До речі, в україномовному інтернеті можна знайти багато інформації про причини сонливості, якщо шукати слово "сонливість".
Якщо людина спить кожного дня 7-9 годин, і її посеред дня мучить сонливість, то це значить, що в неї є певні проблеми зі здоров'ям.
Якщо сонливість торбує іноді, то це так деколи буває, що вночі через якусь причину (наприклад, понервувалися) добре не виспалися і через це в день докучає сонливість.
На форумі кожен висловлює свою власну думку, а не відчитується перед кимось за свої знання. Тим більше, ніхто не зобов'язаний відчитуватись перед якимись при[censored]. З медичної літератури можна взнати, що сонливість деколи може докучати здоровій людині, але якщо сонливість посеред дня постійно докучає людині, яка нормально спить 7-9 годин на добу, то це свідчить, що в неї є певні проблеми зі здоров'ям. Я це сам не придумав. А якщо ви не згідні з моїми твердженнями, то попробуйте їх аргументовано заперечити. Ваш нервовий допис більше нагадує тролінг, чим якусь нормальну аргументацію.
За собою помічаю, що в мене сонливість виникає на зміни у погоді. Люди підказали, що це є метеозалежність. Знайшла доречі прогноз на Гісметео https://www.gismeteo.ua/ua/weather-lviv-4949/gm/ геомагнітного стану. Але як їм користуватись і що робити в ці дні?
Мені здається,що таку проблему варто вирішувати потихеньку. Тобто почати з очевидних причин.Наприклад -вам мало 7 годин для сну ,а потрібно 9. Чи лягати варто раніше(пізніше),вставати раніше(пізніше). Може почати робити зарядку враці чи вмиватися холодною водою. Якщо це не допомає варто звернути увагу на те,чи добре провітрюється ваша кімната. Якщо в ночі душно,то ви ніби і спите,але сон поверховий. І виходить,що зовсім не висипаєтесь. Також уважно ставтесь до свого спального місця. Зручний у вас диван чи ліжко? Може вони винні? Поспіть в іншому місті чи змініть матрас (http://marketmebeli.com/ru/produkciya/ortopedicheskie-matrasy/). Якщо і це все не допомагає,то тоді точно потрібно йти до лікаря. А вся ця перевірка займає пару днів. Бережіть себе!
це було ніби до красного слівця... молода не молода - дощі не люблю і криниці в мене не має нажаль...