Сьогодні в Тернополі для кожного, хто одягне вишиванку, проїзд — безкоштовний

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем bayard, 26 чер 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я думаю, у большинства хватит ума не воспринимать КРАСОТУ как символ нацизма.

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну в тебе ж не вистачило.

3. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Не, ето у Тебя - "выстачило"! :rolleyes:[/OFFTOP]

А по теме - праздник вышиванок - хорошо, нагибание перевозчиков (шо скорее всего имел место быть) - плохо!
    Надеюсь шо горожанам все-таки тот праздник понравился!

4. Luna

Так я под КРАСОТОЙ н е тебя в виду имела)

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

согласен.
    поэтому я и гооврю что люди в Тернополе одели ее вне зависимости от лозунгов Патриота Украины и Свободы.
    всеми конечнстями ЗА:)
    думаю в данном случае именно городская власть решила сделать что-то близко национальное на своем уровне, а вы сразу в штыки.
    катание на лошадях это хорошо и прекрасно но и горвласти ж тоже надо что-то делать, как-то пиарится.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Мужики,ви чьйо? Проти Боротьби з тоталітаризмом? :preved:Зговорились,шоль,га-а? Вот тє на-а-а!
    Нєхарашо-о-о!:))
    Нагадаю:
    Безкоштовний сир лише в мишоловці! (c)
    Надіюсь зрозумієте,хлопи,га-а?!:)

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє, ну Юрко, канешна, ето наше фсьо!

8. Юрко НОТОЦО

Ну нє понятно,але і совість тре мати,щоб фсьо-та вкрасти якось (в Рос'ї наприклад)...і без вишиванки!Хе-х...
    Короче...Na konika sjadac i nic nie gadac! (c)
    Надягайте вишиванки,як поїдете до Тарнополя...і не триндіть за дужо!
    Там все уплачено!:pardon:

9. Luna

Вы ещё и крадун?))))
    Чи в сусида - не грих?))

10. Юрко НОТОЦО

Шо правда,то правда...
    На цвинтарі в Самборі,де батьки поховані,сказав сину,щоб обгородив побільше так місця! Щоб всім нам хватило!
    Знаєте-е...то галицька традиція така!До церкви,на свята,на цвинтар... тіко в вишиванці,і з машингвером в тяжкий час,щоб ніхто в нас чогось лишнього та не вкрав,або забрав випадково!:))

11. Luna

Так..в минулому році була на Західній якраз на Іллі Пророка...
    Люди йшли до Церкви у вишиванках...це дійсно СВЯТКОВИЙ настрій.

12. Hightower

[OFFTOP]Мне как-то на Пасху довелось в Трускавце побывать - красиво конечно! :good::)[/OFFTOP]

13. Филипп

Филипп Американец

звучит красиво!
    ПС.а, кстати. Кто заплатит за тех, кто бесплатно проедет?
    Я одно знаю.
    За всё бесплатное, кто то должен платить!

14. Hightower

У нас бывают исключения! (((( Точнее заплатят оте перевозщики, ну а их за ето типа исполком ругать не будет например! :sad:

15. Юрко НОТОЦО

Як Ви праві,як Ви праві...А ще й деякі говорять,що галичани не погоджуються з росіянами!
    Той ,хто слухав Галичан -
    Український отаман! (c) :good:

16. Hightower

[OFFTOP]Гггг, пан Юрко, я знаю где Ваш город находится, на рынок из Трускавца к Вам ездили помнится! Хороший рынок, и город хороший! :good::)

ПЫС А еще некоторые говорят шо русскоговорящие украинцы не соглашаются с галичанами! :p;)[/OFFTOP]

17. Luna

Хайтауер, признавайся, писок стулював мицно чи не?))) Бо с твоим восточноукраинским акцентом по теории Юрка тебе должны были мухоморов продать))

18. Hightower

Та когда суржиком, когда по-русски, проблем ни разу не возникло! :)

Не вру, было, пытался у выпимшего гражданина в Трускавце дорогу расспросить - не поняли друг друга! Но то имхо водка все ж була виновата! :))

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я то саме тебе мав на увазі. Ти ж переплутала вишиванку, як символ української нації, і націоналізму, духу, що "запануєм і ми, браття у своїй сторонці" з якимось націонал-соціалізмом.
    Час нарешті тобі, і всім іншим російським друзям українського народу зрозуміти, що національна культура - це не етнографічний музей, у який приходять на неділі, щоб погратися в українців, вдягти вишиванку, помацати глечики. Це частина твого (ну, не твого, звичайно, а українця) світогляду, який завжди з тобою. І проявляється як такими речами, як вишиванка, так і свідомим політичним вибором.

20. Luna

:)):oЗая..иди спать.

а де твій аватар? :)