна діяльність в мее саме вночі починається..ну не можу я вчитися вдень хоч мене вбий)))
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". мама мені любе згадувати, як я їй у ранньому дитинстві казав: "мамо, вставай, вже пташки співають"!.... а вона лягла кілька годин тому, бо поралася.... а зара -- сова.
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Буду третім...:o Додано через 1 хвилину І ще Уку візьмем, звукові ефекти створювати,щоби не страшно було
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Ура! Все, як буду у Львові, то конче вам напишу ПП і підемо разом. Може, би то ще Сергійка потягнути... :shy:
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Нє нема офтопу!! Кажу вам на правах автора гілки:cowboy: Уссьо строго по темі.Сови збираються кідвідати цвинтар. Хм...а взагалі чия то модераторська парафія? Мо домовимся?
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". і я сова... коли не треба йти до школи не сплю до 4-7ої ранку. ну, прокидаюсь, звичайно, десь в 3-4ій))) дуже важко зранку прокидатись...бєєє