Відповідь: Снукер!!! Шось я відстала...попропускала ігри...Добре,шо на форумі можна почитати...Вже був фінал?Хто там і шо там?))))
Відповідь: Снукер!!! О так...Дійсно відстали...Фінал вже три тижня назад був..Там Саліван програв Марко Фу....А зараз почався новий турнір...:p
Відповідь: Снукер!!! Зле,але справді часу немає,роботи повно... Оооо,та Ронні і до фіналу дійшов?Молодець!Як це він здув?Хоча...Що за турнір почався?
Відповідь: Снукер!!! О! Наконец-то Мег проявилась! Прямо от сердца отлегло! Счастья Тебе, Замечательная Девушка. П.С, Извини, что на ТЫ!
Відповідь: Снукер!!! Дякую,приємно таки!:shy: :shy: :shy: Фтєму:це знову снукер по Євроспорті показують?А то я шось коли в програму не подивлюся-все снукер-думала,ще фіналу не було...Хмм...тре викроїти час і нарешті подивитися.
Відповідь: Снукер!!! Та,де до речі EntOther?!Це ж я зовсім не в курсі,шо там в спортивному світі робицця!А так хоч на форумі почитаю.
Відповідь: Снукер!!! Ви ще нічого такого в снукері не пропустили...Ніяких престижних турнірів не було..Чував був , що скоро один почнеться :shy:
Відповідь: Снукер!!! З неділі почнеться новий турнір UK Championship... Мег у вас є шанс натішитися снукером
Відповідь: Снукер!!! Селбі хлопець хороший, але в контровій зробити максимум.. Ронні- молодець!! Фінал вже сьогодні.Ронні- Магуайр!! А снукер офігенна гра.Правда дивитись набагато легше ніж грати самому.Важко, то не то слово. Граю в пул не зле ніби, але снукер,то перехід на вищий рівень.
Відповідь: Снукер!!! так...Снукер найкраща гра з києм...Ронні дійсно молодець..Зумів зібратися , та показати клас..Сьогодні вболіватиму за нього ..)Бажаю йому зібрання та удачі :D ...
Відповідь: Снукер!!! І так і ні. зіпсував такий фінал! А якщо серйозно,молодець звісно!!! Сезон тільки розпочався:y: ,так що ше багато цікавого побачимо.
Відповідь: Снукер!!! Тепер на сайті Євроспорта можна дивитися прямий ефір снукера, ось наприклад тут і зараз ...)
Відповідь: Снукер!!! Є така справа, тільки якщо побачите ось такий напис: Windows Media Player Plug-in for Firefox needed. не розстроюйтесь і не спішіть загружати плагін, скоріше всього це не допоможе. просто перейдіть з Opera чи Mozilla Firefox на Internet Explorer і все буде добре. Чому не знаю але так воно є )))
Відповідь: Снукер!!! Ой і не кажи , я досить давно дивлюся снукер (десь з 2003) і коли перші рази дивися , то якось собі і не думав... а коли сам попробував грати , то був в шоці :8: :8: , як це важко . Після того дивишся на снукер зовсім по-новому і дивуєшся. Доречі О'Саліван зробив перший 147 у 15 років, а Трамп у 14 років. Я обожнюю снукер , це найважчий вид ігрового більярду і найбільш цікавий. . І дійсно дивитися легше . Проте люблю і пограти правда не дуже в мене виходить , у пул набагато легше.