я з Кировограду народилась і вирісла. Рідна мова матері - російська (вона зі сходу), батька - українська (він зі Львова). Вибачаюсь за помилки. Але вони не заважають мені робити вже другий проект про Україну, їздити на конференції, зацікавлювати інших людей і поширювати знання про солов'їну.
москалі, американці, японці... якщо вони цікавляться українсько - я тільки на то радію. гірше, коли посадовці в українських амбасадах говорять і афішують російську мову таке собі відео http://www.youtube.com/watch?v=xyD5nt7Kpao
Я не хотів вас образити. Якщо це щиро, то бажаю вам успіху, але коли в Кремлі сів гебісьтський вилупок, то вже не знаєш звідки чекати підлості. На жаль, я не можу допомогти, бо 20 років прожив в Австралії а зараз живу в Англії. Щоденна мова англійська.
ну ось. А ви одразу "лохотрон". ---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ---------- Друзі! Друге посилання деактивовано. Будь-ласка, не заповнюйте, інформація (і ваші номера телефонів) до мене не надходимуть. Сьогодні-завтра, залишу посилання на останній, третій варіант опитування.
Там знак питання стояв... ---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- Краще сьогодні! Не відкладайте на завтра... (с)
не всі, далеко не всі там люди з абсолютно різних куточків України, так вони розмовляють (не думаю, що вони когось копіюють). Sani, якщо не складно, давайте обговорювати вимову в приваті, щоб не заважити іншим.
Шановнi львiв'яни та мешканцi iнших захiдних регiонів! Якщо ще є бажаючі отримати заохочення, ласкаво прошу Ось посилання на третій і останній варіант опитування: https://www.questchain.com/platform/main/response.php?qcrespid=8db46a9c0625cc8cb7112f8b97c8f9f7
є. Там аудіо файли трохи змінені. якщо ви дивились вже на два попередніх варіанти, не кажіть, чим вони відрізняються, бо так не цікаво буде
все одноманітне... майже всі замість "О" - "А" говорять вухо капец як "ріже" "в бАрАтьбі дА цього часу" "ще кАли я була студенткою" "вАна цибуля містить" і так далі майже усі... які там "різні" куточки України? Нема ані Хмельницького говору, Вінницького, ЗакарпУцького, Чернівецького(молдаванського) Волинського, і тп. І Львівського нема теж Є тільки якийсь один Дніпропетровбський і ВСЕ!
Sani, ще раз дякую за розуміння та обмін враженнями в приваті. Третє посилання вимушена була закрити. Вдячна всім, хто приймав активну участь, за конструктивну критику, побажання та коментарі! Адміністраторам окремо, за швидке редагування повідомлень Результати повідомлю через кілька місяців, якщо комусь ще буде цікаво