Всі народи, які довго перебували в "болотній" культурі, як сліпі кошенята шукають шлях свого майбутнього. Деякі в своїй сліпоті замість своєї "мами" прилаштувалися смоктати цицю чужої, тим самим міняючи своє майбутнє "Я".
Може хотіли свої конституційні права громадян реалізувати. Я розумію, для росіянки Акуліни це звучить не дуже зрозуміло.
Яка файна українська держава була в 1917-20 роках.Шо нє? І білоруські міста на мапі і галицькі...і кусень моря був! А прийшов "мОскаль з технІкою" і зробив гвалт,як мовлять лемки..Аж нині стало добре видно,що то за робота була...і чия! Імперію хоронити,то-вам не в чорному костюмі і білій сорочці під краваткою на цвинтар ходити! Тим паче,же та Імперія не хоче-сі хоронити,а хоче жити знов з "царем в голові".
То правда...Дивно,що вони нам не виставили рахунок за водy з Дніпра,який бере початок поза межами України! (Дніпро бере початок в невеликому болоті Аксенінський мох, на південному схилі Валдайської височини біля села Дудкіно Смоленської області Росії.) Фу ти...добре що то не Ющенка робота була! Та вони п.Прокіп всі до їдного не знають як то з імперіями воювати!Якусь демократію і вибори придумують...короче варята грають,надягаючи перед імперіалістами собі петлю на шию! І Юльця така ж була,молотячи язиком і рахуючи грошенята...А тре було,як Симон Петлюра,Стефко Бандера принаймі...покладаючись на українську силу,а не на хитрощі,такі нам незрозумілі... В бою гинути,а не одураченим в тюрмі!
Может и хотели. Ваши на Майдане тоже хотели. Штурм не начинали - и отстояли. Добились третьего тура выборов. А если бы оранжевые штурмом пошли, то что было бы? То же самое, что и в Минске ночью.
Конституційні громадські права, Акуліна, не отримають з дозволу когось. За них треба боротися. От нігери у Америці боролися у 60-70х, зараз мають. А в країнах постсовка це треба робити сьогодні.
Это да. Но где бы они танки взяли. И если уж танков нет, то надо было оставаться в правовом поле. Я не зря Блику ваш Майдан в пример поставила.
А в 17-м штурм Зимнего был. И тоже Советский Союз получился.... Все дороги в него ведут? Что со штурмом, что без?))
http://www.belaruspartisan.org/bp-forte/ Белорусский Партизан. У меня уважительноле отношение к этому сайту.
Саме моя свобода і дозволяє мені і пафос (в міру можливого) і навіть помилятись. Але Вам і цього не зрозуміти. Тому Ви і надалі будете обгворювати МОЮ свободу і МОЇ помилки, але суті їх походження так і не осягнете..... звичайно ж без матеріального виміру. Бо Вам не зрозуміло для чого вона існує та свобода, коли від неї не дзеленчать монети в кишені.