То, щось таке, подібне і на редьку і на петрушку... Коренеплід. В мене є порошок з такого коренеплоду, попередньо висушеного. Пише тирнет, що жінкам збалансовує гормональний фон, чоловікам теж допомагає.
ну то вже навряд чи й допоможе той корнеплід. Кажуть петрушку треба їсти,нє? Корочє, що там із сніданками? Можна про вечері.
Підслухано на базарі, дві дами років по 55... -Я своего селерой уже вторую неделю кормлю....и поднялся
Не пригадую, чи вже давав той перепис. На Камчатці його видибав і там собі готував. Цьогоріч і в Польщі собі часто готував (бо я вже до Неньки повернувся))))) По 0,5 склянки гречки, рису і перловки замочити на 1-2 години (можна й наніч) 1 морквину натерти на грубій тертці Закип"ятити небагато води, посолити і вкинути туди замочені крупи і моркву. Готувати хв. 5-6. Потім влити літр молока, всипати по трішки родзинок, кураги, чорносливу, додати цукор, довести до кипіння, і готувати на малееееенькому вогні до готовності. Буквально пару тижнів тому не було в наявності гречки, то дружина моя замінила її пшоном. Вийшло, може, навіть краще)))) Ту кількість крупи і молока, яку я написав - то для 1 людини вийде 5-6 сніданків))) Щодо кураги, родзинок, чорносливу - може бути і щось одне, а може бути й ще щось, наприклад, якось я ще й журавлину сушену добавляв.
вибачайте але це марзм і до здорової фізкультури, хіба до знущання над своїм організмом для виснаження його тваринна їжа корисна , якщо до тренування мясо , молочку я ще розумію - довго перетравлюється, то після тренування для росту мязевої маси навпаки треба добре смачно пожерти вуглеводів що легко засвоюються + всього чого хочеться , при значних навантаженнях типу велоспорт активне навантаження можна навіть під час в паузах жерти шоколадні батончики - щоб не згорали білки а йшли на відновлення мязів. Похудіння тут правда ні до чого. Тут про воду Щодо пити - так це обовязково малими ковточками що 10-15 хв під час велокросу , під час бігу чи в перервах між навантаженнями . Ніколи не звертали увагу на велосипедистів навіщо їм фляги ?або на футболістів що пють під час матчу ? зневоднення дуже небезпечне не організму в тому числі за суглобів які висихають і їм не вистачає змазки, так само при недостачі води починає назад частково всмоктуватися піт, навіть з фекалій у кишечнику які ще не дійшли до прямої кишки , або навіть дійшли - максимально всмоктується вода.... так може краще попити чистої чим всмоктувати із своїх екскрементів ? щодо теми - останнім часом присів на сирі яйця зранку потім крутий чай з велетенською кількістью цукру і чимось не великим в прикуску, апетити зявляєтся вже після 10 30.
Якщо коротко то проблема із здоровим харчуванням шалена всі ті фрукти й овочі що продають а) не смачні б) не факт що здорові я за останніх пару років не їв жодного смачного фрукту чи овочу всі якісь водянисті не стиглі, або хто зна... що з ними навіть на морі (Україна) купував якісь фрукти і вони всі без смаку ... і то не моє суб'єктивне враження знайомий теж так відчуває , тобто я не скурив всі своїх рецептори ,а так є. Йдемо далі фермерські магазинні курячі яйця - їсти не можу смердять.