Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що тут дивного, він же ЄХБ

2. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

хм.. дачі значить можна будувати , а кордон охороняти під час не оголошеної війни - ні ?
    щодо караулу - не знав що все так сумно :sad: ну але ж військовий склад ? охороняти треба ? - самі казали

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Маєте факти будівництва дач?
    Пробачте, але Ви настількі далекі від армії, як я від балету.
    Ну не мають права військові охороняти кордон, як би це комусь не хотілось. Вони можуть шеренгою стояти по всій довжині кордону, але ніяких бойових дій по його охороні здійснювати не мають права. Такий закон. Щодо складу, то не було жодного випадку порушення зеленими туристами межі поста. З тієї сторони теж є люди, які розбираються в статутах і законах.

4. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

VasMT,так я далекий від армії , але не треба бути військовим, щоб зрозуміти, що робота яка ведеться - це не робота армії , це фікція. Воюють батальйони добровольців за не державні гроші. В кінці кінців у нас навіть не оголошено військовий стан у нас якесь АТО ? Якщо війна потребується встановлюються \ віддаються відповідні військові укази закони і т.д. і т.п. Закон має відповідати реаліям , не підходить закон - у нас є Верховна Рада \ Президент які мають право - в них така робота- робити закони актуальними і змінювати їх. Якщо немає у нас кому охороняти кордон, то має бути політична воля і сила прийняти відповідне рішення Встановити "забор" , Перейменувати якісь армійські групи : полк \ бригаду\ дивізію в погранців . Дотримання умовних формальностей не привід для бездіяльності !!!!!! Мене не цікавлять формальні назви , мене цікавить результат - підсилення кордону з РФ 3000-4000 добре озброєнних людей з повним армійським забезпеченням від патронів і гранат до вертольотів і установок залпового реактивного вогню . Звісно має бути з розумом для цього є (?) тактики стратеги і т.д. я згоден що не потрібно підставлятися під можливий вогонь з боку РФ .
    Один з пунктів вирішення проблеми - це перш за все озброєння всього боєздатного населення всі хто служив (і при здоровому глузді) повинні мати вдома у шафі Автомат\ карабін \ пістолет з двома комплектами набоїв як це є в Ізраїлі.
    У нас схожа проблем з Ізраїлем тож беремо на озброєння їх методи. Кожна боєздатна людина в т.ч. жінка повинна пройти військове навчання\ збори і пісял отримати в ПОСТІЙНЕ користування бойову зброю.
    попрошу не придиратися до окремих слів - тремінології, я не військовий , можете замінити слова вірними і правильно назвати речі своїми іменами підправити мій текст - я не проти - головне щоб ви зрозуміли суть.
    Зараз ми спостерігаємо майже повну бездіяльність влади і силових відомств по захисту свобод і прав громадян, захисту держави і т.д і т.п. .
    Чекаю кроків від новообраного президента - думаю до кінця місяця можна буде сказати він за незалежну суверенну Україну він чи в черговий раз співпрацює з РФ і є ставленников РФ на місці .

6. Julio

Julio миється в бані

А вариант, что он просто не компетентен, вы вообще не рассматриваете?

7. morze

morze Well-Known Member

Порошенко дав час пооблизувати всім соплі!

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

morze, дуже змістовний , розумний коментар, його глибинну суть я так і не зрозумів.

9. VasMT

А Вам відомо, за якою статтею відкрито кримінальне провадження щодо цієї трагедії?
    Правильно, теракт.
    Я весь час підштовхую Вас та інших до думки, що потрібне негайне введення воєнного стану. Славаукраїнці не вводили його до виборів, зрозуміло. Що заважає зараз його ввести? Щоби дати всю повноту влади Генштабу та підпорядкувати йому всі сили і засоби інших збройних формувань та виконавчої влади. Тоді, і тільки тоді, всі структури держави будуть працювати, як одне ціле, а у Збройних Сил будуть всі повноваження на знищення противника та захисту територіальної цілосності.

• Подобається Подобається x 2
  10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

VasMT, добре , що ви правильно сформулювали і дали вірну термінологію тому, що я написав вище з юридичної/правової точки зору. А тепер питання , чому такий стан (Воєнний) не введений ? відповідь у темі
    іншого пояснення у мене немає ...
    порошенко заявляв про бліцкриг - і ???? слова не підтвердженні ділом
    У Путіна вийшов бліцкриг - Крим ... у Порошенка поки що нууульььь,але ще є тиждень (умовно) , але намірів я не бачу.
    СПОДІВАЮСЬ сьогоднішня поразка стане переломною в очах влади і відкриє їм очі та розв'яже руки. Волновахи не вистачило щоб отямитися... під;%:и при владі більше слів нема

• Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

Та невже? Ви мені очі відкрили... (тут повин бути хіхікаючий смайлік, але щось не до сміху...)

12. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://www.donetskie.com/news/situa...hen-a-ukrainskie-blokposty-vokrug-slavyanska/
    і знову антиукраїнська проросійська діяльність РНБО :hang1:

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

"Є список понад 40 генералів ЗСУ, які підозрюються у співпраці з ФСБ і в корупційних діях і якщо не провести зачистки, АТО результативним не буде", - зауважив Сиротюк.
    http://ipress.ua/news/ponad_40_ukrainskyh_generaliv_spivpratsyuie_z_fsb__deputat_70175.html

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

http://vesti.ua/donbass/56963-deput...oshenko-vvesti-voennoe-polozhenie-na-donbasse в тому числі і значана частина більше 50% ВР ....підконтрольна РФ :hang1:

13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

https://www.youtube.com/watch?v=qsUV-uvcbQA

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

" один вольовий приказ і все можна завершить... за два дні ! " учасник АТО

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

добре що в 41му про це не знали ....

16. VasMT

Еще один...
    А чо Николаевская пожарка не едет границу охранять? Все ближе, чем львовскую восьмидесятку гнать.

17. artobstrel

може тому що львівські вояки людей з під бетону не виколупували коли в Миколаєві будинок рванув ??? а за що платять війську? за пофарбовані бордюри ? за стройову підготовку? за істуканів на тумбочці? не, військо потрібно щоб в разі потреби на усіх рівнях від генштабу до салабона - з ризиком для життя ліквідувати зовнішню загрозу, не можна кордони охороняти? х з ним - охороняйте напрямок постачання терористів за 100 метрів від кордону ... якщо хтось в генштабі через особистого водія, пенсії у триста тисяч та звання генерал-апостола не може прямо сказати владі що треба робити і як це називається то - це гімно а не вояка ... втім я не дивуюсь, я констатую ...

• Подобається Подобається x 3
  18. Bastard

Bastard Well-Known Member

Ніколаєвска 79-ка тоже в тому болоті коперсаєтся. При чом тут пожарніки ?

19. VasMT

А в голову не приходила мысль, с чего это погранвойска при все властях НЕ подчинялись Министерству Обороны, а были отдельным ведомством? Или может под медную каску вползала мысль, от чего это военное положение не введено?

Так так і робиться. Прикордонники разом із ЗСУ та МВС.

Вашій дебільній владі вже стільки разів говорилось, що вже і повного тормоза можна було переконати...

20. artobstrel

может потому что их функция это охрана границы и больше сориентирована на мирное время ??? и как они мешают войскам прекратить снабжение противника ???

так мило ... "вашей" ....

а де твій аватар? :)