Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Слава Вальцману!!!

Судиться с властью стало в 17 раз дороже С 1 сентября вступили в силу изменения в Закон Украины «О судебном сборе», почти в 17 раз увеличивающие плату за судебные иски. Теперь общественным организациям, осуществляющим правозащитную деятельность, станет сложнее выполнять свои функции. А часть граждан вообще откажется отстаивать свои права. Согласно изменениям в Закон Украины «О судебном сборе» с 1 сентября 2015 года юридические лица за административный иск неимущественного характера будут платить не 73гривен 08 копеек, а 1218 гривен. Для исков, поданных гражданами, судебный сбор тепер будет составлять 487 гривен 20 копеек.

Джерело: Судиться с властью стало в 17 раз дороже
    © Вголос.zt

3. VasMT

Слава Вальцману!!! :)))

"Очікуваний нашими ворогами дефолт не відбудеться", - заяви Яценюк.

"Нам вдалось отримати наступні умови. Перше – 20% боргових зобов'язань країни списуються нашими кредиторами. Уряд списав майже 4 мільярди доларів США", - заявив Яценюк.

А що ж там насправді?

Буквально за декілька годин після виступу прем'єр-міністра сталися дві події, які дали зрозуміти, що Яценюк видав бажане за дійсне, пише газета "Експрес".
    По-перше, абсолютно несподівано для всіх агентство Bloomberg повідомило, що заяви Києва про списання боргу - блеф.
    "Комітет кредиторів погодився лише розглянути питання про 20% списання основної суми боргу, але тільки після того, як аналогічні кроки зробить Росія", - заявив офіційний представник Комітету кредиторів України від Blackstone Group International Partners LLP в ефірі Live TV агентства Bloomberg. Заяви офіційного Києва було названо "абсолютним блефом".

По-друге, ще більш несподіваною стала реакція на заяву Яценюка провідних рейтингових агентств. Вони не лише не покращили рейтинг України на фоні начебто успіху в перемовинах, а навпаки - знизили його. А одне з них навіть заявило, що вважає дефолт України "практично неминучим". Отже, все вказує на те, що Яценюк таки ввів в оману усю країну та ще й партнерів-кредиторів. Але з якою метою?
    Читайте більше тут: Борги і дефолт України: про різницю між заявами і реаліями

Все як завжди.
    Брехня, брехня, брехня...

Ну що там, вальцманофіли? Мозгів ще не додалося?:)))

4. Оля

Оля Старожилка форуму

@VasMT на кого розраховані ваші пости по всьому ЛФ про "Вальцмана"? Гадаєте, що їх хтось читає? Навіть ті, хто проти українського Президента зараз, вам всеодно не вірять, що би ви тут не постили. Чи вам нема чим іншим ЛФ засмічувати?

5. VasMT

Хоч одна чеснота у Вас є - пам'ять добра.
    Але мені вірити не треба. Я не політик, не ясновидець і не ксьонз.
    Але невже можна не вірити офіційним джерелам, міжнародним аналітичним центрам, шанованим Громадянам України та своїм очам?
    Правильно - можна!
    Якщо сліпо вірити президенту-баризі і прем'єру-шахраю, вимкнувши мозок.

6. VasMT

З такими як Ви я не товаришуватиму.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олю, перед тим, як будете переселятись зі Штатів в "українську" Україну і до"українського" президента, радив би вам зібрати більше інформації. Скажімо, прочитайте біографії перших порошенківських назначенців, Ложкіна і Клімкіна. Про їх походження, освіту, хто їх просував, хто їх нагороджував. І тоді постане питання, а власне, з чиєї подачі вони на цих постах і за які заслуги? І тоді почне до вас доходити, хто насправді в Україні господар...

8. Оля

Оля Старожилка форуму

100%! Тільки вдаєте, що котримсь з них є. Але якщо інші, хто вам останнім часом почали плюсувати (знаючи ваше нутро з передмайданного часу і те, як ви ставилися до Майдану), хочуть щиро розібратися, що в Україні діється і щиро бажають Україні добра, то ваша головна мета, щоби вернулося те, що було два роки тому, бо то було для вам - найкраще. Так що

погано сі маскуєте, сер! :crazy:

9. VasMT

Йєс, мем!
    Я дійсно негативно ставився і ставлюсь до отої вакханалії, що відбулася в Києві замою 2013-2014 рр. І виключно через те, що народний виступ осідлали брехуни-нездари та шахраї-бариги.
    Мані, на відміну від Вас, в цій країні жити. Тому я за Україну, а не за шахрайське кодло, яке вдруге привела сліпа маса.
    На все інше, що Ви на мене смієте наговорювати, мені начхати.

Пам'ятаєте шановного пана Грона? Його син захищав Україну. А Ваші?

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Петре, я не молюся на Порошенка, я знаю, що вся стара номенклатура - совок і їх через деякий час треба буде всіх гнати, або самі повимирають від хворіб і старості і наставити молодих, що виросли не на совку. Але! Чи вам всім позасліплювало, що йде зараз планове розвалення Путіним України зі середини за допомогою ляшків, тягнибоків, василів зі стрия і всіх вас, хто знаєте, що і як треба робити, але не маєте одностайності в тому, хто би то мав бути і хто би то зробив. Перепрошую, що скажу грубу - стара хохляцка натура - де два козаки, там три гетьмани. Може перше згуртуватися і разом зі всім світом рашу перемогти, а тоді і "вальцмана" викидати, бо я дивлюся, що ще як так рік потягнеться, то весь світ на Україну махне рукою, і будуть знову всі "таваріщі" на потіху василям зі стрия. :sad:

11. VasMT

Ні. Треба вигнати всю помаранчову сволоту з влади, а тоді вже Переможемо. Переможе НАРОД, а не барига.

• Тупо Тупо x 1
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Не брешіть, як старий пес, бо ще тоді ніхто не знав, хто кого осідлає, ви не могли пережити, що яника можуть звалити і ваша улюблена раша перестане рулити, а ви - її фрукт і вас трафляє, як Україна стає повністю українською.

Ви може український громадянин, але натура у вас совкова, так що не розпинайтеся, хто вас знає, вашій щирості в сторону української України і так не вірить.

Грона дуже добре пам"ятаю і дивувалася, як він так зловився на вашу вудочку псевдопереживання за українських військових. Хоча ви вдало грали на почуттях Грона за сина...
    А мої? Мої громадяни іншої країни і як треба, то її захищають. А ваш? Він ж призивного віку, мав би бути в армії. Захищає Україну, чи тільки в барі молодь споює?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

"Помаранчова сволота" - бариги, а та що рулила від помаранчової до Майдану - НАРОД?

Гей, всі, що плюсуєте @VasMT, якщо ви і далі свято переконані, що цей "радєтєль" за Україну правий, то мені вас шкода..... :sad:

14. VasMT

Я Вам не дивуюсь: далеко, гуманітарій, ще й жінка (ККК кайзера Вільгельма).
    Тому нагадаю, що в той же день, після розгону студентів, 30 листопада, тріо Яценюк, Тягнибок і Кличко створили Штаб національного спротиву і Сєня накрапав свої відомі 10 пунктів. Тому краще вчіть історію України, чужої для Вас країни.
    Якраз не вірять мені такі, як Ви. А Ви, смію нагадати, мене не знаєте.
    Так, мав би бути.
    Запийте холодною водою.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

не звертайте... це сльози за зеком. вже весь ЛФ мокрий від тих сліз.:)))

• Подобається Подобається x 2
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

І? Чого не є? Ви мене за моїх - громадян Америки запитали, чого вони не в АТО. Розкажіть тепер чого ваш не в АТО?

17. VasMT

Не придатний.

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Мої два кузини за совка теж зробилися "непридатні", як в Афган набирали. Коштувало цьотці пару свиней то діло. :))) А мої обидва брати служили по повній - і Бог хоронив. І син служив в Іраку рік в 2009 році. А ваш на фото ніби виглядає - придатний. ;) Хоча про що я? То ж за "вальцмана"....

19. VasMT

Мене мобілізовували 25 хвилин і годину на збори. За вальцмана. Вже рік і один місяць. Рівно.

20. prius

prius Well-Known Member

Оля а чому громадянин України порошенко молодший не на фронті а сидить вВР

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)