Указ ні. Але отой , що через "б", своїм брехливим ротом і пальцьмі на своїй сторінці заявив, що сторінку закриє, являється звиздаболом, як і вся ота шахрайська згарая професійних українців. Ще глибше Миху. І не забудьте перед сном лизнути портрет голої сраки шоколадного бариги.
А де то можна подивитись статистику по соцмережах, ну там скільки свіжих людей прийшло в фейсбук, вік, стать, по регіонах ітп?
Результати обшуків в офісах "Яндекс": менеджмент незаконно передавав в РФ персональні дані українців - відео Менеджмент "Яндекс" передавав в РФ персональні дані українців
Оглашены данные исследований интернет-аудитории Украины за май 2018г. Согласно исследованию, за май пятью самыми популярными по посещаемости в Украине доменами стали Google, Youtube, Facebook, "ВКонтакте" и Ukr.Net.
Соц. мережі дают можливість знайти своїх старих знайомих, спілкуватися онлайн та ділитися яскравими подіями. Але потроху соц. мережі відходять на другий план, в основному люди зараз спілкуються у меседжерах, особливо молодь.
З часу написання мною процитованої фрази у мене там вже 3-й акаунт) Бо кацапи банять. Всі ті 3 акаунти були під вигаданими іменами і без моїх фото і без друзів. Але, я нині не про то. Підкреслив) Що то за хрень? То в них вірус який вліз? Чи то нині якийсь кацапський день ліквідації грамотності?
Ви змогли прочитати те, що я вище повідомив? Що кацапи мене там періодично банять!!! Вони мені для того, щоб троллити кацапів!