Снукер!!!

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Meg, 4 тра 2007.

1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Снукер!!!

Шось я відстала...попропускала ігри...Добре,шо на форумі можна почитати...Вже був фінал?Хто там і шо там?))))

2. sanya

sanya Well-Known Member

Тепер видно ,хто номер один в рейтингу !!

• Подобається Подобається x 1
  3. EntOther

EntOther Well-Known Member

О так...Дійсно відстали...Фінал вже три тижня назад був..Там Саліван програв Марко Фу....А зараз почався новий турнір...:p

4. sanya

sanya Well-Known Member

Вельський турнір в Кардіфі ?

5. Meg

Meg Well-Known Member

Зле,але справді часу немає,роботи повно...
    Оооо,та Ронні і до фіналу дійшов?Молодець!Як це він здув?Хоча...Що за турнір почався?

6. EntOther

Це турнір Northen Ireland Trophy....:beee:

7. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Наконец-то Мег проявилась!
    Прямо от сердца отлегло!
    Счастья Тебе, Замечательная Девушка.
    П.С, Извини, что на ТЫ!

• Подобається Подобається x 1
  8. Meg

Meg Well-Known Member

Дякую,приємно таки!:shy: :shy: :shy:
    Фтєму:це знову снукер по Євроспорті показують?А то я шось коли в програму не подивлюся-все снукер-думала,ще фіналу не було...Хмм...тре викроїти час і нарешті подивитися.;)

9. sanya

sanya Well-Known Member

Це яка стадія фіналу ,грають ?

10. Meg

Meg Well-Known Member

Та,де до речі EntOther?!Це ж я зовсім не в курсі,шо там в спортивному світі робицця!А так хоч на форумі почитаю.

11. EntOther

Ви ще нічого такого в снукері не пропустили...Ніяких престижних турнірів не було..Чував був , що скоро один почнеться :shy:

12. EntOther

З неділі почнеться новий турнір UK Championship... Мег у вас є шанс натішитися снукером :clapping:

13. Meg

Meg Well-Known Member

Уууу!Дякую,дякую!Маю надію,шо подивлюся хоч трохи...Але,блін,сесія!(((

14. EntOther

Мег , сорі..Турнір почався вже сьогодні :shy: ..

15. sem41

sem41 Well-Known Member

Селбі хлопець хороший, але в контровій зробити максимум.. Ронні- молодець!! Фінал вже сьогодні.Ронні- Магуайр!! А снукер офігенна гра.Правда дивитись набагато легше ніж грати самому.Важко, то не то слово. Граю в пул не зле ніби, але снукер,то перехід на вищий рівень.

• Подобається Подобається x 3
  16. EntOther

так...Снукер найкраща гра з києм...Ронні дійсно молодець..Зумів зібратися , та показати клас..Сьогодні вболіватиму за нього ..)Бажаю йому зібрання та удачі :D ...

17. sem41

sem41 Well-Known Member

І так і ні. зіпсував такий фінал! :aggressive: А якщо серйозно,молодець звісно!!! Сезон тільки розпочався:y: ,так що ше багато цікавого побачимо.

18. EntOther

Тепер на сайті Євроспорта можна дивитися прямий ефір снукера, ось наприклад тут і зараз ...)

19. sem41

sem41 Well-Known Member

Є така справа, тільки якщо побачите ось такий напис: Windows Media Player Plug-in for Firefox needed. не розстроюйтесь і не спішіть загружати плагін, скоріше всього це не допоможе. просто перейдіть з Opera чи Mozilla Firefox на Internet Explorer і все буде добре. Чому не знаю але так воно є )))

20. KruNdiK

KruNdiK New Member

Ой і не кажи , я досить давно дивлюся снукер (десь з 2003) і коли перші рази дивися , то якось собі і не думав... а коли сам попробував грати , то був в шоці :8: :8: , як це важко . Після того дивишся на снукер зовсім по-новому і дивуєшся. Доречі О'Саліван зробив перший 147 у 15 років, а Трамп у 14 років. Я обожнюю снукер , це найважчий вид ігрового більярду і найбільш цікавий. :clapping: . І дійсно дивитися легше . Проте люблю і пограти правда не дуже в мене виходить , у пул набагато легше.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)