События в Минске.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 20 гру 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це мабуть треба спитати у вихованця КПРС.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Всі народи, які довго перебували в "болотній" культурі, як сліпі кошенята шукають шлях свого майбутнього. Деякі в своїй сліпоті замість своєї "мами" прилаштувалися смоктати цицю чужої, тим самим міняючи своє майбутнє "Я".

3. ГРАНД

Не качевряжтесь. Вас як на рентгені видно.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Може хотіли свої конституційні права громадян реалізувати. Я розумію, для росіянки Акуліни це звучить не дуже зрозуміло. :)

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Яка файна українська держава була в 1917-20 роках.Шо нє?
    І білоруські міста на мапі і галицькі...і кусень моря був!
    А прийшов "мОскаль з технІкою" і зробив гвалт,як мовлять лемки..Аж нині стало добре видно,що то за робота була...і чия!
    Імперію хоронити,то-вам не в чорному костюмі і білій сорочці під краваткою на цвинтар ходити!
    Тим паче,же та Імперія не хоче-сі хоронити,а хоче жити знов з "царем в голові".
    :sad:

6. Mr. Blick

Ти що! Вони ж нам того, Дніпрогес побудували! Як би ми без Дніпрогеса прозябали й досі!

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А яку армію для неї приготували Скоропадський з Колчаком? А тріпачі типу Винниченків все похєрили.

8. Юрко НОТОЦО

:good:
    То правда...Дивно,що вони нам не виставили рахунок за водy з Дніпра,який бере початок поза межами України!
    (Дніпро бере початок в невеликому болоті Аксенінський мох, на південному схилі Валдайської височини біля села Дудкіно Смоленської області Росії.)
    Фу ти...добре що то не Ющенка робота була!
    Та вони п.Прокіп всі до їдного не знають як то з імперіями воювати!Якусь демократію і вибори придумують...короче варята грають,надягаючи перед імперіалістами собі петлю на шию!
    І Юльця така ж була,молотячи язиком і рахуючи грошенята...А тре було,як Симон Петлюра,Стефко Бандера принаймі...покладаючись на українську силу,а не на хитрощі,такі нам незрозумілі...
    В бою гинути,а не одураченим в тюрмі!;)

9. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Если Вы полагаете, что пафос делает Вас свободознающим, то ошибаетесь.

10. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Может и хотели. Ваши на Майдане тоже хотели. Штурм не начинали - и отстояли. Добились третьего тура выборов. А если бы оранжевые штурмом пошли, то что было бы? То же самое, что и в Минске ночью.

11. Mr. Blick

Конституційні громадські права, Акуліна, не отримають з дозволу когось. За них треба боротися. От нігери у Америці боролися у 60-70х, зараз мають. А в країнах постсовка це треба робити сьогодні.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

зря без танков:)) за 15 мин одни руины бы остались....

13. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Это да. Но где бы они танки взяли. И если уж танков нет, то надо было оставаться в правовом поле. Я не зря Блику ваш Майдан в пример поставила.

14. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ну и следовал бы Минск примеру вашего Майдана. Без всяких штурмов.

15. Юрко НОТОЦО

Да-а...без штурма знов Совіцький Союз получиться!:rolleyes:

16. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

На Майдане штурмов не было. Получился Советский Союз?

17. Юрко НОТОЦО

Майже готовий!:preved:

18. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

А в 17-м штурм Зимнего был. И тоже Советский Союз получился...:). Все дороги в него ведут? Что со штурмом, что без?))

19. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

http://www.belaruspartisan.org/bp-forte/

Белорусский Партизан. У меня уважительноле отношение к этому сайту.

20. ГРАНД

Саме моя свобода і дозволяє мені і пафос (в міру можливого) і навіть помилятись. Але Вам і цього не зрозуміти. Тому Ви і надалі будете обгворювати МОЮ свободу і МОЇ помилки, але суті їх походження так і не осягнете..... звичайно ж без матеріального виміру. Бо Вам не зрозуміло для чого вона існує та свобода, коли від неї не дзеленчать монети в кишені.

а де твій аватар? :)