Полностью с тобою согласен. В Чечню шли не по принуждению а добровольно. Кто за бабками, кто за званием, наградами, привилегиями...Но мало кто с идеологических соображений. Вот это и пугает.
Это рассуждение женщины..(сорри).... на войну идут всякие..и как правильно заметил предыдущий оратор: Это еще в Афган..некоторые шли по убеждению...мой знакомый..пошел добровольцем,строить социализм в Афгане.....
)Не, ну глупо было -бы иначе.... Насиловать? Объясниет мне - зачем для уничтожения врага его насиловать? Нет..не объясняйте - я все равно не пойму. Да, психика искалечена, согласна.
Таке враження, що цей дописувач тільки вчора повернувся з передової. Хоча спитайте у нього де у московщини на власній території передова, - так він не знатиме що і відповісти. Логіка у нього вражаюча. За такою логікой, сищик який увірвався на притон цілком виправдано може зґвалтувати всіх жінок , які там опинились. Бо він же на передовій? Та і психологія інша йому це начеб то дозволяє. Різниця в тому шановний, що для цивільного це просто злочин, а для військового - військовий злочин, і карається більш жорстоко по закону. От і вся різниця. А особливо не терплячим хероям автомата і пістолета, отці командири дозволяють займатись ананізмом. Сволота він. Одним словом.
Треба читати не інтерв"ю, а висновок цитологічної експертизи, та висновок паталогоанатома. Згоден, що ті документи нудні та не зовсім зрозумілі для не фахівця, але саме вони являються головним чинником для винесення вироку. А враховуючи те , що вирок він таки отримав (10 років ув"язнення), то він міг і далі роздавати інтерв"ю, для любителів мила.
Він був профессіональним агресором!Москалем короче! А насильство то...то в нього було,як хоббі! Вот і поплатився!
Ссилку Ви зможете подивитись на фотографії в цій темі. Він сам мені про експертизу розповідав. Ось Вам ссилка. А потім знаову поновлене. Це звичайна слідчо-криміналістична рутина. Так буває в таких справах.
Да я вообще не считаю правильным судить в случаях, когда на сто процентов н е знаю правды. ЕСЛИ речь об убийстве снайпера - не судим...война. ЕСЛИ - об изнасиловании...то война не оправдание.
москвини і правда - це несумісні речі. антогоністи. Тоді чому нацистів судили? Війна ж? а взагалі то спитайте у москвинського офіціоза, чи йде у них війна. вони Вам скажуть що ні. То лише КТО (контртерористична операція). Ніякої війни. Всі громадяни користуються всима правами. Навіть снайпери. І їх можна карати лише за вироком суду. Виправдань москвинам немає ні за яких умов.
Гранд, Ваши лирические отступления о москвинах мне не интересны, смысла в таких разговорах ровно ноль. Извините.
Я впевнений, що ця людина і близько не приближалася до "передової", але вона вже наперед готова оправдувати своє скотство. Я звільнився з кадрів СА після того, як дізнався, що один сопляк-Сухов вбив афганську сім'ю за японський магнітофон. Ця армія хвора нецивілізованістю ще з часів, коли бандюки з північної Тмутаракані під проводм "боголюбського" грабували київські церкви.
Да, мне бы тоже хотелось глобального суда по чеченскому вопросу. Начиная от товарища Сталина, зверски выславшего чеченцев, продолжая Советским руководством, которое разрешило вернуться озлобленным чеченцам из ссылок, ни капельки не думая о нечеченцах, проживающих на тот момент в Чечне и допустив сталкивание лбами обеих сторон. Когда мы жили в Махачкале, у нас по соседству жили евреи, сбежавшие из Грозного, рассказывали страшные вещи. Хотелось бы суда над теми, кто виновен в развязывании обеих чеченских войн, причем с обеих сторон. Но ничего этого не будет. То, что Буданова пристрелили - закономерно, учитывая и характер чеченцев и скотское отношение кремля к воевавшим в Чечне. Хотелось бы, чтобы для семьи Буданова это была точка, но боюсь, что это только начало.
раз по вашему виноваты эти двое, то продолжатели их дела - святые? железная логика... еще Лермонтова на Кавказ сослали, наверное Дудаев с Ельциным договорился )))