Відповідь: Снукер!!! Ну це ми ше побачимо, як то кажуть не кажи гоп поки....Перший свій поєдинок він вже ніби то виграв...А як же піде далі то ніхто ненає :cowboy: ..))
Відповідь: Снукер!!! Оооо!То точно!Його тоді чуть шляк не трафив!От він і здув!:bazar: А шо,показують по Євроспорті?Я просто до телика взагалі не підходжу! Додано через 1 хвилину А я думаю,він просто зажерся!Хоча не перестаю вірити в нього!Він луччий!:D
Відповідь: Снукер!!! Мммм...По Євроспорті показують Гранд прікс(турнір по снукеру)...Ще теніс Жіночий(WTA) В москві кубок Кремля...Та футбол там всякі групові матчі....:D ))
Відповідь: Снукер!!! Нема за що..))Щоб надалі в мене не питалися шо йде то просто зазирніть на сайт Євроспорта :cowboy: ..
Відповідь: Снукер!!! А ви знаєте шо дуже круто дивитися снукер піля того ,як сам пограєш в цю гру...Тоді можна дізнатися яка велика їхня майстерність :D ..))
Відповідь: Снукер!!! Ну шо дивилися вчора як Ронні грав???Він виграв можна сказати на фарті...З Фордом так грати..((То жах...Поки він себе не показав..((
Відповідь: Снукер!!! Блін,я знов провтикала!Все,сьодні вже буду дивитися-ну його в баню,той нет.... Але я рейтинг дивлюся,шось Селбі здув.Він звичайно не Ронні,але грав ніби так нічо,наскільки я пам"ятаю...
Відповідь: Снукер!!! Так Форд не забив коричневого...Через свою помилку...Ронні поставив йому здається легкий снукер а той три рази в синій попав тай Ронні 15 балів заробив...Все таки Форд попав але погано тай О'Саліван виграв...Йому конкретно повезло :8: ..
Відповідь: Снукер!!! Блін,кажу ж-зажерся хлоп!Так не цікаво....якби він себе красівого показав...Нічо,треба надіятися!)))
Відповідь: Снукер!!! Доречі Ви замітили, що коли він тіки програє або щось в нього не виходить то він зразу ту наклейку на киї дере...Типу то в киї справа:shy: ...Якщо він на цьому турнірі себе не покаже то все хай гуляє...Достав уже..(
Відповідь: Снукер!!! Нє,правда,правда!То помітно!Зразу очі сумні-сумні,п"є багато води,нервує... Ех,Ронні,а так гарно все починалося...
Відповідь: Снукер!!! Ай...Мені вже якось пофіг(вибачте)..Він сам винен в своїх нервах навчися б заспокоювати їх все було б ОК , а так прапор йому в ду...
Відповідь: Снукер!!! Виграв Ронні 4:3 по партіям...І сьодні ше в 21.00 грає , якщо не помиляюся..Так шо подивіться якшо хочете..))
Відповідь: Снукер!!! О'саліван вже сьогодні орав просто в них там по ідеї прерва то у вечірній сесії маємо його побачити)