Кадровий, некадровий, мирний, немирний час. Та вся проблема в хворобі суспільства Буданова, яке в пориві 70% підтримало призив "мочити" суверенний народ на його ж території. А багато з того суспільства виступило проти Будапешта-56, Праги-68 чи Афганістана-79? Коли народ бере в свої кумири відвертих злочинців - Боголюбського, Нєвського, Петра І, Сталіна, шанує Путіних та відвертих антихристів Кірілов, то не вишукуй сліди Господніх Заповідей в його житті. Ось приклад з цієї культури. В нашому полку влітку 72 року під час навчань загинуло 2 ЛЮДИНИ. Ніхто особливо не горював, бо суспільтво видало на це ЛЕГАЛЬНИЙ ДОЗВОЛЕНИЙ ПРОЦЕНТ (бабы еще нарожают). А ось коли дізналися, що пропав один АВТОМАТ АК, то вся дивізія стояла раком півтори доби. а чи цікавилися Сталіни та Жукови долею оточених німцем більше пів мільйона червоноармійців на території України? Ось в таких сторінках і шукайте причини, чому нрави опричників Буданових не змінилися за багато столітть. Представникам народа-пабєдітєля багато що дозволено.
Я тоже. Но ведь не исправишь, а отчитались... И была не одна ошибка, и не одно несправедливое наказание. Неужели у нас идеальная судебная система? Хотя фильм "12" - просто фильм, но суть есть в нем... Я не удивлюсь, если скоро кого-то оправдают и начнется новые военные действия...
давайте всех выпустим из тюрем... идеальной системы не существует. не очень понятно, к чему это вы вроде как не о судебной системе речь в топике.
В тюрьме должны сидеть те, кто это "заслужил". Не надо передергивать автомат... Да тут и про Сталина вспоминают, тоже вроде в тему... Вот есть версия, что его убили за то, что его выпустили досрочно. Но ведь законом это предусмотрено. Человек отсидел свой срок, сколько ему накрутили. Так что значит, попирать законы? Пусть придумают лучше, справедливее. Иначе будет постоянный бардак.
каким законом предусмотрено - РФ? тот кто его убил вполне могут руководствоваться другими, более ему близкими и понятными законами. кровь за кровь, например.
Я поставив "+" за армію, але не підтримую висновок. Буданов - військова людина і підкорюється наказам. За свій злочин він поніс покарання. Але такі злочини притаманні будь-якій армії світу. Рідко коли наказують тих, хто заварює ту кашу. Вони ставлять ціль перед підлеглими, а про засоби замовчують. Добре сидіти в кабінеті і малювати по карті ... А життя, тим більше бойові умови - то інше. Як Ви правильно сказали - "ЛЕГАЛЬНИЙ ДОЗВОЛЕНИЙ ПРОЦЕНТ". Буду вважати, що Ви тільки борець за справедливе життя і не будете ставити як приклад боротьби за справедливость деякі повстанческі армії.
Да, по некоторым статьям предусмотрена возможность отсидки 2/3 срока при примерном поведении. Чем тот и воспользовался. А на счет крови - вроде уже 21 век на улице. А "там" еще какой-то 12-й... При всех раскладах жаль только мирное население, которому приходится отвечать за свою власть. Вот перечитал Гарри Гаррисона "Неукротимая планета". Убивают, потому что убивают. И им страшно даже подумать, что можно не убивать...
На Манежке на данный момент собралось более 10 000 человек.По моему что там намечается.И кому то опять здорово не поздоровится
В цивілізованих арміях є ще означення - ЗЛОЧИННИЙ НАКАЗ. Я ще й бувший військовий офіцер, який з цим Будановим і однакову форму гидував би носити. Деякі буду, тому що вони варті цього.
Как сказано в Библии: "У вас же и волосы на голове все сочтены. Ни один волос не упадёт у вас без воли Божией." А тут не то, что волос, но сам упал и не поднялся. Мельницы Господни мелят медленно, но верно.
Росія - все через жопу, як завжди. Патріотичний вибух через вбивство гвалтівника та військового злочинця, який стає героєм, невинно убієнним та прапором
К тому месту, где был застрелен Буданов, уже приносят цветы, и вокруг Красной площади стоят милицейские кордоны, отлавливающие желающих выразить солидарность с ним. Ох и трудная это работа - поиск самих себя, и у всех нас, постсоветских, свои тараканы.
Для язычников-дикарей их соплеменник, зверски изнасиловавший и задушивший 18-летнюю ни в чём неповинную девушку, сажавший зимой в ямы своих однополчан, избивавший в кровь подчинённых, - это герой и честь нации.
Місце загибелі Буданова перетворили у меморіал, репортаж п'ятого каналу: http://inotv.rt.com/2011-06-12/Mesto-gibeli-Budanova-prevratilos-v Ближче до кінця там дають мікрофон простим росіянам, які прийшли вшанувати його пам'ять, дуже цікаво. Дивіться на моральну потворність росіян, переконайтесь, як був правий Гранд.