п.с. є така хороша приказка: "берегти в секреті треба маленькі таємниці, великі зберігає недовіра натовпу"
Ну вот, пожалуйста: http://med.antiaids.org/ru/hiv-aids/ukraine/1455/1457 Кто-нибудь ещё хочет делать анализы "на всякий случай, в связи с эпидемией"? Желающие должны быть готовы, в случае "положительного" результата, к следующему: Как-то так естественно стало сейчас "лечить диагнозы". Мол, у вас плохой анализ, не важно, что самочувствие хорошее, пейте давайте поскорее пилюлю - лучше умереть пораньше, но зато от инфаркта, а не от вируса.
Опять врете, Funt. Діагноз не ставлять, поки не переперевірять результати. І у наведених статтях про це йдеться. Хто має очі, най побачить . Про лікування, то ви перл видали. Лікування призначають далеко не кожному хворому на СНІД, і тим паче не відразу після виявлення вірусу. Одного аналізу не достатньо! Ну, от хоча б з наведеної вами сторінки
Темою СНІДу дуже не цікавилась, бо не цікаво. Від практикуючих лікарів, не терапевтів, а фтизіатрів та онкологів знаю, що велика частина їх контингенту має позитивний аналіз на СНІД. Але також вони мають важкі форми туберкульозу, раку, цирози. Тому, я вважаю, що той вірус, який тестують як СНІД, є маркером до багатьох важких хвороб, протікаючих з імунодефіцитами. Такий факт, як минучий позитивний тест у вагітних, теж говорить про вірус як маркер. При вагітності теж відбуваються чуттєві зміни в роботі імунітету. Всю тему нє асіліл, тому перепрошую. Хтось писав про те, що не існує лабораторної моделі вірусу СНІДу? Тобто викликати це захворювання штучно у лабораторних тварин неможливо. Саме з цієї причини СНІД не можна вважати інфекційною хворобою. Про те скільки проблем можна було б вирішити за ті гроші, що пускають на СНІД (навіть з урахуванням того, що розкрадають) я нічого навіть казати не буду.
А что же назначают оставшимся больным, если не лечение? неужели сразу в хоспис? А я ведь не о больных гутарил, а об "инфицированных". Впрочем, последние, по-Вашему, тоже ведь - "больные"? Я и смотрю, что в приведенной вами цитате жалобам "больных" места не нашлось.
Funt, моя цитата з лінку, який дали ви. Пред тим як давати лінк - читайте спершу. Ок? Якщо СНІД - то "хворий", бо СНІД - то хвороба. Розберіться із термінами пеш ніж вступати у дискусію. Ще раз для "понятливых". Лікування призначають не всім. Бо мета цього лікування не вилікувати (це не можливо), а стримати вірус. То ж призначають це лікування, переважно тим, у кого вірус починає розмножуватись дуже сильно. Це визначають спеціальними аналізами (вони вказані в цитаті).
Эксклюзивная загадка : Болеет, но не болезнью лечит, но не жалобы инфицирован, но не заразен кто это?
І яким саме чином вони його стримують? Поголовно давлять, разом з хазяїном? Ті особи, що мають високий титр антитіл до вірусу СНІДу мають дуже багато проблем із здоровьям. Така терапія на стримування дуже швидко допоможе їм вирішити ці проблеми раз і назавжди. Якщо казати про тих особ, які мають високий титр але не мають важких вад здоров`я (такі теж повинні бути), то після стримувального лікування вони їх матимуть обов`язково. Мабуть хтось і виживе, а інші всі підуть під відсоток "померлих від СНІДу".
Я здавав. ВІЛ діагностують методами імуноферментного аналізу ІФА, імуноблотингу, полімеразно-данцюгової реакції, real-time PCR Негативний результат ІФА на ВІЛ свідчить лише про відсутність антитіл а не самого вірусу. Тому аналіз слід здавати кілька разів для більшої надійності Якщо аналіз позитивний.роблять повторний тест. Якщо результати сумнівнний чи позитивний рекомендують пройти імуноблотинг ПЛР тест або real-time PCR, останній дає змогу визначити вірусне навантаженя. Якщо імуноблотинг ПЛР чи real-time PCR дають позитивні результати лише тоді і тільки тоді людина отримує статус ВІЛ інфікованої.