Я також турбує постійна втома. Прочитала декілька статтей, 1.перевірити щитовидну залозу 2. почати займатися спортом. Тільки один момент:я на стільки втомлена до кінця робочого дня,що вже нічого не хочу!
Щитовидну залозу ще обов'язково треба перевіряти в кого є депресія чи невроз. Що стосується ламп білого світла, про які я писав у цій гілці форуму, то, наскільки мені відомо, в магазинах Іkea продаються подібні настільні світлодіодні лампи білого світла.
Деколи не подобається таке явище, буває є бажання дивитись довго телевізор, і тут зборює сонливість, деколи хочеш дочекатись якоїсь події ( хоча би Новорічна Ніч ), неможливо довго навіть читати газету, працювати вночі... Чи є якісь таблетки не для покращення сну, а для зменшення?
Ну, не знаю, чи Вам таке підійде. Але я вже такий старий, що мені досить після 17год випити кави, як я пів ночі буду дивитися на темну стелю))))
І в мене то саме, але я тоді читаю. Дивитись в стелю як "небощиг ОнуфрИй перед смертов" не дуже цікаво.
Трохи збодрює кава, але на мене 100% не діє, тим більше якщо випити о17:00 - 18:00, чув, що дехто від кави ще більше може хотіти спати. Так само енергетики "Бьорн", "Ред Бул" - не зловживаю. Якщо роблю уважну, напружену роботу - сонливість пропадає, приміром, коли керував транспортом, міг бути і не ідеально виспаним, але на сон не тягнуло.
В 90% випадків, постійна сонливість пов'язана з багатьма причинами: 1) Ви елементарно недосипаєте 2) Ви їсте нормально так солодкого. Цукор спочатку дає швидку енергії, якої вистачає на 15 хвилин, а потім ви ходите як кусок * і почуваєтесь так само. Спробуйте зменшити дози солодкого і побачите ефект 3) Більше повільних вуглеводів. Якщо не їсте їх , то і енергії впринципі ніде взятися. Більше каш, вермешелі. 4) Кава має такий самий ефект, що і цукор
Доречі і кава не на всіх одинаково діє, чув від деяких людей, що від кави ще більше хочуть спати, та і є досліди, що на деякий час збодрює, а потім ще більше розморює.
Причин може бути багато...Це і низький гемоглобін, і низький тиск. Треба аналіз крові зробити. До речі, кашки та вермішель -це такі ж вуглеводи, які діабетикам не радять... М'ясо, горіхи треба їсти та молочні продукти і овочі, тоді спати на ходу не будете.
Тоже мучался от такого состояния и постоянно не высыпался, потом порекомендовали сменить матрас, выбрал под нужны размер askona.ua/matrasy/190x160/ с ортопедическими свойствами и стал нормально высыпаться
Як заснути, мати хороший сон і не нажити безсоння. Наукові поради Шляхта не працює І Вам бажаємо файно жити і не працювати важко! © shlyahta.com.ua
Відпочти у хорошому санаторії, ось точно допоможе) Наприклад у східниці Санаторії Східниці (6) - бронювання, ціни, фото, відгуки Дуже хороший варіант)
Нужно стараться больше отдыхать, здоровый сон, здоровое питание и немного физических нагрузок. Еще можно у врача узнать какие витамины попить, потому что я каждую осень и зиму сам вялый постоянно.
перед сном пройтися пару кілометрів, не зважаючи на погоду, а потім теплого молочка з медком - дуже раджу)