Не Закону, а Указу. А це різні пари кальош. Пересічного громадянина не стосується. Бо він не в стані ні розблокувати активи, не відкрити рахунки, ні вивести активи за межі країни, ні видавати дозволи тощо.
Це стосується кожного українця з душею українця, а коли замість душі українця є душа вати, то нема на то ради.
Скільки пафосу... І це розповідає людина, яка давала хабарі і уникала відповідальності за Законом. Вишиватник, одним словом. Зпристосуванською душонкою.
@ІгорМ, крутий для торентів., Але я до того що заміна давно готова, весь світ ж якось обходиться без кацапських сервісів, то яку ж заміну мав готувати їм Порошенко?
Фігня ці забавки тіпа Яндекса, ВК і ОК. /та і то бидло кричить, не хоче їх залишити/ Я взагалі-то говорю про 1С і Парус. На них сидить практично вся бухгалтерія України
До чого тут поляки? Я про те, що нашим бухгалтерам буде складно. Але якщо владі хватить духу і цей указ буде працювати по повній, то Україна тільки виграє. Побачимо, як воно буде далі...
ПЕРЕЧИТАВШИ дописи тих, хто ридає по ВКонтакте, я приблизно розумію - як індіанці могли віддавати власну ЗЕМЛЮ в обмін на намисто і дзеркальця!!!