Та насправді вчені сильно не паряться... паряться більше всякі гадалки, віщуни і інші розмаїті аферисти. Вчені сон досліджують з точки зору віддиху організму, а не передбачень чи іншої хрені. Інститутів раку, серця і інших є купа в кожній державі... інститутів сну може є один чи два у цілому світі, а може уже закрили
мені змія снилася, яку я тримав в руках і вбивав її. Вкінці, як тріпнув нею до землі... добре, що дружина спала з протилежної сторони... але дубова тумбочка дістала... ну і в мене кулак трохи посинів...
...то вбили змію? Миху, то вашій дружині з вами спати страшно... Ви часто вночі руками розмахуєте?:dancer: А я вночі збирала суниці лісові, але чомусь серед стерні пшеничного поля.
Заздрість, плітки, ревнощі....хтось хоче Вам нагадити Непоганий сон... якесь минуле нагадає про себе... Або помиритесь с тим, з ким посварились або ...нові відносини Ой, що це зі мною? Не сприймайте серйозно. Але чомусь от так зразу ваші сни отримали відповіді від моєї підсвідомості.
Ану)) Цікаво, що ти про мій сон скажеш Бо я в шоці Значить так: Новий Львів, літо, світить сонечко. Я собі стою біля нашого місцевого супермаркету "Вопак. Тут під"їжджає красиве чорне авто, з нього вилазить Богдан Дубневич і починає мене переконувати їхати з ним і його супутницею на озеро. Я віднєкуюся, але він каже, що буде кльово. Врешті, я йду додому, перевдягаюся в купальник. Сідаю в авто, пристібаюся, ми їдемо. Причому Дубневич веде машину не руками, а ногами, їде на шалений швидкості. Я кричу від страху, а він такий "Не сци, мала, мєнти нас не зупинять". Приїжджаємо на озеро, а там купа людей, на березі нема де місця, щоб прилягти. Ми йдемо між людьми, а води все нема й нема, навколо якісь будиночки, гірлянди, новорічна йолка Я відчуваю, що йти мені дуже важко, ноги болять і в них чомусь дуже холодно. Я спускаю очі додолу, а там..Виявляється, я йшла по снігу в шльопках резинових, мої ноги стали синьо-зелено-чорного кольору (як в мерця). Від жаху я прокинулася.
Іспанка, Карочє, мала Вкриватися треба коли спиш Сон ні про що. Емоції за день вилились в такий сон. А сніг та шльопки ...Нууу посмієшся над залицянням якогось невдахи
Я скоро почну боятися лягати спати Снилося мені, що до мене сватається...Нестор Шуфрич! То капець - цілу ніч за мною ходив з якимось мішками і розказував, що він насправді прикольний чувак
старий - то добре, бо довго не потягне. страшний - будуть інші боятися. дурний - легше ним буде маніпулювати.
Назвіть мене наївною мрійницею в рожевих окулярах, але я хочу заміж по любові, а не заради грошей і не хочу ніким маніпулювати. Лиш любити