Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Він дуже гірший від інших?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ми живемо в Україні. Я хочу миру. Тому дякую Богові, що війна стихає. Ромкові не подобається? Хоче стріляти? Не думаю. От якби хтось стріляв - то супер, правильно? Я не хочу ні стріляти, ні війни.

А біля стін ВР патріотів я не побачив, крім силовиків.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про що це говорить? Ми на правильному шляху?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Від діючого в декілька разів. Навіть просто скажу: рівень освіти не той. Трійошник....

5. ІгорМ

Ніби так, от тільки поки до кінця того шляху дійдемо, то загнемося, шо нє? ;)

• Смішно Смішно x 1
  6. ІгорМ

Ха, ОБС, що наш голова сільради був трійошником, а за дві (чи три?:scratch_one-s_head:) каденції поставив хату в Буковелі :)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

колись давно читав інтервю його однокурсника.

то чисто за мерівську зарплату, ви що....

8. ІгорМ

Ви уважно читали мій допис?

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Шухевич?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, хто такий Шухевич?

Той, котрий підтримував СДПУ(о) Медведчука?
    Той, котрий пив за одним столом з Януковичем? (знаю про що кажу)

Лиш прізвище відомого полководця і більше нічого спільного.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

тепер - так.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зразу зрозумів.

Що я хотів сказати до вашого допису.

У нас система така, що трійочники керують. І то є неправильно думати, що вони більш пробивні, хитріші і т.д. То у нас система розрахована для недоучок. У здоровому суспільстві хто має знання, той має перспективу. А у хворому є те, що ми маємо.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Самопоміч" - партія задротів і зануд. Нудні центристи-чистоплюї.

14. VasMT

Порошенко не тільки пив-їв з рук Яника, а був соратником. Тим не менше для вас це не засторога. Чи тєкущій момєнт трєбуєт визнати Потроха месієй?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви як думаєте?

Народ скинув Януковича і поставив Порошенка. Який висновок?

Я ще раз кажу. Порох не є месія. Але при нинішніх обставинах я іншого достойного не бачу. Я б сказав так: влаштовує на 75%.

16. ІгорМ

На 50+1 :) ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. VasMT

Висновок простий. Народом зманіпулювали. Осідлали, так би мовити. І хто? Ті самі. Оранджьові шахраї. Ба більше. Це вже конгломерат бариг, шахраїв і злодів. Все лайно, що крало, дурило і наживалось на Україні, увійшли в злочинний зговір і тепер вершать долю України.
    ПР, нагадаю, були монолітом. Ніхто не шастав з партії в партію, із блоку в блок, як оте пАмаранчове збіговисько. Це мені в них і подобалось. Зараз же, ота вся скотобаза із "їхньої україни", "блювоти", "сволоти", "фронтовиків", "ригіонів" тощо, злилися в содомо-гоморному екстазі з єдиною метою - ВЛАДА=гроші.
    Звідси і мораль: гнати в шию, через Лук'янвське СІЗО на довічне утримання за рахунок платників податків.

18. ollan

ollan Well-Known Member

Василий, ну Вы, вроде взрослый человек, Вы, что думали, что эта власть будет какой-то другой?
    Я лично, +- примерно такой её себе и представлял.
    Но при этой власти есть один неоспоримый плюс, возможно Украина сможет начать развитие по правильному вектору. Если конечно, как это было всегда в истории Украины, демократы всё не прокакают.

Ну так! Всё по понятиям. Кстати, Вы только из-за этого положительного момента, так защищаете этих негодяев?
    А помните, как голосовали на съездах КПСС? Все единогласно, любо дорого было смотреть. "Весь советский народ в едином порыве..."

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просрав усе твій моноліт, і здриснув з країни з тоннами грошей.

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

Я? о_О
    Не смешите.
    Я от этой шайки шулеров и мошенников плевался еще до ихнего восседания во власти.
    Ошибаетесь. Эта власть приведет к краху и исчезновению нашей Украины с политических карт мира.
    Долгая тема, и не актуальная. В архиве все есть. Хотите, почитайте. Регионалы были лучше оранжевых, вот и все их положительные качества.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)