Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Victoria Trubak
    1 ч ·
    Тут згідна з Тягнибоком на 1000%!!!!!!!!! (хоча йому особисто я не довіряю теж)! Їх не зупинить велика кров, бо знають ціну своїм злочинам, це масове вбивство українців,з а яке тільки Гаага, за яке тільки розтріл!!!!!!

Олег Тягнибок, -
    Те, що Аваков так оперативно «призначив винних», свідчить про одне – провокація була ним і спланована. Путінським шляхом ідете! Бо той теж теракти влаштовував…
    Тепер про організаторів сутичок: шарпанина почалася після того, як «орли Авакова» пішли в наступ, розтоптавши портрети загиблих українських героїв-свободівців, які полягли на фронті.
    Очевидно, що влада мала мету: створити підстави для застосування каральними органами зброї, аби при остаточному ухваленні зрадницьких змін до Конституції вже ніхто не міг перешкодити.
    Найголовніше: усім постраждалим – якнайшвидшого одужання!
    Ми зрозуміли, що ця влада не зупиниться ні перед чим – ні перед зрадою, ні перед кров'ю. Навіть перед великою кров’ю...

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Із "Самопомочі" вигнали №1 списку і ще 4 депутатів, які підтримали децентралізацію
    Понеділок, 31 серпня 2015, 14:51 Версія для друку Коментарі15
    Фракція "Самопоміч" виключила зі свого складу п'ять депутатів, які у понеділок підтримали у першому читанні зміни до Конституції у плані децентралізації.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала депутат від цієї фракції Вікторія Войціцька.

Рішення було прийнято щодо Ганни Гопко, Вікторії Пташник, Остапа Єднака, Павла Кишкаря та Віктора Кривенка.

Войціцька зазначила, що це було зроблено "з великою пошаною" до виключених депутатів.

3. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/columns/2015/08/29/7079358/

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ох і багата земля галицька талантами! Особливо вмінням продавати свою душу за кілька копійок. Ще не встигли забути за героїню Ганну Герман, аж тут на тобі! Ганна Гопко продалася! А так виспівувала на Майдані! А які сльози! Як горіхи! Аж тут запропонували гроші і як відмовитись? І пошкандибала чергова Ганя в бордель БПП...

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хоч один "експерт" окреслив що ж являє собою так звана "третя хвиля революції" - хаос і розгул насильства. І описує так бадьоро, ніби вважає що "шанс побачити біля своїх шикарних маєтків і бізнесів юрбу, яка кричатиме "грабуй награбоване!" - це дуже природньо і захоплююче, Коліївщина в 21-му столітті - безперечно гігантський стрибок в розвитку України. Ще залишилось вияснити, якого випускника технікуму похрестимо бунчуками на нашого справжнього народного отамана? Ніяких судів, він самотужки буде рубати руки злодіям, і голови зрадникам (я таке бачив у "Грі Престолів"), і ми всі будемо його любити нарешті.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То саме приблизно співав Садовий, аж поки не викликали до генпрокуратури і запитали хто пропонував гроші для підкупу?
    І проковтнув наш Андрійцьо язика... і як заговорив, то зразу признався, мов ми його не так поняли, мов нічого такого він не казав....

А такий патріот і помагав майданівцям і все був ЗА... а тут... знітився. Казочка - ОБС не пройшла, щоб людям лапшу вішати і не відповідати за слова.

7. Pedro

Ага, то вам щей Садовий не догодив. Ну тоді я розумію, чому ви скооперувались з тупим дристуном-свинопасом...
    Не хочу вас ображати, але бачу вам дорожчий жидівський камерний оркестр. Ну що ж, багата українська земля манкуртами-зрадниками. Інших ворогів не потрібно...

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що я можу сказати? Я живу в Україні, у Львові, а ви на Марсі. Що ви можете знати про Садового? Ви їздили у львівських маршрутках? користувалися послугами жеків? вкурсі скільки Садік поназичав грошей і невідомо хто і як буде віддавати? За які бабки купив житло в Ніцці?

Нє? Ну то про що мова? Що ви мені хочете довести? Він українець, то хай краде?

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну? І хто продався Росії?

Робіть висновки, хто тут на ЛФ працює на Пуйла? Прошу дуже... сміливіше!

Єдине, що тре запамятати з того всього. Тягнибок і Садовий не хотіли змін до Конституції. Вони хотіли так, як хоче Путін.
    Я думаю, заперечнь нема.

12. Pedro

Не знаю скільки він краде і як краде. Я так само маю в Львові багато знайомих і чую оцінку Садового. Дивно, Миху. Не хочу вже казати, що Садовий згідно рейтингу, політик номер один в Україні. А ви продовжуйте, Миху, дупи лизати різним зайдам-неукраїнцям. Але, запамятайте, що можливо в Україну прийде українська влада і за дуполизання прийдеться відповісти...

• Тупо Тупо x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

14. ІгорМ

Тягнибок весь час в ролі маріонетки
    Садового я не розумію

зи
    є ще нюанс - "за" зміни до Конституції проголосував ОпоБлок ;) :scratch_one-s_head:
    Шо скажете, пане Мих?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ви задайте лиш одне запитання: як у нас у Львові їздить транспорт і маршрутки - їх стан, графік, умови. І більше нічого.

і правильно робите, що не хочете. Ви ще згадаєте мої слова. Прийде час.

Наприклад? Ще раз, мені все одно хто він. Гамнистість національності немає. Вас не принижували корупціонери, які говорили чистою українською мовою: від нині даватимеш мені $2500 щомісячно. А мова була просто мелодійна.

прийде і слава Богу, лиш би не крали і були чесні.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що вони зацікавлені в мирі, бо їх бізнес в основному на сході. Йдуть на любе, лиш би повернути корито.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та що тут розуміти? Хоче в президенти, аж муркоче.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А яким кращим способом можна дискредитувати цей закон? Знайдіть виступ Бойка, він говорить рівним голосом завчену фразу.

19. Pedro

Для мене на сьогодні досить, Миху. Замість вільного дня, який я мав, просидів я в тому смороді. Смороді не тільки від здохляка-свинопаса, а й від його спільників. На прощання лишаю привіт від Ромка. Добре затямте його слова. Згодяться. Бо і тут, на ЛФ, маски зірвані...

Сьогоднішній день - лакмусовий папір для всіх.
    Маски скинуті остаточно.
    Риги злились остаточно в провладну коаліцію.
    Тимчасове припинення обстрілів лиш підкреслює підтримку кремля оцих змін в конституцію
    Сьогоднішні провокації під зрадою остаточно розвяжуть режиму руки по знищенню українських патріотів.
    Україна стає схожою до раю потрохолизів - роісі.
    З чим їх і вітаю.

• Тупо Тупо x 1
  20. ІгорМ

Як знати, як знати... :scratch_one-s_head:
    Схід не в захваті від змін до Конституції.

а де твій аватар? :)