Наснилось, що я збираюся на вечірку, вдягла довгу вечірню сукню, зробила макіяж, але не можу знайти туфлі. А мама мені каже - не переживай, в тебе є кеди, то вдягай їх, під сукнею не буде видно
Сни про взуття - то, кажуть, до кавалєрів Якщо нове взуття - новий кавалер з"явиться, якщо старе - то якась давня симпатія дасть про себе знати
кеди - то спортсмен валянки - дідо або баба чешки - балярина гумовці - будівельник чоботи - військовий босий - бідний
в"єтнамки - в"єтнамець або китаєць: А я сьогодні у ві сні не встигла чи то на потяг чи на автобус .Але речі мої поїхали....а я не встигла і грошей у мене на наступний рейс зовсім не було...прийщла до кімнати . а там воде водоспадом зверху лльється..
А мені сьогодні наснилося, що мене наречений кинув прямо перед РАЦСом Значить, сниться мені, що вся така красива, в білій сукні і фаті чимчикую до нашого міського РАЦСу і собі думаю: Цікаво доля повертається-виходжу заміж за колишнього однокласника. І що з того вийде? Я ж його не люблю, але наче хлопець непоганий". І отак йду вся в сумнівах, приходжу, а там вже купа гостей і всі чекають. А молодого все нема Я починаю надзвонювати на мобільний-поза зоною. В мене паніка І тут мені приходить смс: "Вибач, я передумав. Я не хочу з тобою одружуватися". І з одного боку полегшення, а з іншого - так мені прикро стало, аж до сліз І до чого б то сон?Тепер мені спокою не дає.
Ні до чого сон. Сни - то те, що з нами відбувається, а не те, що буде. А я думаю, що ти занадто часто чуєш, що заміж пора, і тому про це занадто думаєш, а тому, мабуть, і сумніви беруть. Наталю, принц може з'явитись в момент, коли цього не чекаєш.
Отут ти в яблучко попала. Підсвідомість вночі видає на-гора те, що практично кожного дня чую. Пора, мабуть, вчитися блокології, як Гаррі Поттер Сподіваюся, що воно так і буде
бувають. Гадаю, що віщі сни являються тоді, коли на підсвідомому рівні ми готові до подій, які мають відбутися в нашому житті. Якось так.
Сниться те, про що ми думаємо надмірно. А якщо присниться те, що колись збудеться, то воно просто краще пам'ятається, ніж те, що ніколи більше не повторилось.
Мені двічі дуже виразно приснилася робота, на яку я мав перейти працювати. Можна сказати, що я про це думав, але мені снилися деталі майбутньої роботи: обстановка, люди з якими я мав працювати і яких ніколи не бачив. А дружина мені приснилася за років 6-7 до того, як вперше зустрілися.