Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on 24 кві 2007 відповідей - 1.924
  1. kym

kym Well-Known Member

Та насправді вчені сильно не паряться... паряться більше всякі гадалки, віщуни і інші розмаїті аферисти. Вчені сон досліджують з точки зору віддиху організму, а не передбачень чи іншої хрені. Інститутів раку, серця і інших є купа в кожній державі... інститутів сну може є один чи два у цілому світі, а може уже закрили

2. terRen

terRen Дуже важлива персона

Тут я з вами погоджуюсь...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені змія снилася, яку я тримав в руках і вбивав її.

Вкінці, як тріпнув нею до землі... добре, що дружина спала з протилежної сторони... але дубова тумбочка дістала... ну і в мене кулак трохи посинів...

4. terRen

terRen Дуже важлива персона

...то вбили змію?
    Миху, то вашій дружині з вами спати страшно... ;) Ви часто вночі руками розмахуєте?:dancer:

А я вночі збирала суниці лісові,:) але чомусь серед стерні пшеничного поля.:dntknw:

5. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

хм... наснилось, що хлопець дає мені жменю намистин і просить, щоб я сплела йому браслет :scratch_one-s_head:

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Заздрість, плітки, ревнощі....хтось хоче Вам нагадити :)
    Непоганий сон... якесь минуле нагадає про себе...

Або помиритесь с тим, з ким посварились або ...нові відносини :)

Ой, що це зі мною? о_О
    Не сприймайте серйозно. Але чомусь от так зразу ваші сни отримали відповіді від моєї підсвідомості.:blush:

• Подобається Подобається x 3
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ану)) Цікаво, що ти про мій сон скажеш:) Бо я в шоці:crazy:
    Значить так: Новий Львів, літо, світить сонечко. Я собі стою біля нашого місцевого супермаркету "Вопак. Тут під"їжджає красиве чорне авто, з нього вилазить Богдан Дубневич:crazy: і починає мене переконувати їхати з ним і його супутницею на озеро. Я віднєкуюся, але він каже, що буде кльово. Врешті, я йду додому, перевдягаюся в купальник. Сідаю в авто, пристібаюся, ми їдемо. Причому Дубневич веде машину не руками, а ногами, їде на шалений швидкості. Я кричу від страху, а він такий "Не сци, мала, мєнти нас не зупинять":crazy:. Приїжджаємо на озеро, а там купа людей, на березі нема де місця, щоб прилягти. Ми йдемо між людьми, а води все нема й нема, навколо якісь будиночки, гірлянди, новорічна йолка:))) Я відчуваю, що йти мені дуже важко, ноги болять і в них чомусь дуже холодно. Я спускаю очі додолу, а там..Виявляється, я йшла по снігу в шльопках резинових, мої ноги стали синьо-зелено-чорного кольору (як в мерцяо_О). Від жаху я прокинулася.

• Подобається Подобається x 2
  8. Alias

Іспанка, Карочє, мала :))) Вкриватися треба коли спиш :mocking: Сон ні про що. Емоції за день вилились в такий сон. А сніг та шльопки :scratch_one-s_head: ...Нууу посмієшся над залицянням якогось невдахи :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

:))) О то вам що сниться і зразу в реальність переходе. Бідна ваша жінка могла отримати замість змії:)))

10. Іспанка

Я скоро почну боятися лягати спати:crazy: Снилося мені, що до мене сватається...Нестор Шуфрич! То капець - цілу ніч за мною ходив з якимось мішками і розказував, що він насправді прикольний чувак:sarcastic_hand:

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Погоджуйтеся, принаймі в сні. Він дуже багатий. :)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені снилося футбольне поле і вся трава в росі... захолплююче!

13. Іспанка

Та ну!! Він старий, страшний і дурний. Нащо мені таке "щастя"?:crazy:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

старий - то добре, бо довго не потягне.
    страшний - будуть інші боятися.
    дурний - легше ним буде маніпулювати.

15. Іспанка

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

о, любов...

17. Alias

Іспанко, будь уважна! Хтось тебе хоче надурити :)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

пан знається в тому?))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

досконало всі тонкощі.

20. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

а де твій аватар? :)