Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. prius

prius Well-Known Member

Я тобі поясню ти раб а він нє, зрозумів?

• Подобається Подобається x 2
  2. rossiyanec

rossiyanec миється в бані

аргументы ваще железные. я уже понял, что вам свойственно исключительно логическое мышление сдобреное полноценной аргументацией.

---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

я с первого раза понял ваше мнение, можно не повторять.

а ну да, демократия это ведь когда без цензуры, да? :haha:
    послали здесь пока только меня, нахамили так же мне, меня же и забанят. зачет.

---------- Додано в 02:30 ---------- Попередній допис був написаний в 02:28 ----------

ну так не интересно, говорят, что завтра меня уже забанят, здесь так принято.

3. prius

prius Well-Known Member

Бачиш, ти не тупий тролокацап,ти просто тролокацап,тому забанься сам

4. rossiyanec

rossiyanec миється в бані

Для чистоты эксперимента тоже оставил жалобу на оскорбление. Посмотрим демократию в действии. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Тобі неприємно чути що ти кацап?

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

:cry:
    ------------------------------------------------------------
    http://nbnews.com.ua/ru/news/120780/

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

ви явно не праві, відповідаючи грубо і не культурно москалям , треба їх КУЛЬТУРНО і КРАСИВО ставити на місце , а розмова у стилі ти дурень йди звідси - це не красиво і не робить вам честі. Посилати треба красиво !!!! так щоб той у кого IQ нижче Х не здогадався що його "поимели (RUS)" або послали

7. Feba

Feba Well-Known Member

Силовик, разгонявший студенческий Майдан, получил высокую должность в столичной милиции

http://sled.net.ua/node/14138

Томенко прокомментировал снятие с выборов Оробец и Салия

http://telegraf.com.ua/ukraina/poli...oval-snyatie-s-vyiborov-orobets-i-saliya.html

не знаю, кому вона підконтрольна, ця влада, але довіри в мене до неї з кожним днем все менше й менше
    схоже що ми поміняли шило на мило, але за великою ціною крові, та ще й втративши теріторії

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пузлі треба складати...
    І голосні заяви, і п'янки з Яником, і кадрові призначення зрадників, і прохіхіканий Крим, і АТО... І кого нам нав'язують в президенти...

10. Feba

Feba Well-Known Member

мені цікаво- чого у Порошенка такий високий рейтинг? до Майдану не пом"ятаю, щоб хтось взагалі його згадував як кандидата в президенти ( звісно, може помиляюсь, але я жодного разу не чула :dntknw:)

11. VasMT

Кто платит, тот и заказывает музыку.
    Народная мудрость.

12. ollan

ollan Well-Known Member

А кто сказал, что он у него высокий?
    Народу просто вдалбливают в мозги: "Порошенко, Порошенко,..."
    Это приём такой.

13. KatarinaLar

KatarinaLar Active Member

Та хіба ті рейтинги чогось варті? Вже ж казали: хто платить....

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

15. VasMT

Плакав від дірявого даху... :)))

16. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

маю припущення що Порошенко теж проросійський :sad: через тиждень два буде видно, якщо кордон з РФ не почне охороняти наша армія - значить таки діють "за одно".
    Я обурений і здивований як уже писали як можна було здати зброю техніку і т.д. і т.п. в Криму ? я Устав караульної служби в якому все розписано " запитав
    - стій хто йде ? не почув слово пароль \ не побачив розводящого ( або начальника караулу) попереджувальний в небо , порушник не зупинився - на враження, при тому на враження навіть якщо це твій генерал своєї армії , знаяти з караулу може тільки розводящий або начальник караулу . Я не військовий, але суть передав вірно, нехай поправлять ті хто знає досконально Устав караульної служби, не треба ніяких наказів зверху щоб відкрити вогонь на враження коли на території військової частини заходить будь-хто посторонній. І ці люди що здали техніку і склади в Криму - у нас тепер Герої України передислоковані в Херсон ? за таке під трибунал треба !

Друге що мене обурює і дивує протяжність сухопутного кордону з РФ зігдно вікіпедії 1974 км нехай 2000 км для круглого рахунку, далі в Україні є 10 вертольотів
    http://dt.ua/UKRAINE/u-zsu-na-ozbroyenni-zalishilosya-10-vertolotiv-chornovol-144913_.html і одразу виникає питання із статі де інші ?
    далі

радар вертольота мав би бачити того ж камаза/бтр/танка в радіусі до 100 км , при швидкості руху наземних сил нарпиклад 50 км\год по пересічній місцевості
    маємо - щоб побачити порушників у нас є дві години година до кордону і година після, на проміжку 100 км значить 50+50 км нашого кордону в довжину и по 50 км в гилибину :) значить кожних 2 години вертоліт має пролітати впродовж 100 км кордону,
    інтервал що дві 2 години, 2000 км /100 км = 20 проміжків по 100 км
    ні не так
    2000 км і з швидкістью 200 км\год 10 годин на обліт одним вертольотом
    за 1 годину 200 км, якщо запустити 5 вертольотів вони будуть пролітати над кожною точкою що 2 години
    5*3500*24= $ в день.... ого дорогувато :)

Дальность полёта, км:
    при максимальной загрузке 550
    Расход авиатоплива, т/час 0,72
    крейсерська швикість 250 км
    Один час, проведенный Ми-8 в воздухе, обходится примерно в 3-3,5 тысячи долларов (на 2013 г)

все із стелі вікі

18. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

то все вже вчорашні технології
    ось таке вже е, треба збудувати самім , чи купити, а краще почати виготовляти, того що можливо буде і експортувати таке, а таке всяк буде треба багато кому

19. VasMT

А може нехай краще бурячки прополюють чи асфальт кладуть. А чо..? Яка різниця, якщо є Закон України, але Mylnykу захотілось кордон охороняти армією.
    Ви і зрозуміли не вірно, і передали з спотворенням. Варта зброю має право використовувати ТІЛЬКИ і ВИКЛЮЧНО для охорони і оборони охороняємого поста. В ЗСУ вже давним-давном практикується охорона вартою тільки складу зі зброєю. Навіть Бойові Знамена не охороняються чатовими. Тому застосовувати зброю варта не має права на іншій ділянці в/частини. Лишається один черговий частини із ПМ-ом, який теж не має права застосовувати зброю при проникненні сторонніх осіб на територію частини. Тому трибунал почекає. А от суд, народний, праведний і чесний, повинен спитати у славаукраїнців, чому вже скоро пів-року пройшло, а у нас жодної перемоги.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Що тут дивного, він же ЄХБ

а де твій аватар? :)