Привчила себе щільно снідати перед насиченим робочим днем, але довго не могла підібрати оптимальний варіант живлення, щоб було ситно, але в теж час не було відчуття важкості у шлунку. Колега порадила приготувати рис з овочами по цьому рецепту. В якості овочевої суміші підходить мексиканська, в неї входить солодкий перець, горошок, кукурудза і моркву. Можна ще доповнити блюдо смаженими печерицями.
XIT-FM Cидить дівчинка в пісочниці і щось жує. Підходить баба і питає: - Що ти їси? - Не шнаю... Шамо приповшло...
як зранку, так і цілий день в основному - свіжі овочі, фрукти... поруч сушиться виноград на изюм - пройти мимо неможливо, кавуни, яблука, помідори і т.д. - усе місцеве ---------------- коли більші фізичні навантаження - запарюю пластівці... тільки не вівсянку, а продаються такі в коробках - 7 або 9 злаків з насінням гарбуза або кунжутом ("козуб", якщо загуглити) суміш різних злаків значно смачніше і корисніше за один овес )
Под настроение) Могу омлет или кашу, могу сырники или блинчики, могу шоколадку, а могу и что-то из консервации. Особенно когда забеременела, то по утрам маринованную редьку ела Маринованная редька на зиму: как сохранить черный вид в домашних условиях и заготовка по-корейски, квашеная и ничего другого вообще организм не хотел)) Хорошо, что мама заранее назакрывала, прям как чувствовала)
Снідаю два рази, як в Британії. Рано вранці не можу впихнути в себе нічого, крім чаю з лимоном чи кави, а вже об одинадцятої їм щось гаряче, що є дома. Частіше за все це овсянка з мюслі, чи пюрешка, чи перчик начинений, якщо літо. На роботі в буфеті багато чого є). Багато хто снідає омлетиком, а я навпаки чогось їм його на ніч). Не їсти на ніч не можу. Їм і в 10, і в 11, проте зайвої ваги не маю, і не мала... Мабуть, зайва вага у людей не від того, що вони їдять на ніч)