дивний сон сьогодні був у мене...я у церкві, дуже багато людей, душно, всі йдуть вглиб, а мене зупиняє чоловік якийсь і каже стати в бік, далі не пускає.
А мині снилося що я їду в якусь подорож, та запізнилася на поїзд. І він повз мене проїхав, а я невстигла.
інколи.... у мене був раз такий сон. Мене звинувачують у чомусь - вже не пригадую, але все так серйозно. Суд ніби, оф. обстановка. Одні кажуть, що невинен, інші - винен. І тут голос у залі каже: зараз ми достименно знатимемо правду. В залі появились хлопчик і дівчинка. Їм було років 5-7. Вони були одягнені у біле, а їх одежа сяяла білизною. Голос в залі запитав їх, чи я винен. Хлопчик сказав - невинен, дівчика згодом сказала те саме - не винен. І тут, у сні я собі подумав, вони напевно все знають. І я запитав їх скільки я ще проживу і як? В той момент я відчув, що вони не мають права мені таке казати. Хлопчика знітило і він побіг кудись, а дівчинка залишилася на хвильку, вона знітилася якось так і видала: ти проживеш не дуже довге життя, але суперове і вмреш не своєю смерттю і теж зникла з залу. От і все. Я працював у фін установі і дійсно склалося так, що мене звинувачували, але я був аправданий, хоча багато нервів і переживань було. Ну а про другу половину сну помовчу.