Всяке різне

СНИ

Posted by Pushystik on Apr 24, 2007 1,924 replies
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Сни, видіння і те що знаходиться поза контролем свідомості.

Колись, під час конфліктів або сильних суперечок із протистоянням сторін, я уві сні бив та душив супротивників. А вранці, як правило, проявляв душевну щедрість та/або вибачав.

Так було, коли ми усією групою не могли зрозуміти один (спільний для всіх варіантів) момент у курсовому проекті, а викладач відмовився пояснити - каже "Думайте!". І уві сні я зрозумів, "чого в супі не вистачає" і потім розповів під оплески однокурсників.

Може бути й не сон - але "змінений стан свідомості". Колись разом з двома фахівцями робили "машинку для заробляння грошей" і все ніяк не могли "вплинути" на процесор, щоби працював "поза штатні можливості".
    Ось о 3-й годині ночі (а напередодні, засинаючи за монтажним столом, впустив паяльник на руку; колеги полікували спиртом "Роял" - як зовнішнім та внутрішнім засобом). І якось в напівмаячному стані подумалося - процесор "тупий". У нього "своя" філософія взаємодії із часом - Хроносом.

А якщо його елегантно обманути - нехай вважає, що він відпрацював стільки-то циклів, а "для нас" буде стільки, скільки треба. Як ми обманювали начальство щодо кількості робочих змін. Вийшло !

Іноді несподівані асоціації приводять до нестандартного вирішення проблеми. Наприклад, прочитав кримінальну хроніку, як ювеліри крадуть (шляхом багаторазових замін) діаманти (це називається "метод нарощування сколів). І це допомогло розробити хитру методику, яку ми застосували в аудіотехніці. Легка "медитація з думкою про проблему" перед сном - і прокидаєшся з готовим рішенням.

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ще є цікаві сни, які не можу пояснити. Наприклад сниться мені жаба. Наступного дня вмикаю телевізор і відразу потрапляю на сюжет про жаб!
    Або сниться, ніби я собі щось зламала. А через кілька днів хтось зі знайомих собі щось ламає!
    В когось буває таке?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Влітку наснилося, що моя знайома попросила взяти її з донькою на пікнік. Усі "розчинилися" в лісі, погода зіпсувалася, донька знайомої страшенно перелякалася і почала кликати маму.
    На ранок приходить смс від знайомої (із закордонного курорту): "Я в лікарні. Поповни рахунок, батькам не кажи". Благо, все закінчилося нормально, але вона не зателефонувала з Борисполя і я поставив на вуха оператора мобільного зв"язку, щоби попри всі правила, негайно сказали, ДЕ зараз її телефон - в роумінгу чи в Києві.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ага віщий сон. Сьогодні все почалось з перестрілки. Потім прусь в холод зі снігом з 9 вул. на 86 вул. Їду на виставку Рембранта і інших голандських малярів того часу. Сподіваюсь на найкраще. Але ні де там, найгірша виставка голандців яка коли небудь існувала. Всі перемішані без будь якого сенсу. Живопис прекрасний а подання шизофреніка. Мавпи на спілку з москалями би краще зробили. Це як би подали шоколадний торт потім устриці з бичими яйцями а опісля піцу приправлену соплями шеф-кухаря і вилупившимися опаришами. Ніколи ніде ні в якому музеї планети такого не бачив. Настрій після цього щонайнеприємніший. Справді що приснилось то і сталось. :ireful1:

Сподіваюсь що в цю ніч присниться щось краще. :sad:

Пост Скриптум: більше ніц сигодні не напишу, бо злий як путінська мама.

5. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

моя підсвідомість за допомогою сну показує різні цікаві речі.....
    інколи підсвідомість мене дивує....

• Подобається Подобається x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А не правду сказав таки допишу за цю виставку. Вхід на виставку: "спонзоровано Блуумберґом", путінску мать його. Заходжу, кожна етикетка, КОЖНА, 98 процентів напису який ГамПіндоОліґарх коли і де цю картину купив і на 2% між іншим "козЄл РЕммбрант єйо нАмалевал", амИ КуТИЯ РЕБЯТА Блуюммберґі, Джуліані, Кусти, Путіни, Жиріки ДА Ми тут ПрИчАм, МИ тУтА КруТИя, дА мИ вААбще, дАА пААшйел рЕмбрант к е-маттери кАзел галландских неблаґааародниий.

Додано через 2 години 37 хвилин
    Вже ніколи цю виставку меру не вибачу! :ireful1:

7. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

скажу чесно: у ві сні я придумав сюжет всіх своїх оповідань....

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це правда якщо літературно обробити деякі сни виходить дуже непогано ... :)

9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Мені сни сняться постійно, зазвичай брєдові, зараз найцікавіші почала постити у себе в жж, потім перечитую, сама дивуюсь.
    http://chortenia.livejournal.com/tag/Сон

Ну от, наприклад, такий:
    Дивний такий сон наснився сьогодні. Спочатку усе було нормально, демь період середньовіччя, якась там відьма хоче нас вбити, годує усілякими зіллями, виноградом (чомусь половинчастим і позорим), хотіла закрити в гроті, але ми мали втекти на двох чарівних конях (я їх навіть бачила). Але вийшовши за ворота, ми їхали на !!!!!........ газових плитах.
    До чого б це?????

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мені приснилась ялинка, половина якої була якась лиса, і прікріплений папірець, що її тато купив за 600 гр:)))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До Ворона.

По моєму, Ваші сни - це очевидний результат Вашої діяльності в реалі. Ви так детально описали зброю, яку бачили в першому сні, сьогодні картини з іменами художників.. Видно, що Ви в тому розбираєтесь і зрозуміло чому Вам це сниться :) Ви ж про це думаєте!!

12. Liliya

Liliya Well-Known Member

Підтверджую. Мені перед авансом маленька кучка бува присниться, а перед зарплатою...
    Взагалі маю також дуже цікаві та яскраві сни, часто бачу у сні дуже красиві місця, аж дух захватує. Бувають сни, які абстрактно відображають реальне життя. Наприклад, колись мала романтичні, але не реалізовані з моєї вини, стосунки з хлопцем. Пройшло багато часу, різні життя, у нього з'явилася сім'я, та він продовжував мені звонити... Зв'язок підтримували тільки телефонний. Тоді і приснився символічний сон, у якому я бачу його у великому скляному ящику, і тільки внизу є невеличка щілина, через яку ми тримаємося за руки. Такий сон з глибоким реальним змістом...

13. шахрай

шахрай Well-Known Member

А мені часто сниться моя матінка,якої нажаль вже нема.
    Причому увісні я розумію,що її нема і питаю її про це,але відповідає,а відповідь нажаль не пам"ятаю.
    До чого це?

• Подобається Подобається x 3
  14. Alias

Часто сниться, що я сплю:D а на нозі у мене сидить жаба.Я тоді як тріпну ногою!...і прокидаюсь

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може в неї залишились не закінчені справи? Або вона хоче Вам щось сказати.. Це з містичної точки зору. А може вона Вам сниться, бо Ви про неї часто думаєте..

Додано через 4 хвилини
    З сонника:
    По моєму, не правда, бо Ти збираєшся в бажану поїздку. А щодо заздрізників, то може і правда.. В Тебе багато досягнень, а тому і багато заздрізників..

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А мені сняться часто сни, які потім збуваються в реальному житті, маються на увазі не певні речі, які щось означають, а конкретні події.
    І коли ця подія має місце в моєму житті, я усвідомлюю, що я вже це переживала( кажуть таке називається дежавю)

17. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Отже, Ви росли.

18. Alias

Що може бути гірше заздрості?Та я на те не зважаю:)

19. Meg

Meg Well-Known Member

Хм,а я то думала,чому мені приснився мій покійний дідусь.Це ще одна погана вістка-завше,як він сниться,тижні два після того хтось помирає.
    Вчора помер один мій родич....Мдааа...От так.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ні...Кажуть,що душа просить молитви.

а де твій аватар? :)