Сонливість

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Ivanqa, 14 лют 2014.

1. Olenall

Olenall миється в бані

може треба виспатися до схочу, а потім активність, якщо це не заважає роботі, то може й не погано. За кермом звичайно не припустимо, це потребує вирішиння негайного. Це як без надійного Каско 3в1, наприклад, даже не зручно .

2. Obama

Obama Well-Known Member

В мене така тпроблема було, виявилось через проблеми зі сном, хропіння не давало мені відпочити. Звернувся в http://bez-hrapa.com/ Проконсультували, вирішив проблему, сонливість зникла. Раджу

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

В кожному випадку коли людина недосипає на то є своі причини, просто їх виявити та вирішити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Obama

Obama Well-Known Member

Згоден, сон це взагалі річ важлива, коли мені консультант розповів, що все це може вплинути на серце я взагалі в шоці був...

5. Veselka alj

Так мене в житі були важкі періоди і було безсоння то в мене потім від постійного не досипання виникли проблеми з серцем та судинами і ще додалася головна біль.

6. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну а якже поганий сон це одна з основних причин поганого самопочуття.Сон ,здорове харчування і спорт-запорука хорошого самопочуття;)

7. lforum

lforum Member

Ще зверніть увагу на вітаміни та мінерали. При їх недостатності організм швидко втомлюється. РЕкламу про Миргородську водичку всі бачили? Ми теж бутильовану вживаємо але трохи іншу - МАлиш. Вона не сильно мінералозована - якраз для щоденного вжитку.
    А вітамині теж беру для всієї родини. Мені Елевіт подобаеться. А малому беру гель Кіндербіовіталь.

8. Veselka alj

Та з вітамінами теж ще треба подумати чи дійсно від них є користь:nea:.Зараз лвто багато є натуральних вітамінів, фрукти овочі всякі різні, багаті на вітаміни різної групи.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Та з вітамінами теж ще треба подумати чи дійсно від них є користь:nea:.Зараз лвто багато є натуральних вітамінів, фрукти овочі всякі різні, багаті на вітаміни різної групи.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

9. Veselka alj

10. IrinaVK

IrinaVK Member

Я сама такая сонная уже с месяц да и общий упадок сил, нет энергии. решила, что нужно пропить курс витаминов, который меня будет бодрить ! И всем того же желаю!:uaflag:

11. lforum

lforum Member

Іноді кава рятує, але не завжди..

12. Veselka alj

На жаль я її не вживаю, після неї погано себе почуваю!

13. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Сонливості на роботі можна позбутися, якщо ходити на роботу, яка приносить задоволення... Узагалі тим людям, що займаються улюбленою справою насравді дуже повезло. В такому випадку про сонливість мова йти не буде, а навпаки, навіть в кінці дня можна відчувати емоціне піднесення і "внутрішні батарейки" будуть завжди заряджені на 100%!

14. Slav

Slav Well-Known Member

Дефіцит вітаміну D може бути причиною денної сонливості:
    https://www.google.com/#q=vitamin d sleepiness

Щоб не хотілося в день спати, треба почастіше робити прогулки в сонячні дні або перебувати в освітлених приміщеннях, щоб на очі падало яскраве світло. Для цього також можна придбати настільну лампу білого світла, бажано на лампах-світлодіодах:

І ще цікава інформація:
    http://stopbolezni.net/prosti-porady/4772-yak-ne-zasnyty-na-roboti.html

Останнє редагування: 5 січ 2015
  15. Galirtovska

Galirtovska миється в бані

Для лечения бессонницы народными средствами рекомендую такой метод. Возьмите 50 грамм семян укропа. Варить нужно четверть часа на малом огне в половине литра вина «кагор» или портвейна. Настоять в теплом месте 60 минут, процедить, отжать. Принимать 50-60 грамм перед сном. Это народное средство безвредно, и обеспечивает хороший сон. Свежий воздух также издавна считается залогом крепкого здоровья, и поэтому прогулки на свежем воздухе в любую погоду (кроме, может быть, очень сильного дождя или снегопада) должны стать привычкой и потребностью. Даже короткая прогулка на свежем воздухе улучшает аппетит и сон. Ноги кстати тоже стараюсь беречь, купила ортопедические стельки в Киеве
    Это тоже очень важный момент для того, чтобы ступни ног правильно формировались.

• Подобається Подобається x 1
  16. Ceati

Ceati миється в бані

Я тоже хотела спать постоянно, пью витамины еще с осени, спортом занимаюсь. Незнаю, может весна пришла и все прошло, а может из за того что на днях взяли новый матрас http://matrason.ua/matrasy_1/ и по утрам чувствую себя довольно бодро,даже если мало поспала.

17. Lvivska Kvitka

Ой у нас на роботі є лампи денного світла,то від них жахливо болять очі і швидко втомлюються,особливо коли багато працюєш за компютером.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Це повинні бути лампи СТАБІЛЬНОГО білого світла. Ці лампи, що у вас на роботі, мерехкотять, тобто випромінюють нестабільне світло. Крім того, що стосується мого попереднього тексту, то я мав наувазі настільні лампи стабільного білого світла. Краще якщо в них лампа представляє собою панель світлодіодів, як, наприклад, ця лампа:

View: https://www.youtube.com/watch?v=ksvzxX6E_7c

View: https://www.youtube.com/watch?v=pRlvg84Mh8c

19. Veselka alj

Я щось останім часом по серед дня робочого хочу спати, ось наприклад в ранці прокидаюся, то спати не хочу, ближче до обіду так би захрапіла:sad:

20. Lvivska Kvitka

Ага то так завжди,особливо коли пообідаєш,то все капут.Хоч бери і лягай за столом))

а де твій аватар? :)