Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Знать бы, что там на самом деле...Ляшко тоже кричит, что зрада - патриота Мосийчука преследуют. Но что сам Ляшко - мутный, кто его содержатель непонятно, что Мосийчук "заробитчанин", сцуко, взяточник.
    Так и Корбан. В чем можно сейчас быть уверенным?

Мне, например, очень не понравилось, что они на выборы двинули логотип, который был на шевронах атошников. Стырили идею?Авжеж. Шустрые ребятки.
    Бордов натыкали не меньше нашего Гепы Адольфовича.
    Надо точно знать, что там предъявили Корбану.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та хто би сумнівався шо в твоїх корифанів колорадських немає правди.

• Тупо Тупо x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щасливої дороги.

Тримай кишеню ширше.

• Тупо Тупо x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже не другий і не третій раз таке читаю
    Такі офігенні всі - "та я би давно пузо грів на еурокурортах, просто Україну сильно люблю...", прямо чудеса самопожертви. Давай вали, "куди давно відкрита десятирічна віза", тільки потім не пиши вітам "Уууу, як погано на чужині... Уууу, хочу назад... Уже шукаю квартиру у Львові...".

В нього до речі віза відкрита туристична, ги-ги)) довбодятли.

• Тупо Тупо x 2
  5. elektrik

elektrik Well-Known Member

а чо так?? они кормили кормили всю страну , а щаз шо?? не могут себя обеспечить??[​IMG] а как же ---лостан?? они же вроде его любят [​IMG] они хуже прастов [​IMG] забор ров кроки и колючая проволока

View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7GVU1ROMZGI

[​IMG][​IMG]
    В Крыму хотят запретить празднование Halloween, потому что боятся, что основным костюмом станет Путин и его зеленые человечки

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ану Педро подивітьсі там чи стаття не підробляна?

The Washington Post: Уряд Яценюка зберігає для України мільярди доларів, героїчно ліквідуючи посередників на газовому ринку.

The Washington Post: Уряд Яценюка зберігає для України мільярди доларів, героїчно ліквідуючи посередників на газовому ринку

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не міг, на жаль, знайти оригіналу (не подали). Мені якось Яценюк більш симпатичніший ніж прокремлівські бариги-олігархи. Але що він може зробити - політичної сили в нього замало...

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вам колись і Порошенко подобався :)

А Яценюк тоже барига-олігарх - він був міністром у Януковича :)
    А ще ОБС, що недавно Яценюк заробив свій перший мільярд в $.
    Ви часом не знаєте, яка ставка у Прем"єр-міністра? ;)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. burachekn

burachekn Well-Known Member

Це лише ОБС... не дозволяй вішати на твої вуха лапшу.... тим паче що зараз не можливо нічого перевірити

10. boaboa

boaboa Well-Known Member

попытка убирать неадекватных беспредельщиков.
    народ ведь восстал против беззакония Овоща.
    поэтому важно восстановить Право,
    беззаконием законность восстановить невозможно.

к тому-же обязанность СБУ противостоять не только работе СВР России,
    но и Моссад Израиля,
    в прежние годы на территории Украины свободно работали обе эти Службы,
    вплоть до беспрепятственного похищения из территории Украины с тайным вывозом за пределы страны граждан.
    А это возможно только при наличии на территории Украины
    разветвлённой сети Саяни́м
    опорой которого могут быть территориальные ячейки
    замаскированные под национально-религиозные общины,
    в слепую использующие прихожан обоснованием концепцией святой необходимости,
    поддерживаемые и финансируемые извне, в том числе через свои банки.

Необходимо отменять неприкосновенность,
    иначе беспредельшики продолжат грабить и покупая место прятаться в верховных органах,
    а народу беспредельщики в верховных органах ненужны,
    в органах власти должно освободиться место для интеллектуальных образованных способных разрабатывать эффективные методы развития Украины альтруистов,
    а как известно, у альтруистов денег мало,
    поэтому они немогут купить место в органах власти.

11. Pedro

Наступ на патріотів продовжується. Радійте, порохолизи...

Данило Яневський

Представникові України в Організації Об’єднаних Націй
    в.п.п. Юрію Сергеєву
    Високоповажний Пане Посол!
    Впродовж майже 6 років – від 1992 до 1997 рр. я, яко журналіст, акредитований при Міністерстві закордонних прав, мав велику честь та задоволення співпрацювати з Вами - керівником прес-центру, а потім Управління інформації МЗС.
    З повною відповідальністю можу сказати, що всі, підкреслюю, всі без винятку українські та закордонні журналісти і тоді і, особливо впродовж останніх двох років, надзвичайно тепло, схвально і з великою повагою говорили про Вас як про професіонала та про людину.
    Всі ці місяці ми із великим хвилюванням, захопленням, повагою спостерігали за Вашою роботою в Раді Безпеки ООН.
    І від себе, і від моєї дружини Марти (former The Ukrainian Weekly, AP), а також Ірени Халупи (former RFE/RL, the Ukrainian Branch) висловлюємо Вам і всім працівникам Представництва нашу глибоку повагу.
    На раменах таких як Ви, шановний пане Юрію, на раменах Ваших колег, на раменах компетених та вільних патріотів все ще тримається наша кохана Отчина.
    Ми шоковані рішенням про вашу відставку.
    Від себе особисто додам: ті, хто ухвалив рішення про Ваше відкликання з посади – повні, закінчені та невиліковні підараси.

• Тупо Тупо x 1
  12. boaboa

boaboa Well-Known Member

несколько источников в дипломатическом корпусе

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/11/2/7087225/view_print/

Останнє редагування: 4 лис 2015
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не знаю, хто такий Сергєєв, але у нього прізвище не кошерне. Якийсь черговий ложкін-клімкін, правда, пане Педро?

14. boaboa

boaboa Well-Known Member

26 октября 2014 года Внеочередные выборы народных депутатов Украины

25 жовтня 2015 року Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів

Останнє редагування: 4 лис 2015
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені чомусь Гавриш ніколи не подобався.
    У мене просте запитання: Як можна домовитися про виборну посаду?
    Ну, я ще розумію, що якби Порошенко поставив Кернеса главою обладміністрації.
    Але ж Кернеса вибрали на виборах. Бюлетні рахували. Сиділи там і свободівці, і самопомічники, і хто тільки не сидів при підрахунку.
    Згадаймо, як Свобода билася в Києві свого часу за Іллєнка.
    Щось темнить есдек-об"єднаний.

18. elektrik

elektrik Well-Known Member

Слухай ти КРЕМЛЕБОТ вистарчить людям всяку ерунду писати,пішов ти з відси на 3 букви.
    Ти є КРЕМЛЕБОТОВСЬКИЙ троль.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рогулізм вже до Клайпеди розповсюдився... Носії видно елітні...

20. Pedro

АНАТОЛІЙ МАТВІЙЧУК: Я більше не вірю цій антиукраїнській владі

Я більше не вірю цій антиукраїнській владі. Не вірю тим, хто пафосно співає "Ще не вмерла..." але вперто і послідовно наближає смерть усього українського в моїй країні.

Українське радіо - це остання крапля в моїй свідомості людини і громадянина. Якщо Президент, ВР, Кабмін не здатні захистити найпростіші атрибути українськості в інформаційному просторі країни - то навіщо така влада?! Це схоже на антукраїнську змову, коли нас лякають війною і в той же час забирають мову, культуру, історію, пісню! Це не що інше, як дискримінація за національними ознаками. Заселили чужорідними ефемами інформаційний простір, на телебаченні українським духом і не пахне, - інколи покажуть вишиванки для декору. У владних кабінетах практично не лишилось українців... Яку державу ми будуємо? Це явно держава для кого завгодно, тільки не для українця - йому в такій державі жити, тоскно і принизливо. Тут більше не потрібні мислячі, патріотичні, талановиті українці, тут потрібні тупі недолюди, що з веселим гигиканням перерізають власне коріння.

а де твій аватар? :)