Соціоніка або Ваш тип темпераменту

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Sashka-ua, 13 лип 2010.

1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

я шо, тут один Габен? :)

потрібен Бальзак ... готовий до співпраці, дорого :haha: :haha: :haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це до мене... Яка ціна? :)))

---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Давай. Тільки краще християнство розділом буддизму. :)
    от тому й не повна, що не гнав пурги. Без пурги в наших наукових теоріях ну ніяк! :)
    Змінюється настрій а не тип. Якщо у Вас змінюється вираз обличчя це ж не означає, що у Вас змінилося обличчя. Воно те ж саме просто виражене трішки в іншій формі.

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

вже накінець протипували мене
    я Джек Лондон)
    дуже важко визначитись по тестах і дилетантських описах, де все настілкьи субєктивно подано.. якщо взятися за окремі дихотомії, аспекти і вивчити їх конкретне значення то можна досягнути успіху...
    п.с. приміром коли визначають котрийсь елемент, йдуть або від того яким хочуть себе бачити або на слух... типу логік чи етик... ех, в школі математику любив, значить логік...) навіть не розуміючи що насправді означають ці поняття

4. Olenall

Olenall миється в бані

Соціоніка

Хто цікавиться соціонікою?Що ви про це думаєте?Який у вас тип?та які особливості типів ви знаєте
    P.S. Соціоніка — теорія інформаційного обміну в психіці людини та в людському суспільстві (у вужчому значенні – теорія психологічної сумісності між різними психічними типами). Ключовим терміном соціоніки є поняття «соціотипу», як певної структури психіки, яка визначає в людині певний набір рис характеру.

5. ovod

ovod Well-Known Member

а шо вона дає практично?

пройшов тест... http://www.socionictest.net/TestUkr.aspx
    і нічого майже не поняв..

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

ЕСЕ(Гюго) - 245
    CЕІ(Дюма) - 205
    СЕЕ(Наполеон) - 200
    Мдяяяяяяяяяяяяяяо_О
    А я думала, що я Гекслі....

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

,

А хто мені тепер пояснить, що це таке?

8. Engineer

Engineer ..........

а я получився
    1367 - Робесп'єр

9. Olenall

Olenall миється в бані

Вона допомагає розібратися у стосунках з людьми, зрозуміти, чому людини вчиняє так, а не інакше.
    А щоб дізнатися, який тип в тебе та твоїх знайомих, краще не тест проходити, а прочитати характеристики всіх типів і визначити:)

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Знайдіть опис в Інтернеті на сайті соціоніка

10. ovod

ovod Well-Known Member

не знаю як в кого, але получилося як гороскоп.... якщо перечитати всі гороскопи то половина з кожного гороскопу підійде всім....напевне через нечіткість або змішаність соціотипів в людині.....

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

а чим це відрізняється від того щоб безпосередньо поспостерігати за людиною і виявити все те саме?

• Подобається Подобається x 3
  11. Olenall

Olenall миється в бані

Не завжди є час і можливість поспостерігати. Крім того, якщо є можливість скористатися соціонікою, то чому б це не зробити? Звісно, що в соціоніці не вся правда, але щось в ній таки є:)

а де твій аватар? :)