Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В кожного свої погляди на те, що відбувається.
    Я вважаю, що влада все робить правильно, і ворог буде знищений.
    В цьому зацікавлений весь цивілізований світ, і він допомагає, тихо, впевнено, не волаючи про зраду.
    І те, що власне нам Українцям доля дала шанс розвалити російську імперію, аж ніяк не для "маленьких".
    Бо найбільші втрати несе Україна.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. manur

manur Well-Known Member

В кожного своє трактування деяких понять чи термінів. Як в даному випадку - поняття "маленький українець".

"Все" - це занадто оптимістично сказано. Далеко не все....
    Отут погоджуюся.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я трактую цей термін як приниження. А як його трактуєте Ви?
    Мій оптимізм базується на тому, що все відразу в такій територіально великій країні як наша, змінити неможливо.
    Тому, може десь в чомусь помиляючись, в загальному дії влади приведуть до нормальної цивілізованої, правової держави.
    А вже після цього, буде покращуватись рівень життя.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Йой, та дайте си на спокій:)
    Во, ви вже дід, а я ще йно маленький українець. То де тут приниження? :)

• Смішно Смішно x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вислів «маленький українець» до широкого обігу запровадив президент України Віктор Ющенко. Мабуть народ маленьких українців йому був потрібен, щоб відчути свою власну велич, щоб переконливіше вдавати з себе великого патріота. Однак, велич ющенкової особистості дуже швидко виявилась настільки карликовою, що нічим не перевищувала рівень його покинутого напризволяще маленького українця. Висновок маленького українця був простий – якщо він нічим не кращий від мене, то й я нічим не гірший від нього. І з того моменту він теж почав вважати себе великим патріотом.

В.Павлів.
    Агенція новин Фirtka.if.ua

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Добре Вам, Ви ще маленький. :)А мені як називатись?
    Маленький Український дід ? :scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 1
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ох як Ви "любите оранжоїдів".
    Навіть якогось Павліва процитували.
    Я ще до Ющенка, дуже часто з вуст Пєті Сімонєнкі чув то словосполучення.
    Може це тому в мене така реакція на ці слова, як і на самого комуняку.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, підстав для оптимізму нема ані на грош. Бо все далі рухається стрімко вниз.
    Прочитайте...
    Чим закінчився телевізійний "бунт" Саакашвілі, або чому мовчать ті, хто зобов'язані діяти?
    29 серпня 2015, 12:36

Саакашвілі заявив про корупцію на українських митницях (ефір на каналі "112 Україна", програма "Чиста політика, 26 серпня цього року"). За його словами, там ситуація зараз гірша, аніж за часів Януковича та Юри "Єнакієвського", і що керують цим процесом політики в Києві. Керівник Одеської облдержадміністрації розповів, що у Києві прийняли рішення підвищити тарифи (індикативні показники) за розмитнення виключно на одеській митниці (дослівно: "поки там орудує цей ненормальний" – себто Саакашвілі), і таким чином спрямували вантажі на київську та херсонську митниці, де зараз розмитнюють вдвічі дешевше, аніж в Одесі. Тепер машини ідуть на Київ, розмитнюються і повертаються з товаром в Одесу, на 7-й кілометр.

На звернення керівника одеської області до міністра фінансів стосовно економічної блокади одеської митниці, міністр фінансів (Наталя Яресько) лише розводила руками і розповідала, що "це не ми зробили, це наші служби".

Саакашвілі назвав те, що відбувається, театром абсурду. "Вони пальцями один на одного показують, ніби це не їхня країна, не їхній уряд, не їхнє міністерство, не їхні підлеглі! Зуби заговорюють, а країна летить до дідька, в трубу! Мінус 15% падіння економіки, прокиньтеся!"

Заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук теж розповів багато цікавого. Що на митниці збережено систему розподілу, яка існувала за часів Януковича, коли митницею рулив оголошений в розшук заслужений юрист і комуніст Ігор Калетник, а податки збирав наближений до Януковича міністр "Мінздоху" Олександр Клименко. Зараз, за словами Костянтина Лікарчука, систему очолюють голова Державної Фінансової Служби Роман Насіров та його позаштатний радник Геннадій Романенко, якого Насіров наділив неформальними повноваженнями – вирішувати на митниці кадрові та інші питання. Правда, цікава заява, в часи Януковича "неформальних" керівників називали просто – "смотрящімі"...

Антон Геращенко сказав, що, на його думку, політичну відповідальність за ситуацію в Державній Фіскальній Службі несе Блок Порошенка, який, власне, й делегував Насірова на посаду голови ДФС та запропонував розібратись в ситуації навколо митниці після програми, що викликало явний скепсис у Саакашвілі.

Саакашвілі також розповів, що попередньо у нього була домовленість з керівниками держави про те, що в Одесі будуть ліквідовані корупційні схеми на митниці, а 50% повернутих у бюджет коштів підуть на будівництво транспортної магістралі в українській Бессарабії, до румунського кордону, що з'єднає Україну з Європейським Союзом. Адже нині Бессарабія – депресивний регіон, із найгіршими дорогами в Європі. А в теле-ефірі працюють виключно російські телеканалами (цікаво, де наші теле- та радіо-канали, це ж не зона АТО, де бойовики захопили вежі та передавачі? – це взагалі, окреме питання).

Так от, стосовно дороги. Саакашвілі розповів, що в уряді йому повідомили, що кілька мільярдів гривень, виділених на будівництво дороги... вкрали. Ті, хто вкрали такі гроші, продовжують жити і працювати в країні, вони нікуди не втекли. Але, займатись ними ніхто не буде, бо в Україні, фактично, немає справжньої прокуратури. Загалом, за кожною заявою голови Одеської облдержадміністрації, можна порушувати кримінальні провадження і починати розслідування. Але, але, але... Думаю, що ті, кого це стосується, трохи похвилювались і заспокоїлись. "Ненормальний" керівник області (даруйте, але це вислів самого Саакашвілі), побунтував у Києві, і, зрештою, поїхав в Одесу. Життя в столиці знову повернулось до свого звичного ритму. На засіданні уряду можна продовжувати мірятись рейтингами. (У Кабміні, серед іншого, порівнювали рейтинги областей – у якого регіону рейтинг вищий, у якого – нижчий. Про методику і врахування рівня корупції в кожному регіоні, наразі не відомо). Ні, навздогін Саакашвілі таки пообіцяли змінити очільника одеської митниці. І це – все?! Я щось не почув про порушення кримінальних проваджень по факту заяв керівника області, який розповів про системну корупцію, що панує в регіоні і координується політиками, які сидять в столиці. Йдеться про мільярдні потоки в обхід державного бюджету. Отже, будемо чекати наступного виступу Саакашвілі у прямому ефірі?

Днями Віктор Шокін, посміхаючись (очевидно, у нього гарний настрій), запрошував Віктора Януковича повернутись в Україну – прямісінько у в'язницю. Можливо, у тій самій в'язниці ще є вільні нари для молодших продовжувачів справи Януковича, яка, нажаль, живе і процвітає в Україні?

© 2000-2015 "Українська правда"

• Не подобається Не подобається x 1
  9. VasMT

Нагадайте-но?

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ФЕНОМЕНАЛЬНОЕ ИНТЕРВЬЮ ОЛЕГА ДЕРИПАСКИ | Независимый альманах ЛЕБЕДЬ
    Тут і про Ющенка і не думаю що з Порохом щось по іншому
    досить широке інтервю одного з сильних світу цього

11. VasMT

12. VasMT

Ще не вмерла Україна,
    Але може вмерти:
    Ви самі її, ледачі,
    Ведете до смерти!

Не хваліться, що жива ще
    Наша воля й слава:
    Зрада їх давно стоптала,
    Продала, лукава!

Ваші предки торгували
    Людськими правами,
    Їх продавши, породили
    Вас на світ рабами.

Не пишайтеся ж у співах
    Ви козацьким родом:
    Ви — раби, хоча й пани ви
    Над своїм народом!

Україна вам не мати:
    Є вам інша пані,
    Зрадним прадідів нікчемних
    Правнуки погані!

Тільки той достойний щастя,
    Хто боровсь за його,
    Ви ж давно покірні слуги
    Ледарства гидкого.

Ви ж давно не люди — трупи,
    Без життя і сили,
    Ваше місце — кладовище,
    Ями та могили.

Як живі покинуть мертвих,
    Щоб з живими стати,
    “Ще не вмерла Україна!”
    Будемо співати.

Як живі покинуть мертвих, —
    Прийде та година,
    Що ділами, не словами,
    Оживе Вкраїна!

1898

Борис Грінченко

13. VasMT

Скотобаза!!!

Дарина Мирико
    27 августа в 22:44 ·
    Я вважаю, ВСІ мають знати, як наша держава піклується про воїнів АТО та їхні сім"ї. Тому прошу РЕПОСТ.
    Сьогодні дізналася, Інформація офіційна, яку вихователі доносять батькам, щодо пільг на харчування дітей. Відповідно до РІШЕННЯ КМДА від 9 жовтня 2014 року N 271/271 та розпорядження Голосіївської РДА від 11 серпня 2015 року №449надається ПІЛЬГА на ХАРЧУВАННЯ дітям учасників АТО в РОЗМІРІ 1 (ОДНА) гривня на місяць. Люди, я мушу зібрати купу довідок, для того, щоб отримати фантастичну знижку на харчування у розмірі аж однієї гривні! Дякую, шановні чиновники, за надану допомогу! Може, ще в пояс вклонитися?
    Я розумію, що грошей у бюджеті немає. Розумію, що немає грошей на ремонт шкіл і садочків, все робиться за кошт батьків, розумію, що немає грошей на шкільні обіди для багатодітних родин. Ну можна було б вибачитись та повідомити про це у культурній формі. Та ні - ми цинічно знущаємося над дітьми і дружинами воїнів, які загинули, які поранені, які зараз на фронті і прикривають ваші, чиновничі дупи. Мені не треба ваша гривня, заберіть собі, вам, мабуть, не вистачає.
    Друзі, прошу поширити цю інформацію. Нехай якомога більше людей про це знає.

Слава Вальцману!!!:crazy:

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не розумію до чого тут вальцман..

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ще одна мудра, виважена і інформативна стаття відомого львівянина Тараса Возняка. Доволі реальна і песимістична...

Тарас Возняк
    www.ji-magazine.lviv.ua

Конституційний демонтаж України

26 серпня 2015, 16:03

З огляду на інвективи та закиди президента, висловлені в його промові під час святкувань Незалежності Україні, вважаю за необхідне повернутися до Проекту Закону про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади) номер 2217.

Перед і після цієї промови відбулося декілька знакових подій.

Найсерйознішою, звісно, стала зустріч канцлера Ангели Меркель, президентів Франсуа Оланда і Петра Порошенка у Берліні 25 серпня.

Але попередньо новообраний президент Польщі Анджей Дуда виступив з новими пропозиціями.

Ще інший формат запропонував Радослав Сікорський – екс-міністр закордонних справ Польщі.

З того, що доступне широкій публіці, головним результатом зустрічі є те, що жодного нового інструмента для вирішення питання агресії Росії в Україні не буде створено.

Перше, з чим повернувся президент Порошенко, до України, це те, що "нормандський формат" є інструментом ідеальним. Крапка.

Друге – які б не були наслідки для України, Україна як держава, яка реально є під зовнішнім управлінням, буде змушена формалізувати особливий статус для "деяких районів Донецької та Луганської областей". Чому? Бо така воля зовнішніх операторів. Крапка.

Тобто ніяка внутрішня дискусія, ніяка воля народу тут не мають права голосу. А на моє переконання таке важливе питання не можна вирішувати купкою здебільшого некомпетентних і, як бачу безвідповідальних, персон, що збираються під куполом на вул. Грушевського і не тільки.
    Тарас Возняк: Конституційний демонтаж України

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Zaxid-net
    Конституційний демонтаж України

Жаль,що це розуміння ситуації прийшло до п.Возняка з запізненням!
    Треба було до речі це донести до народу раніше...коли і Свобода була при владі,і Тягнибок,Фаріон,Ільєнко,Михальчишин...піднесли б прапор боротьби за неподільну і єдину Україну!
    Тільки тоді п.Возняк про ці небезпеки мовчав,а нині говорить (в газетах),та...та просто ніхто його не чує,бо...
    Наступилo велике розчарування політикою тих,кого п.Возняк і звинувачує!
    Вірно все,але пізно...пізно,без бойового лідера в Україні,який б цей важливий почин,та підтримав б.
    :cry:

Останнє редагування: 31 сер 2015
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. VasMT

Ой, як гарно... :)))
    Двісті двадцять два голоса. :)))
    Слава Вальцману!!!

• Інформативно Інформативно x 1
  18. VasMT

• Погоджуюся Погоджуюся x 1