Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mylnyk, 25 кві 2014.

1. Dm Olexandrovich

Dm Olexandrovich миється в бані

Через декілька неділь Порошенко має озвучити план життя країни на рік, чергові балачки від яких не стане краще! http://vesti-ukr.com/politika

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ти шо на машині часу прилетів шо знаєш наперед?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та ні - він Вєсті читає, безкоштовний рупор Партії Регіонів (чи хто там зараз за неї).

Десь місяць тому в Києві біля станції метро волонтери вилучили кілька десятків кілограмів безкоштовно роздаваної газети "Вести", здали в макулатуру, а отримані гроші пішли на допомогу бійцям АТО.

4. manur

manur Well-Known Member

І Ви вважаєте, що вповілисьте щось мудрого?

По перше, подібну заявочку бажано хоч якось аргументувати.

По друге, дозвольте запитати : Ви хто? маєте дипльом магістра державного управління якогось всесвітньовідомого ВУЗу? Чи маєте купу знайомих народнихдупутатів-міністрів-замміністрів???

Тіко не пеодумайте, що я з Вами категорично НЕ погоджуюся. Але формулювання "взагалі нічого" - то якось не тойвово.....

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А шо нє?
    То все зроблене кому на-руку пішло?
    Ото ж!
    Йой! Вася об'явився...Вас і не впізнати відразу!
    Такий...такий...такий ерудований (ну не тупий же) і всіх та все знає! Видно той самий "вуз" на Москві-ріці кінчав,що й Вася!...
    Привіт,Вася!:haha:

Останнє редагування: 27 тра 2015
    • Тупо Тупо x 1
  6. Yurko NOTOCO

Оцінка допису і манірності(манурності?) дописувача:
    :dash1: Довбано х 1 List

Останнє редагування: 28 тра 2015
  7. manur

manur Well-Known Member

А по суті питання, як я бачу, сказати нічого. Пане Юрку, коли я починав активно юзати форум, то ви мені видавалися досить розумним чоловіком. Але з часом моя думка про вас досить кардинально змінилася. Тепер ви для мене є тим самим ватніком, тіко з другого боку:pardon:

8. Yurko NOTOCO

Нинішня влада докерувалася спритно хитруючи до того,що не знає вже до якої реальної сили в світі приткнутися!
    Ні з з бандерівцями реально,ні з Росією на словах,ні з Америкою на-пару,ні з європейським ,а не тим єврейським банкового-фінансовим ЄСом фактично!
    Ті вищеперечислені влади знайдуть в кінці-кінців таки спільну мову,але без участі в цьому новому зачинанні тих,хто нині при владі в Україні...
    Замудрувалися короче,як і Тимошенко перед тим з тою фальшиво-заплетеною косою в голові!
    Як на мене,то найскоріше новий погляд з боку нової PiSівської Польщі і національно налаштованої Литви та ідеологічно-міцної в Україні "Свободи" з Правим Сектором разом, в силах змінити ситуацію в тому,що діється на політичних і економічних теренах всієї Східної Європи і України!
    Ось і побачимо,як то буде сумісно, в реалі робитись і діятись скоро!
    :hi::uanew::bandera:
    А я шо? Дехто хотів би,щоб я спророкував катреном таке-е-е,щоб воно здійснилось і щоб всім файно було!
    Ой!
    Таких пророків,як "гною по-полі"!:mocking:
    Катрен для себе самого.

* * *

Гублю "пророчі відчуття",як губить пес
    Надію на надійного господаря,
    Як губить президент появу тиx чудес,
    Що мали би прийти,та...загубились десь.
    Але,не президент я,й не чаклун -
    Попробую ще по-"пророчити" для Краю,
    Й подать Надію - вийти із цейтноту...
    Попробую ще троxи.Може і вгадаю.
    (2007 рік)

9. Yurko NOTOCO

Останні заяви Литви і події в Польщі підтверджують необхідність сумісних дій України з Польщею,Литвою!
    -----
    ЄС провокує Росію своєю слабкістю - екс-прем'єр Литви
    Четвер, 28 травня 2015, 14:41
    Слабка позиція ЄС провокує Росію на подальшу агресію.
    Про це заявив екс-прем'єр Литви Андрюс Кубілюс, виступаючи на Київському безпековому форумі.
    "Ключова позиція ЄС у політиці щодо Росії - це не провокувати РФ", - відзначив він.
    "Проте така слабка позиція Європи - не провокувати РФ - навпаки, провокує Росію та підштовхує до подальших агресивних дій", - наголосив Кубілюс.
    http://www.eurointegration.com.ua/news/2015/05/28/7034258/

10. Yurko NOTOCO

Виникає питання:
    Чи може нині,тепер,Україна Порошенківська знайти порозуміння з Польщею Дуди і Литвою Грибаускайте,та і з Німеччиною Меркель і Францією ...Марін Ле Пен,чи шо? Раз Кучма то всьо проводив раніше і було їх сумісне бачення ситуації та оточення!
    Ото ж!:scratch_one-s_head:

11. Yurko NOTOCO

Доповнення до попереднього...
    ------
    Спікер польського Сенату - за скасування віз для українців
    П'ятниця, 29 травня 2015, 02:17
    Боґдан Борусевич на Парламентській асамблеї Польщі, Литви й України, заявив, що слід якомога швидше вирішити питання спрощення візового режиму між ЄС та Україною.
    Про це йдеться у повідомленні Польського радіо.
    Ситуація в Україні – це головна тема зустрічі Парламентської асамблеї Польщі, Литви та України. У Вільнюсі почалося дводенне засідання представників польського Сенату, литовського Сеймасу і Верховної Ради України.
    http://www.pravda.com.ua/news/2015/05/29/7069458/

12. manur

manur Well-Known Member

Мольодець Юрко!!!! Тіко, "Свобода" до того всього - як "приший 3,14зді рукав". То вже сила, яка себе скомпроментувала наніц. Не рухайте її, аби не тойвово - запах поганий не йшов.

13. manur

manur Well-Known Member

А вона вже Хранцією керує? А не пішла б вона лісом?

14. Yurko NOTOCO

Ви шо,так всьо наперед гарантовано знаєте,як воно буде...і про Ле Пенів,і про Свободу,і про Дуду напевно теж?
    Шо,національні сили не мають на нині і нігде в Європі ні сили,ні грошей,ні мозгів в голові?
    Ой!
    :cry:

Останнє редагування: 30 тра 2015
  15. Yurko NOTOCO

Во-о...он,і пан Васько підтверджує правильність назви теми!
    Сьогоднішня влада України (після майдану) підконтрольна РФ .
    А як ругався і плювався...Ой!
    Все вірно!
    П'ятух п'ятуха в жопу не клюне!
    Ще обнімаються і цілуватися будуть...
    :)))

Останнє редагування: 31 тра 2015
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Верховна Рада підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови СБУ.

За таке рішення проголосували 248 депутатів.

Голосування відбулося без жодних обговорень.

У БПП проти відставки Наливайченка голосували 4 депутати: Олег Барна, Єгор Фірсов, Микола Люшняк, Андрій Кіт. Всі, крім Барни – ударівці.

Ще 6 депутатів утрималися: Батенко, Добродомов, Матківьский, Мусій, Новак, Соловей. Добродомов у четвер заявив, що виходить з фракції БПП

Також не підтримали відставку позафракційні Купрій і Негой і член групи "Воля народу" - Москаленко. Утрималась від голосування фракція Радикальної партії, а її депутат Юрій Шухевич голосував проти.

:cools:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Те що ВР імпотентна вже давно відомо. Але з питанням відставки мало що зрозуміло так як на поверні майже нічого невидно. З часом можливо стане зрозуміліше. Якісь внутрішні ігри. Кого і з ким це питання. Говорили про конфлікт із прокуратурою але не думаю що так просто.

• Не подобається Не подобається x 1
  18. VasMT

:mocking:
    Остання інформація з Кремля – список тих, кого потрібно негайно прибрати з влади - нам також відома. Так сталося, що минулого тижня №2 в цьому списку - , і вже почались «розбори» в парламенті з Опозиційним блоку. Мовляв, «давате інспіруйте, треба швидше знімати!».

На першому місці був прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Це - остання інструкція.

Наливайченко. Інтерв'ю LB.ua.
    З Кремля, Карл, з Кремля!!!
    І оп-па, чудо свєршилось. Наливайченка зняли.
    Почекаємо коли знімуть Сеню...
    Слава Вальцману!!! :yahoo:

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Яценюк залишиться.

20. VasMT

Біда...

а де твій аватар? :)