Не визнаю інакшого сніданку, ніж кава і цигарка Ну хіба як нічку працював і знаю, що наступний день також буде робота... Тоді в хід іде вівсянка, ячна, пшенична каша, припахнена якоюсь травою, як варіант - кефір чи йогурт без присмаків, без нічого. Зїсти щось масне, гостре, солодке чи ще яке з яскравим смаком зрання просто не зможу...
спочатку стакан води, через півгодини кава. А щодо того щоб поїсти, то вже хочеться аж в годині 11, в цей час я на роботі. Але часом снідаю сиром зі сметаною.
Кава і шось до кави - деколи канапка зі сиром, деколи шось печене, якщо є. Буває, що знаю, що не буду мати можливості поїсти довго, то тоді снідаю якоюсь кашкою чи омлетом. Малий на сніданок завжди просить щось молочне
Ікра пробивна - вищий сорт. П'ю стакан чистої води. Коли приходить апетит до їжі - каша гречана, плюс салат, плюс м'ясне. Потім пів літри чаю чорного без цукру. Іноді зранку інші каші, пластівці на молоці т.і. ...
- не пришло в голову относить это к завтраку Я тоже пью чистую воду (полстакана) сразу как встаю, и где-то за полчаса до остального, но кофе натощак уже не пью, позаставлял себя завтракать месяц-два, втянулся, тут не в организме всё-таки дело, а в привычке. И вроде не особенно жаловался на здоровье до того, а чувствовать себя стал настолько лучше, что как будто ещё раз курить бросил
Я вилітаю з хати 7.40.....притому всьому сідаємо снідати о 7.00, я б фізично не встигала пів години чекати,хоч знаю,що це не правильно прокинувшись одразу їсти, але зранку такі гонки по хаті,шо вже про це не думаєься.
в мене трошки режим спокійніший, на роботу саме раніше можу йти на 8 год, але це дуже рідко, частіше на 11 год, то зробила для себе це звичкою
Для чесних людей якраз нема. Як не працюй - все одно получиш... недалеко від мінімуму Ага, щоб не офтопити: зранку їм бутерброди з чаєм
Ми завжди їмо щось інше на сніданок. Сьогодні, наприклад були налисники з сиром, булочки домашні (вчора пекла), смажені яйця, чай, котлети (для чоловіка ). Ще дуже люблю давати своїм на сніданок "лінивий бьорек" (лаваш з фаршем під соусом, запечений в духовці ) - бо порції вистачає на 2-3 сніданки.
я вже просто слинки ковтаю!!! дякую за ідею - приготую на обід а фарш с соусом в лаваш класти, чи соусом поливати сам лаваш потім?
я снідаю на роботі))) в офісній кухні) так як вічно просипаю та запізнююсь, а снідаю або кашами, або омлетом, або канапками, або кефіром, по різному бува) але найбільш полюбляю вівсянку на сніданок)мням
Кава з молоком - обов'язково. Так як снідаємо з дитиною і майже на цілий день будемо переважно без гарячого (дитина до 14.30 поки не прийде зі школи, а я до вечора)- то сніданок завжди і гарячий і поживний. Варіанти: ліниві вареники (тісто як на сирники, з ваніллю, овальні брусочки варяться в окропі), сирники. Сир кисломолочний, вівсяна каша на молоці, прикрашені-присмачені домашніми ягодами у власному соку (негусте і не пересолоджене варення) - вишня, абрикос, полуниця. Деруни, смажена картопля з квашеною капустою, інколи домашня випічка, шарлотка чи "швидкий медівник" (вечірня, звісно). Гарбузяна каша на молоці з галушечками чи з пшоном (знову ж таки, по периметру зверху з ягідками-варенням, так набагато смачніше ). Якщо вже геть нічого - гарячі бутерброди з плавленим твердим сиром. P.s. Як же це я забула - млинчики! (не "бліни", а "оладушки"). Я їх роблю на кефірі і додаю терте яблучко просто в тісто - дає особливий смак.