Діагноз зрозумілий. Це зробили альбо хахли альбо малороси. Яких на Галичині - хоч греблю гати. То я вже вияснив в результаті соціологічного дослідження))) Українці тако зробити не могли. До речі, до мене в мордокнигу почали пертися в друзі люди, які були в мене в друзях Вк, але, не було ще їх досі в мордокнизі))))))
Нє-нє.... Йдеться за корінних, з діда-прадіда україномовних галичан. В багатьох, як я вияснив, присутні і лінь і тупість і комплекс меншовартості перед усім кацапським.
залишилось пустити чутку, що бiометричний паспорт дають тiльки тим, в кого нема сторiнки у заборонених мережах. ********************************** Не моє. Надибав в мережі
Я по своїй вродженій наївності і довірливості спешу втішився тим указом президента про табу на кацапські ресурси. Але дивлюся, шо Порошенко черговий раз пукнув в калабаню і з того руля не буде ні... Три роки влада буде цямкати шмарклі і переливати з пустого в порожнє, а тоті Яндекси, 1С і всякі ВКонтакти з ОКласниками так і будуть існувати. А потім термін дії указу скінчиться і все буде по старому
Тому що перш ніж щось кацапське забороняти тре було підготувати йому відповідну заміну із українського чи західного продукту. І зразу ж запропонувати цей продукт споживачам. Інакше буде в моді масовий обхід закону. А нафіга такий закон, який не працює?
Я не знаю, шо то є Яндекс. Я навіть в тамті часи завжди користувався Гуглем А шо, він такий крутий пошуковик?
А чого смішного? Ай юей вже купу літ працює. Та ж сама Мета. Є чим поміняти. Те що не популярні, так. Але те що їх нема, Ні.